חלום צלול

qwwwww

New member
חלום צלול

היי אני רוצה שיהיה לי חלום צלול אני התחלתי לכתוב יומן חלומות כבר יומים אתמול בושי זכרתי 3 חלומות והיום זכרתי 2 חלומות די טוב וחלון שלישי מצויין כול פרט ופרט אני עושה כול הזמן בדיקות מציאות כי אמרו לי שעם אני יעשה גם בסוף של דבר אני יעשה גם במציאות תוך כמה זמן אתם חושבים אני יהיה לי חלום צלול אני כבר זוכר את החלומות שלי מצויין ואיזו שיטה הכי קלה וטובה לדעתכם ליצור חלום צלול סליחה על החפירות ):

EndOfAllHopes

New member
היי

אם תתמיד עם הבדיקות מציאות והיומן חלומות יש לך סיכוי להגיע לחלום צלול די מהר - אבל כדאי לך להיעזר גם בסבלנות - מה שבטוח זה שאם תתמיד בטוח תגיע D: לגבי השיטות - אני מציע לקרוא באתר של אלון ברמן (קישור בצד שמאל של הפורום) השיטות העיקריות נמצאות שם השיטה האהובה עלי היא DEILD - כשאני מתעורר בבוקר באופן טבעי (כלומר לא עם שעון מעורר או משהו אז זה לא יעבוד) אני לא זז בכלל,לא פוקח עיניים - כלום (בעצם עובד על המוח שאני ממשיך לחלום)- ואז יש סיכוי גבוה שאני אכנס בחזרה לחלום ואהיה מודע - חלום צלול
כדי לאמן את עצמי לא לזוז ולא לפקוח עיניים כשאני מתעורר - לפני השינה אני משתמש באוטו סוגסטיה - אומר לעצמי במשך כמה דקות: "כשאני אתעורר בבוקר אני אזכור להישאר דומם ולהשאיר את העיניים סגורות" (אני בכוונה לא אומר "אני אזכור לא לזוז" כי ממה שהבנתי התת-מודע לא ממש קולט את ה"לא" ויוצא שאני אומר "אני אזכור לזוז" ^^ ). מה שיפה בשיטה שהיא נמשכת בשרשרת - פעם אחת מצליחים להיכנס לחצלול ואז כשמתעוררים עושים את השיטה שוב ואז שוב נכנסים לחצלול וככה חוזר חלילה D:

למעלה