חלום צלול

חלום צלול

אני מעוניינת לדעת על מה בדיוק חלמתי היה לי חלום לפני יומים שלושה על שתי חיות שבאו אלי בחלום לביקור האחת היתה הנחש שמסמל שמירה וכסף כפי שידוע לי והשניה היא אריה. תוך כדי נסיעה שלי בכפר למקום לא מוכר לי ראיתי נחש אשר פתח פיו והתרומם אלי ולא נבהלתי ממנו הנחש היה נחש האנקונדה גדול וארוך ומטרותיו היו טובות, בהמשך הדרך היתה מערה שאליה נכנסתי והרגשתי את הסכנה הקרבה, בעמצאה של המערה היה אריה ששאג ולפתע ראיתי בידי חרב גדולה ואת החרב הכנסתי לליבו של האריה שנפח נשמתו לבורא. כאשר הרגתי את האריה הרגשתי נפלא. רציתי לדעת מה כל זה אומר מה כל החלום מסמל הנחש האריה הכל......... תודה רבה ובברכת חג שמח שוגר בייב

עוד שני חלומות חזקים

שהייתי מאוד מאוד רוצה פירוש עליהם........ לפני כמה חודשים חלמתי שאני הולכת לבית חולים לביקור ובפתח בית החולים ראיתי את מלאך המוות, וצעקתי לבית החולים שיסגרו את הדלתות שלו שהמלאך לא יכנס לשם. ניצבתי מולו ומעליו כשלוש מדרגות ופרסתי ידי רחבות, באמרי לו מלאך המוות חזור לחור שממנו באת שמע ישראל אדוני אלהינו אדני אחד, באותו הרגע מלאך המוות השפיל מבטו לריצפה והלך ממני ולא חזר. הוא היה לבוש גלימה שחורה והחזיק בידו השמאלית את המקל המוכר שלו מהגדת פסח. חמישה ימים אחר כך חלמתי על הסנה הבוער אצלי בבית הוא לא קילה את הצמחים שהיו אצלי במרפסת וגם לא נשאר סימן על הקירות של שחור פיח וכל מה שאש משאירה גם לא היה כל ריח של עשן וגם לא נראה עשן של אש, היה שולחן ארוך באמצע ובראשו ישבה סבתי ז"ל ומשני צדדיה של סבתי ישבנו אני ואמי. סבתי ניחמה את אמי ואמרה לה בפנים קורנות שיהיה בסדר איתי כל זה כשאש האלהים הסנה הבוער היתה שם. גם פה אני מבקשת בכל לשון של בקשה לדעת מה הפירושים לחלומות האלה כי זה מציק לי מאוד

למעלה