חלום צלול???

חלום צלול???

אני לא יודעת אם זה חלום צלול אז אבקש את עזרתכם... זה קורה לי כבר כמה שנים אבל הלילה היה לי אחד ממש מוזר. הכל נראה כל כך אמיתי...ואני זוכרת הכל. הייתי באיזה שהוא גן ילדים והפלתי תינוק על הריצפה ואז התיישבתי והתחלתי להסתובב בישיבה...לא יכולתי להפסיק את זה אז פתחתי את העיניים והכל נגמר אחרי כמה שניות שוב סגרתי את העינייים וגיליתי שאני יכולה לעוף... וכל כך הרגשתי הכל... זה היה ממש מוזר... התעוררתי בנפילה כזאת מוזרה... תוכלו להסביר לי מה זה.??

Gevakumon

New member
חלום מעניין, אבל לא צלול

לחלום צלול יש הגדרה ברורה ביותר, זהו חלום שבו את מודעת לעובדה שאת חולמת תוך כדי החלום, לפי מה שתיארת פה זהו לא חלום צלול, אבל הוא מעניין בכל מקרה.

Variety

New member
תגובה

היי, חלום צלול בהגדרתו הינו חלום בו את מודעת לכך שאת חולמת (בזמן החלום). האם ידעת שאת חולמת באיזשהו שלב? האם ידעת שכל מה שמסביבך חלום? חלומות פז, Variety-

Skiter

New member
אולי החלום מנסה להזכיר לך

על איזו טעות שעשית טעות קשה כמו לזרוק חיים של מישהו לרצפה - אולי במקרה הזה את החיים שלך ועד עכשיו את בעצם מתוסכלת ומסתובבת בחיפוש אחר תשובה לבעיה שהייתה לך, והישיבה מסמלת שאת לא עושה כלום לגבי זה. וכשעפת זו בעצם התשובה, החלום מנסה לרמוז לך שאת חייבת למצוא פתרון לבעיה הזאת שכנראה אוכלת אותך.. זה הפירוש לפי דעתי..

הקטע המוזר בתוך החלום היה

שדווקא כן ידעתי שאני חולמת...וכשרציתי פשוט פתחתי את העיניים... האמת היא שזה דיי מוזר כי אף פעם לא התעסקתי בזה... הגיוני שזה בא לי לבד מבלי שאני אשקיע מאמץ כלשהוא בזה?

Skiter

New member
לא נראה לי שזה היה חלום צלול..

זסה קרה יל ל מזמן.. אני פתאום גיליתי שנאי חלם פשוט ידעתי ואז המחשבות שלי התחלקו ל2.. אחד לחלום ואחד לזה שידעתי שאני חלום ושעכשיו אני צריך לפתוח עיניים זה קרה לי כמה פעמים במשך הלילה אבל לפי מה שאני יודע זה לא חלום צלול...

למעלה