חלום צלול

Variety

New member
חלום צלול

היי, איזה חלום צלול מדהים היה לי היום. כנראה מרוב שקראתי על חלומות צלולים. בחלום אני עף לגג של הבית שלי. הכל שונה. אני חושב לנסות לייצב את החלום. אני מסתכל על הידיים שלי. יש שם מעקה בטון כזה עם צבע מתקלף. אני מעביר את היד על הבטון כדי לראות את רמת הפרטים. ממש שהעברתי את האצבע על הבטון הרגשתי את הצבע המקולף ואת הבטון המחוספס, התעמקתי בזה למשך כמה זמן. החלום היה מאוד מאוד יציב. אח"כ ניסיתי לצאת מהגוף, אבל משום מה לא הצלחתי לעוף גבוהה, משהו חסם אותי. אח"כ במשך הלילה היו לי עוד כמה חלומות ממש חזקים כאלה, שזכרתי אותם טוב. חלומות פז, Variety-

Chav

New member
וואו :)

לא פייר.. שנים לא היה לי חצלול, אני חייב לנסות. אני יכול לדמיין את מה שהרגשת.. כבר שכחתי איזה כיף זה חצלולים. אממ, אתה עדיין כותב יומן חלומות? על איזה שיטות אתה עובד בזמן האחרון?

Variety

New member
תגובה

היי, יומן חלומות אני תמיד כותב. אני חייב להודות שגם לי יש ימים שאני פחות כותב ביומן, נניח אם אני לחוץ לפני בגרויות וישן מעט, אבל אם אני זוכר חלומות אני מיד רושם אותם. שיטת מיילד, אני חוזר ואומר היא הכי טובה. אם כל יום תעשה אותה, או אפילו כמה פעמים בשבוע, יהיו לך חלומות צלולים. עוד דבר, אם תהיה יותר מודע, נניח ביום יום, תבדוק טקסטורה, נניח, אתה בבית ספר, תסתכל טוב על השולחן, תגע בו, תראה איך הוא עשוי. אם זה יהפוך להרגל, אז לדעתי גם בחלומות תשים לך ליותר פרטים. חלומות פז, Variety-

למעלה