חלום צלול WILD - שאלות

BlueBorn

New member
חלום צלול WILD - שאלות

חשבתי על להכנס לחלום צלול בשיטת הWILD
אבל רציתי לדעת כמה דברים:
1.עד כמה השיתוק שינה מלחיץ? מה הסיכונים?
כי אני די נלחץ מדברים כאלה חחח

2.מה זה סיוט צלול, למה זה גורם ואיך למנוע?

תודה לעוזרים.

חלום צלול Wild- תשובות

1. שיתוק שינה הוא תופעה טבעית שמתרחשת כל לילה. כן, לפעמים שומעים קולות ותמיד אי אפשר לזוז (היי, זה לא היה שיתוק אם אפשר היה), אבל עד כמה אתה נלחץ מזה זה עניין שלך. להיפגע משיתוק שינה לא תצליח גם אם תנסה.

2. אין דבר כזה סיוט צלול (ככה שאי אפשר למנוע אותו. מפחיד, הא?). האמת שעצם הרעיון נשמע מוזר- אתה בסיוט, ופתאום נהיה צלול (כלומר מבין שאתה חולם). מה שרודף אחריך מפסיק להיות מפחיד, ואתה כבר לא חסר אונים. שמעתי מבחורה שהתאמנה בחלומות צלולים על חוויה שלה בנושא- היא חלמה שאנשים לבושים בשחור רודפים אחריה בקצב מטורף, ושהיא לא מספיקה לברוח. משהו נראה לה לא הגיוני, והיא בדקה האם היא חולמת. כשהיא הבינה שכן היא החליטה לזמן חרב (או חץ וקשת, אני לא זוכר) ולהילחם בדמויות שרדפו אחריה. הבנתי שזה היה קרב מרשים.

אני חייב לומר שבכל הקשור לווילד- אני לא הסמכות הכי טובה להיעזר בה. מעולם לא הצלחתי לבצע את זה, ומזמן הפסקתי לנסות.
זה ממש לא מתאים לכל אחד, ואני יכול להבטיח שאפשרי לגמרי לחלום צלול בלי שיטות מתוחכמות.

BlueBorn

New member
למה?

למה לא הצלחת לחלום בWILD?
זו לא אמורה להיות השיטה הקלה ביותר?
רק שוכבים, מתרכזים, חושבים, מדמיינים ונכנסים, לא ככה?

כי

השיטה הזו לא מתאימה לכל אחד. עבור אנשים מסויימים היא נהדרת ממש, והם גולשים לתוך חלום בלי בעיה.
כשאני ניסיתי (וניסיתי הרבה, לאורך כמה שנים) פשוט שכבתי שם, ולא הצלחתי להירדם. כל עוד אני שומר על רמה של מודעות אני לא נרדם בכלל.
יש לי בעיות להירדם לפעמים גם סתם ככה, אז בטח שקשה לי כשאני מקשה עוד יותר.

הדרך הכי טובה היא פשוט לנסות ולראות, אבל עדיף לעשות את זה רק אחרי שזוכרים לפחות חלום אחד ללילה.

למעלה