חלום צלול

l קורי l

New member
חלום צלול../images/Emo5.gif../images/Emo186.gif

בערך.. אתמול הלכתי לישון בערך ב-11 בלילה, ותכננתי לקום ב3 לילה(רציתי להיפרד מאמא שטסה). זה לא קרה (שעון על PM בטעות..). חלמתי משהו, ואז שהחלום ההוא נגמר, חלמתי שאני התעוררתי, והשעה הייתה 3 והכול נראה אמיתי. עשיתי דברים רגילים שבד"כ אני עושה לשטוף פנים, לשתות.. ליוויתי את אמא החוצה ובחוץ חיכתה מונית, רק שהמונית הייתה שחורה, ובלי הסימן הזה שנמצא על הגג בד"כ. חוץ מזה כל החלקים שנמצאים באוטו במאונך לקרקע התרוממו, כמו שפותחים דלת הצידה אז כל החלק הימני של האוטו נפתח למעלה, וגם החלק השמאלי, וגם החלק הקדמי, שלא היה לו את כל העניין של מכסה מנוע ומה שמתחתיו. חזרתי הביתה וליד הבית ישב איזה איש של העיריה שעושה דברים. האיש חפר ליד המתקן שמודד מים, הסתכלתי מה הוא עושה. האיש הוציא מהמקום שהוא חפר בו 3 חתולים קטנים. פתאום הם התחילו לשרוט אותי. זה היה ממש מוזר! אני הרגשתי כאב וראיתי דם נוזל. התחלתי לברוח והם רדפו אחרי. לא רצתי רחוק מדי, והצלחתי להרגיע את עצמי. דחפתי את אחד החתולים על הדשא על הגב, ושמתי עליו ברך שלא יזוז. החתול הפך להיות אדום! נבהלתי, עזבתי אותו, ורצתי לקיר שהיה לא רחוק ונשענתי עליו, פתאום החתול הפך להיות ילדה קטנה ובלונדינית, והיא רצה וחיבקה לי את הברכיים ובכתה. אני הרמתי אותה, וחיבקתי אותה. בשלב זה הבנתי שזה חלום, ואחד לא סימפתי בכלל. לא היה אכפת לי שאני יכולה לעשות מה שבא לי. רק רציתי להתעורר כבר, ואז התעוררתי. והשעה הייתה קצת אחרי שלוש. אז טוב, החלום הצלול היה שתי שניות, אבל בכל זאת.. והצלחתי להעיר את עצמי.. זה יכול להיות שימושי אם יהיה לי סיוט פעם.. והחלום שחלמתי האם לעיין של לא-מומחה הוא מוזר מאוד? ארג זה ממש מוזר, נראה לי שאהבתי את זה יותר שלא זכרתי אף חלום..

silverhawk

New member
מזל טוב, אני מניח... ../images/Emo3.gif

בהחלט חלום הזוי... ברגע שקיבלת מודעות, יכלת לשנות את כל מה שקורה - חבל שהערת את עצמך. אבל לא נורא - Better luck next time!

EndOfAllHopes

New member
z:

גם לי יש את החלומות המוזרים האלה, המוח האנושי זה משהו מיוחד... עדיף לקבל צלילות בחלומות נעימים אני מניח.

memememe

New member
לא תמיד

אחרי שמרסקים 6 מסעיות ענקיות והורגים 7 אנשים לפעמים דווקא נחמד לגלות שהכל סתם חלום חח

למעלה