חלום צלול שני שלי

uzihen

New member
חלום צלול שני שלי

היי שלום לכולם וצהריים טובים עכשיו אני מתעורר מחלום צלול שני שלי, והחוויה שחוויתי הייתה שונה לגמרי מהראשונה אני חושב כי נכנסתי לחלום מתוך עירנות, זה הלך ככה. יצאתי לבלות והלכתי לישון בבוקר בסביבות 5 תוך מטרה לחלום חלום צלול מתוך זכרון קמתי באיזה 11:30 וזכרתי חלום לא בצורה מאוד מפורטת אבל עם מספיק פרטים. התעוררתי שטפתי פנים וניסיתי להיות עירני למשך שעה וחזרתי לישון תוך כדי שינון החלום שחלמתי אבל הפעם תוך כדי זה שאני בחלום מבין שאני חולם. זה לא עבד, כי נרדמתי, סביר להניח שחלמתי רק שאני לא זוכר כלום, אבל היה רגע שבו התעוררתי וישר החזרתי את עצמי לישון תוך כדי זה שאני אומר לעצמי שאני חולם, ואז אני פתאום מתחיל להרגיש שכל הגוף שלי רועד ורוטט כאילו שהוא במן רעידת אדמה חזקה, אבל אני לקחתי את זה בצורה כזו שהוא רוטט ועובר לתדר אחר ,פשוט אני רק צריך להתרכז ואז ניסיתי להתרכז בתחושה ולהיות יותר ממוקד זכרתי לגבי שפשוף כפות הידיים אך לא ביצעתי זאת משום מה, פשוט מיקדתי את עמצי להתרכז. ותוך כמה שניות אני פתאום מרגיש שאני כאילו נשאב וכל הרעידות נפסקות תוך שבריר שנייה. אני פתאום מרחף בחלל החיצון מסביבי כוכבים וכל מיני גלקסיות, אני מידי פעם מרגיש שוב רעידות אבל שוב מתמקד ומתרכז לא נבהל ומתרגש מזה, אבל זה חוזר שוב ואז אני מתעורר, השעה 14:00 . התחושה הייתה שכל חלקיק בגוף שלי רעד וכל החלקיקים בו זמנית עברו למקום אחר ביקום. אשמח לשמוע דעתכם, הערות מחשבות שאלות עצות, כל דבר העולה לכם בראש.

golan509

New member
זה קורה לי מדי פעם שאני

מבצע WILD. התופעה הזו נחשבת נפוצה (עפ"י וויקפדיה) לפני כניסה לחלום במצב ההיפנוגוגי. אחרי ה"שאיבה" וכשהרעידות מפסיקות פשוט נסה לקום, זה מה שאני עושה ואז אני מוצא את עצמי בחצלול.

uzihen

New member
תודה - יש לי כמה שאלות

כתבת שהתופעה הזו נפוצה אך לא מצאתי אותה בויקיפדיה (אולי ערכו את זה ) מה הכוונה "מצב היפנוגוגי". האם אתה יודע מה קורה מבחינה פיזיולוגית כשהרעידות קורות? האם הן קורות באמת במציאות או רק בדימיון במוח? תודה עוזי

golan509

New member
תיקון קטן, התופעה מופיעה ברשימת

התופעות שקורות במצב זה אבל לא בנפוצות ביותר, להלן הקישור: http://en.wikipedia.org/wiki/Hypnagogia

למעלה