חלום צלול שהיה לי :)

Lifato0

New member
חלום צלול שהיה לי :)

אני בתור עצמי חולם מלא! אין לילה (בלי נדר ובעזרת השם) שאני לא חולם... ואפילו אני מצליח לעיתים די קרובות בזמן האחרון גם לדעת שאני בחלום וכך אני גם מגיע לחלום צלול :).. החלום הצלול האחרון שלי היה לדעתי המשמעותי ביותר.. כי הוא בעצם היחיד שממש הקשבתי לעצמי ואמרתי לעצמי "הפעם אני לא אעשה שטויות או שאתחיל להשתגע... הסוד הוא להירגע... ולהגיד כל פעם ופעם "הגבר צלילות" " אז ככה התחיל החלום.. אני ועוד שני חברים שלי... הגענו למין מקום קסום.. ובגלל שהיה כל כך קסום הבנתי שאני בחלום.. הסתובבתי בין החולות אשר נשקו לים צלול עד שפגשתי שני ברנשים מוזרים.. שאלתי אותם איפה אני... ולהפתעתי הרבה.... הגעתי לאורנוס! לכוכב אורנוס
הדבר הראשון שעלה לי בראש זה הכיצד אוכל להנות כמה שיותר מהכוכב ולראות וללמוד כמה שיותר... ואחד הברנשים פשוט אמר לי בפשטות מוזרה.. "תעוף ולמד". באותו הרגע אמרתי לעצמי... "טוב עכשיו זה בטוח חלום :)" ניסיתי לעוף... ללא הצלחה.. התבאסתי חחח אבל לא נישברתי וניסיתי וניסיתי... עד שבאופק ראיתי הר גבוה... וחשבתי שבדיוק כמו גוזל.. אנסה לעוף ממקום גבוה... הצלחתי להשתגר בעזרת מוחי אל פסגת ההר.. ואז... שניה ממש מרגע הקפיצה.. תוך כדי שאני אומר לעצמי את תפילת שמע ישראל... אני אוגר נשימה... וקופץ! התרסקתי בערך לשתי שניות... עד שלפסוף הרגשתי את עצמי מתרומם... ממש כמו מטוס נייר שלא קופל כמו שצריך... אתם יודעים זה שנופל... ועולה... נופל.. ועולה... כך אני הייתי... די קשה לטוס חשבתי לעצמי תוך כדי שאני בפוקס עובר דרך שיחים עצים וכל מה שהיה על הכוכב.. לבסוף.. התרסקתי על הרצפה.. אבל הספקתי להכיר טיפה את העולם הקסום הזה... מי יודע :) אולי למרות שאנחנו חושבים שאורנוס הוא כדור גז ענקי.. אולי הוא עמק ענק ויפה? בכל מקרה אני נהנתי.. מקווה להצליח ווילד או מילד כי יותר כייף להיכנס לחלום כבר שאתה במודע שזה חלום.. ולא בעצם להמר ש"תיפול" על חלום לא הגיוני... בקרוב אני אספר על עוד חלומות שלי :) מקווה שנהנתם חחחח

Scept

New member
נחמד מאוד ../images/Emo13.gif

בהצלחה
לי אישית הרבה יותר קל מילד מאשר ווילד.

Lifato0

New member
יש לי בעיה עם מילד...

אני לא יודע פשוט המוח שלי מסרב להאמין שזה אפשרי... אם תוכל להיכנס אלי למסנג'ר [email protected] ולדבר איתי טיפה על המילד ובכלל על כל דבר קשור לחלום צלול זה יהיה לי לעונג רב! וגם בכלל סתם לדבר

פששש

נשמע נחמד, אבל זה עדיין לא מתקרב לחלום שלי, אני וחברים שלי ישבנו ועישנו סמים קשים, זה היה ממסטל וכיף! עכשיו כמאט כל חלום צלול שלי אני מעשן סמים

Lifato0

New member
עזוב אותי מסמים.. תן לי מראות!

אני מנסה שנים לחפש מראה.... אמרו לי שזה שיא השיאים מעבר לה..

John611

New member
גם הייתה תקופה

שאני כל הזמן גם עשיתי סמים קשים... זה הכי כיף, זה אתה נכנס לסרטים קשים... יום אחד אני זוכר שאפילו עשיתי סמים עם שוטר נראה לי הכי הזוי בארץ

למעלה