חלום צלול ראשון

MiNiTaUr

New member
חלום צלול ראשון

חלמתי הלילה חלום צלול (אני חושב) אני לא הולך לספר אותו הוא פשוט ארוך מידי ואיני זוכר אותו כל כך. אבל מה שאני כן זוכר זה שכשה הבנתי שזה חלום, דבר שקורה לי הרבה אבל אני מיתעורר ישר אחרי או שחוזר לחלום הלא הגיוני. אה ודרך אגב ה "עוגן" שלי הוא שאני לא יכול לרוץ בחלומות כשאני מנסה הכל ב- Slow Motion ואז שוב הבנתי שזה חלום אבל הפעם פשוט "אמרתי לעצמי": טוב, סבבה נמשיך. והצלחתי לישמור על המצב של החלום לאורך כל אורכו שניגמר ע"י השעון המעורר שלי. בקיצור מה שרציתי להגיד זה שני מבין אותכם אנשים. אבל ברגע שניכנסתי למצב של מודעות רק הישתמשתי ב"כח" שלי בכדי להישאר באותו מצב. נ.ב החלום הכי טוב שהיה לי אי פעם....

MiNiTaUr

New member

סליחה: קודם כל רציתי להגיד היי לכולם . לפורום הגעתי דרך האתר של אלון ברמן ולא באתי לכאן בכדי לחפש אותו. פשוט כל היום חשבתי על החלום הוא לא היה מיוחד אבל אף פעם לא הרדשתי רגשות כל כך חזקים בזמן חלום אז חזרתי הביתה מהבצפר והרצתי "פירוש חלומות" בגוגול הגעתי לאתר של אלון ברמן הבנתי שהוא לא בקטע של הפירושים אבל אם בזכותו אצליח לעבור כאלה חלומות ב"תדירות" אני לא צריך פירוש לכמה פרטים שניא זוכר מהחלום של הלילה (בן 17)

MiNiTaUr

New member
אחרון ודי

דרך הגב כשה ניכנסתי אל החלום הצלול פתאום יכולתי לרוץ לעומת החלומות הרגילים

MiNiTaUr

New member
החלום >ניזכרתי בכמה פרטים

בעיקרון ראיתי את חברה לשיח ומייד ניזכרתי שהחלום יהה די עליה אבל לא עליה..... למי שראה את הסרט "אפקט הפרפר"(!!!הראשון!!! ומי שלא שיראה דחוף !!!) אחיה של חברה של הגיבור של הסרט רדף אותו ביגלל שהוא התחיל אם אחותו... זה בערך מה שקרה לי.. החלום: החלק הראשון שאני זוכר זה אותי חוזר מהחנות שליד הבית שלי אם קופסת LM והכביש משמאל לאט לאט נהפך לנחל צר מאוד.. אני מיסתכל ישר ורואה סכר עזק מבטון אבל כולו ירוק כמו הצמחייה על הכותל כשה אני מיתקרב שליו כי זה בעיקרון המקום שאני אני אמור להגיע (BTW ברגע זה הבנתי שזה חלום אבל זרמתי היה מעניין לא רמיתי להרוס אותו בטיסות סקס אז המשכתי ללכת לאורך הכביש שכבר הפך לנחל והסכר כבר ניראה בגובה של 20 מטר גג.. משמאל או מימין היתה איזושהיא דרך לעלות לא זוכר אם זה מדרגות אולי סולם חבלים או סתם סלעים שטיפסתי עליהם עליתי ובאמצע הדרך מערה אבל התקרה פתוחה אה יש אור טיבעי היו שם ספות או רפסודות או לא זוכר מה ושם ראיתי את חברה שלי שבחלום לא היתה חברה שלי אלה אחות של חבר שלי. אני אוהב את חברה שלי הכי בעולם ונידמה לי שזה מה שהפך את החלום לטוב ביותר שהיה לי הרגשתי שאני אוהב אותה למרות שאני "לא מכיר" אותה חבר שלי נתן לי כפה או ביתה או שלא לא זוכר ואמר ששכחתי בירה הוא יצא מהמינהרה והלך לחנות ואני ו"אחותו" ישבנו על הספה אני יושב ומיתעסק אם משהו והי שוכבת ושמה לידי את הרגלים אם אני זוכר נכון חבר שלי אמר לי משהוא בסיגנון של תשמור על אחותי אבל יותר בנימה של תישמור עליה מעצמך. (חברה שלי היא הדבר הכי יפה שאי פעם תראו, אם אנחנו על אותה ספה אי אפשר שלא יצא משהוא) קיצר איכשהוא ודווקה את הקטע הזה לא זוכר עשינו סקס ולאחר חצי שעה (בחלום בערך) חזר אחייה וכאילו ידע שהייתי איתה לאחר מכן אני לא זוכר מה היה אבל זה היה כמו בסרט 0. בסרט אחייה הרג את הכלב של השחקן הראשי. חסר הרבה מאוד פרטים אבל מה שיש שם נכון בתוח.. זה היה החלום הכי טוב שהיה לי למרות הסוף שאני לא זוכר במיוחד.

ArchangeI

New member
גם לי קורה לפעמים

בעיקר שיש מכות, אני לא יכול לתת אגרוף חזק. אבל בד"כ זה מתפתח לחצלול ואז אני כבר יותר שולט בעניינים :]

silverhawk

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif

את החצלול הראשון זוכרים תמיד
ויותר מזה, בד"כ מתעוררים במהירות לאחר קבלת המודעות בפעם הראשונה, אך נראה שאצלך זה לא קרה. בהצלחה בהמשך! אגב, המודעות שלך לעוגן היא מצויינת. זה עוד יעזור לך הרבה, אני מאמין.

למעלה