חלום צלול ראשון!

חלום צלול ראשון!

שלום לכולם! אז היה לי הלילה חלום צלול ראשון, מזל טוב לי! הלכתי לישון 1 בלילה, התעוררתי ממנו ב-4:40 נורא בא לי לספר למישהו, אז מי יותר טוב מהפורום הזה? אז זה היה ככה: פרצוף מעורפל צועק עליי, לא זוכר מה, צועק חזק, זאת אישה מבוגרת עם פנים לא יפות במיוחד, אני חושב פתאום "אולי זה חלום" ואז אני חושב, הגבר צלילות, זה לא עובד, אני מנסה חזק, חושב חזק, חושב לא לצעוק שלא אתעורר, "הגבר צלילות!!!" - וואו! אישה שאני לא מכיר שוכבת איתי במיטה, צועקת עלי, אני מרגיע אותה, די אמא,זה בסדר, אני מוביל אותה לסלון, כל המשפחה שלי שם, אף אחד לא מהמשפחה האמיתית שלי חוץ מאחי. ברגע זה מתחוור לי ללא שום ספק שזה חלום - לאחד מאחיי(החורגים) יש חורים גליליים בראש וכשהוא בולע אוכל הם גדלים והראש שלו קצת נפתח לשניים... אני שואל אם הוא בסדר וכולם אומרים שכן,מתייחסים לזה כאילו שהכל רגיל... טוב, כדאי לעוף מפה,(בטח יש לנו אוטו)מבקש מאבא את האוטו, הוא שואל"עכשיו בשלוש בלילה?"(נו בטח במילא כל המשפחה בסלון...)אני אומר כן, בא לי לקפוץ לכנרת וחזרה, הוא אומר "אה,לנסוע בשביל לנסוע"אני אומר כן והוא מביא את המפתחות. אני הולך חזרה לחדר לחפש בגדים(אני עירום לחלוטין כל הזמן הזה),לא מוצא, אני עושה עוד בדיקות מציאות, קורא דברים שכתובים על ארון, מסתכל פעם כתוב "דולפין", עוד פעם כתוב "Bדלין" , נו זה חלום... בשלב זה התעוררתי. חבל היה קצר אבל אני מקווה שיהיו עוד. דרך אגב, התחלתי לעשות יומן חלומות לפני איזה שנה, ובדיקות מציאות אני כמעט ולא עושה, כנראה שהיה פה פוקססססססססססססס לא נורמלי(אולי אני פשוט מוכשר). המדהים הוא כמה שזה היה אמיתי לגמרי, הכל כמו במציאות. היה צלול כבדולח, וואו אני כל כך מתרגש... טוב אנשים שיהיה בוקר טוב לכולם אני כבר לא אחזור לישון. יאללה ביי חלומות נעימים

lashlushon

New member
../images/Emo49.gif

כל הכבוד! עכשיו, אחרי שעשית אחד, זה ידרבן אותך להצליח בבאים. בהצלחה בהמשך.

silverhawk

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

רוב האנשים מתעוררים במהירות לאחר קבלת המודעות בפעם הראשונה, כל הכבוד לך! נשמע כמו אחלה חצלול.
ועצה קטנה - להבא אני ממליץ שתשתמש גם בשיטות להגברת הצלילות לאורך החלום. אני מבטיח לך שלא תצטער.

למעלה