חלום צלול ראשון

BladeRaider

New member
חלום צלול ראשון

למען האמת הוא רביעי, היו לי לפניו 3 טבעיים: אז ככה אני מסתכל החוצה מהחלון בחד השינה של ההורים שלי. הכל חשוך. פתאום אני מחליט לעשות בדיקת מציאות, אני מדליק את האור בשעון (פלורצנטי, לא מנורה) ומשהו שלא צריך לדלוק נדלק. אני לוחץ שוב, ורק ספרה אחת נדלקת. אני הולך לאמבטיה (שם מואר) ומסתכל איך השניות משתגעות. אני מבין שאני חולם ומנסה לא להתרגש, הכל משחיר, אני מתמקד בידיים ואז באיזה בקבוק באמבטיה, ושוב בידיים ושוב בבקבוק עד שזה מתייצב. אני רץ לסלון ונותן שם קפיצה, אני מרחף קמעה. אני אומר לאבא שלי:"רואה, אמרתי לך שבחלום הספרות בשעון משתגעות" הוא עונה לי: "השעון שלך תמיד מקולקל" ברגע אחד אני מרגיש הנחתה ברמת הצלילות. אני רואה שאני עומד להתעורר אז אני אומר, תראו את זה! אני עוצם עיניים (כן, טעות גדולה) ומדמיין שהרגליים שלי הן רקטות. אני שומע את אמא שלי אומרת וואו. אני פותח את העיניים ורואה גם את הסלון וגם את מה שאני אמור לראות מלמעלה בו זמנית, או אולי אחד על השני. כאן נגמר החלום. מה שמוזר זה שלא התעוררתי ממנו

ליאור87

New member
מזל טוב !! :)

גם אני חלמתי אתמול את החלום הצלול הראשון שלי (אבל ממש טבעי:) וזה היה כ"כ מרגש :) !! אני כ"כ רוצה להתנסות בזה שוב. לדוגמא, היום בבוקר ניסיתי עוד פעם (כיוונתי ללילה שעון שיעיר אותי לאחר חמש שעות), אבל לא הצלחתי.. אני אספר על זה יותר מאוחר.. בכל מקרה, בחלום שלי שמתי לב שגם כשאני עוצם את העיניים החלום מתחיל להעלם, אז ניסיתי להקפיד על אי עצימת עיניים, אם אני זוכר נכון (אני לא זוכר את כל הפרטים הקטנים) אז לא הרגשתי צורך למצמץ (מה שכל בן אדם צריך תמיד). בכל מקרה, אני הולך לנסות את זה כל לילה :) ובהצלחה עם הנושא ! חלומות צלולים לכולכם !! :), ליאור.

BladeRaider

New member
מה שכן היה מוזר

זה שהלכתי לסלון במקום לנסות להטיס F-16 או F-15, כבר הרבה זמן אני רוצה לנסות את זה בחלום פיספסתי הזדמנות

ליטן א

New member
החלום לא נגמר...

המוח שלך פשוט זרק לך את הצלילות, ע"י העברה לסיטואציה אחרת בחלום... אגב, הלכתי לישון היום בלילה ב 00:00 (היה מלחמת הכוכבים בטלוויזיה, אז נשארתי לראות..), וכיוונתי שעון ל 6:30... התעוררתי בזמן הזה בדיוק באמצע חלום (דווקא די חביב, לא מדהים, אבל חביב..די איכזב אותי שלא רציתי בחלום לנסות את מצנחי הרחיפה... אם הייתי מנסה, כל החלום שלי היה נראה אחרת.. זה הלך ככה שהמדריך רחיפה הציע לי לנסות, ואני פשוט סירבתי בנימוס... איזה אידיוט אני!!) ורשמתי את החלום ביומן, ועכשיו אני פה בצ´אט... ליאור87 נמצא יחד איתי, למרות שהוא לא מסתכל על הצ´אט עכשיו - אז הוא לא יודע שאני שם.... אני מתכוון לשטוף פנים עכשיו, ועוד 20 דקות ללכת לישון - אחרי שאני אגמור לקרוא את ההודעות בפורום....
ליטן

ליאור87

New member
אויששש פיספסנו !..

פספסנו אחד את השני בכמה דקות :) אני עכשיו התעוררתי לצליל השעון, ואני שטפתי פנים עשיתי קצת פעילות גופנית גדי להתעורר, אני תכף אחזור על קריאת שיטת WILD ואז נחשו מה ? כן כן.. אני חושר לישון :) נפגש פה עם כולכם מאוחר יותר ! בהצלחה לכולם !

שריר

New member
טוב אני התעוררתי עכשיו ואין אף אחד

בצ´ט אני הולך להתעדכן בשיטות הוילד ולחזור לישון

שריר

New member
Nישהו פעם ניסה את הנהיגה? שאתה

מדמין את עצמך נוהג עד שאתה נכנס לחלום?

BladeRaider

New member
זה קצת בעייתי למי לא יודע לנהוג

מכיוון שמי שלא יודע לנהוג (כולל אותי) לא התנסה אף פעם בקטע של להיות מרוכז כל כולך בנהיגה

למעלה