חלום צלול ראשון!

bargr

New member
חלום צלול ראשון!

קודם כל היי כולם

היה לי הלילה את החלום הצלול הראשון והקצת מבאס שלי, אז החלטתי לשתף

זה הלך ככה. הלכתי ברחוב שאני מכיר ולא היה בו שום דבר מוזר, עד שראיתי שני חברים שלי רצים במדים של מכבי אש... ואז אמרתי לעצמי רגע... הם לא כבאים, משהו פה מוזר... ולמרות שבדרך כלל בחלומות שלי קורים דברים הרבה יותר מוזרים, הבנתי שאני חולם! ישר, לא היה לי ספק בזה. דבר ראשון מאוד התרגשתי אז ניסיתי להרגיע את עצמי ולדבר אלי, ואז ניסיתי לעשות בדיקת מציאות כדי להוכיח לעצמי שזה חלום, אבל איך שניסיתי להרים את היד כדי להסתכל בשעון, הרגשתי שאני כאילו נתקע... התחושה הייתה שהיד שלי שוקלת טונה וממש לא הצלחתי להרים אותה מספיק גבוה כדי להסתכל בשעון. נשארתי בחלום עוד משהו כמו חצי דקה שבמהלכה ניסיתי להאבק בכוח המשיכה בלי הצלחה, ואז הרגשתי שהחלום מתחיל להעלם... אז רציתי לנסות את השיטה שקראתי עליה ולחכך את הידיים שלי אחת בשנייה, ואז נזכרתי שהן כבדות מידי ואני לא יכול חחח אחרי כמה שניות התעוררתי לגמרי....
אז זה היה החלום הצלול הראשון שלי
קצת מבאס שלא הצלחתי לעשות בו כלום אחרי חודש שממש השקעתי ביומן ובדיקות מציאות ותכנונים מה לעשות כשאהיה צלול... אבל לא נורא, אני מאמין שזה רק ישתפר
אני אשמח לשמוע טיפים לחלומות הבאים שלי! תודה

מזל טוב

חלום צלול ראשון זו תמיד סיבה לשמוח, ולא משנה כמה או מה עשית בו.
למוח יש את הטריקים הקטנים שלו, ולאט לאט תלמד להתגבר עליהם (למרות שידיים כבדות זה ממש מקורי :)
ככל שתתאמן ותתקדם החלומות שלך יהיו חיים יותר, מציאותיים יותר, ויהיה לך קל יותר לעשות כל מה שתרצה לעשות.
בחצלולים הראשונים היה לי ממש קשה לגרום לדברים לקרות, ורק עם הזמן אספתי טריקים ושיטות. תאמין לי שזה שווה כל שניה :)
אגב, מה תכננת לעשות?

bargr

New member
תודה רבה!

כן אני מכיר את הטריקים היצירתיים של המוח שלי, השאלה היא רק איך להתגבר עליהם... לפני כמה ימים הייתי בטוח שאני חולם אז אמרתי את זה בהתלהבות לאמא שלי שהייתה לידי, והיא ניסתה לשכנע אותי שלא. אחרי שהתווכחנו קצת היא אמרה בוא נעשה בדיקת מציאות ביחד, אני אשאל אותך שאלה ואם תענה נכון אז אתה לא חולם! ואז היא שאלה אותי מי הנשיא של מדינת ישראל אז אמרתי אהה זה קל, זה הרצל חחחח אז היא אמרה רואה! אז אתה לא חולם! אז אמרתי טוב נו... והמשכתי לחלום רגיל חחח... זה מרגיש לפעמים כאילו המוח לא רוצה שאני אהיה צלול...
כשחשבתי על מה לעשות בחלום הצלול הראשון לא היו לי איזה שאיפות גדולות... אמרתי שקודם אני אחקור כזה את העולם הזה, לראות כמה אמיתי זה נראה וכמה פרטים יש, אולי לדבר עם אנשים אם יצא לי... וגם רציתי לעשות כמה בדיקות מציאות, כדי לראות שהן באמת לא פועלות... התוכניות הגדולות יותר לאחר כך

למעלה