חלום צלול ראשון!!!

MoonShield

New member
חלום צלול ראשון!!!

לפני רבע שעה בערך...! נרדמתי לי בסלון מול הטלויזיה, חלמתי חלום ארוך ולא מעניין בכלל ובאיזשהו שלב רציתי לבדוק משהו בפלאפון שלי והוא לא היה לידי אז אמרתי לעצמי "זה החלום שלי, אני יעשה מה שאני רוצה" ואז פתאום קלטתי מה אמרתי... זה חלום! קמתי (בחלום) הסתובבתי בסלון, עשיתי כמה בדיקות מציאות, ושמתי לב שהכל מעורפל אז שפשתי את הידיים אחת בשניה. ופתאום הבנתי על מה מדברים כשאומרים שזה בדיוק כמו במציאות!!!! ברקע שמעתי את הטלויזיה אבל משום מה לא הצלחתי להסתכל עליה... לא התעמקתי בזה יותר מדי כי היה לי דברים יותר חשובים. נמשך בערך חצי דקה. עכשיו אני יודע למה מתכוונים כשאומרים קודם להתייצב ברמת צלילות הנוכחית... אז זהו... שעת ההתלהבות שלי הסיימה! יום צלול!

KEiN

New member
ואי סחטיין ../images/Emo70.gif

באמת עדיף לייצב קודם כל את הצלילות.

LucidGuess

New member
זה לא פייר! למה לא לי???

אז באמת ששיפשפת ידיים הכל נהייה ממש מציאותי? וככה זה נישאר עד הסוף או שהצלילות שוב ירדה? כן אני מכיר את זה שלפעמים לא מצליחים לעשות פוקוס על משהו, לי זה קרה עם שעון היד פעם בחלום צלול. Lucid

MoonShield

New member
לא יודע...

שיפשפתי ידיים וזה נהיה כמעט מציאותי לגמרי ורציתי שזה יראה ~ממש~ מציאותי... כנראה רציתי לראות מההגבול אז שיפשפתי שוב ואז נקטע החלום אבל בין השניים, כן - הצלילות הייתה גבוהה מאד

MoonShield

New member
ד"א

כשניסיתי לקום בהתחלת החלום לא הצלחתי לזוז אז ניסיתי שוב ויצאתי מהגוף שלי... (וזה עדיין היה חלום) חשבתי שזה יעניין אותך

למעלה