חלום צלול ראשון

TheEpic

New member
חלום צלול ראשון

נכנסתי לחלום לפני כמה ימים (בחופשה שלי בסלובניה-בזמן החופשה לא ביצעתי בדיקות מציאות ולא המשכתי לכתוב את יומן החלומות שלי) אז ככה: בהתחלה חלמתי חלום רגיל ואז התעוררתי מרעש שהיה מחוץ לצימר. חשבתי טיפה על החלום וחזרתי לישון. כשנרדמתי המשכתי את החלום בדיוק בחלק שבו הוא הפסיק לפני זה ולקראת סוף החלום פתאום הבנתי את החלום ואמרתי לעצמי שאני חולם ואז ראיתי מין אור מסנוור מול העיניים ונכנסתי לחצלול. ישר בהתחלת החצלול עפתי (החצלול התחיל בזמן שהייתי באוויר) ואז סיימתי לעוף וביקשתי שתופיע מולי ערימה של שטרות וזה מה שקרה. אחר כך אנשים עמדו סביבי והתחילו לצחוק עליי אז ביקשתי שייפלו עליהם מטאורים (זה היה כיף לראות את התגובה שלהם) אבל הם לא פגעו בהם. ואז התעוררתי (החלום הצלול הראשון היה מטושטש והתחושות בו לא היו כל כך אמיתיות) והייתי עצוב שהחלום הפסיק אבל אז נזכרתי שצריך לעשות בדיקת מציאות אחרי כל התעוררות וראיתי שיש לי ביד 13 אצבעות ואז נכנסתי לעוד חלום צלול : עמדתי מול מראה וההשתקפות שלי נראתה כמצו איך שנראיתי לפני שנתיים בערך,(החלום היה בצלילות מדהימה) ואז הוא התחיל להיות פחות ברור ואמרתי "הגבר צלילות עכשיו" והצלילות חזרה למצב הרגיל. אחר כך ניסיתי לעוף ולא הצלחתי אבל שניסיתי להכניס את היד לקיר הצלחתי (זה הרגיש כמו ספוג). אחרי זה התעוררתי. עכשיו שאני חושב על מה שקרה אני מבין שיצרתי מילד בטעות עם ההתעוררות באמצע החלום וזה נראה לי מה שהכניס אותי לחצלולים. החצלולים היו מדהים ואני מקווה לחלום חלום צלול שוב

TheEpic

New member
עוד חצלול

חלמתי עוד חצלול הלילה
הייתי בחלום רגיל ואז הבנתי שאני לא יכול להיות באמצע יער אם לא נסעתי אליו אף פעם ואמרתי שאני חולם. אז שוב ראיתי את האור המסנוור ונכנסתי לחצלול שהייתי במין בקתה קטנה. בבקתה הייתה מראה ואז רציתי לבדוק מה קורה שנכנסים למראה, כשנכנסתי ראיתי כל מיני קשתות בענן שנשברו על הקירות של המראה ובהליכה היו הרבה פיתולים והאדמה הסתובבה. שסיימתי הגעתי לבית שלי וראיתי שהחלום מטשטש אז אמרתי הגבר צלילות עכשיו והחלום נהיה ברור (עשיתי את זה בערך חמש פעמים בחלום) ואז נכנסתי לחדר של אחותי וחשבתי שהחלום נגמר כי הוא היה כל כך מציאותי אבל אז ראיתי שיש לי 10 אצבעות ביד והיו שני מתגים של אור אחד על השני ואז ניסיתי שוב לעוף והצלחתי לעוף רק לגובה 30 סנטימטר ואז התרסקתי בקיר. אחר כך , הלכתי למקלחת כדי להכנס גם שם למראה (טעות חמורה) ופגשתי קשיש שרצה להיות המדריך שלי בחצלולים אבל אני לא רציעתי ואז הוא התחיל לכעוס אז לא היה לי נעים ממנו (בחצלול הבא אני אהיה יותר אכזרי
) הוא הראה לי על הקיר 2 מנורות והוא אמר לי ששבכל פעם שעוברת דקה מהחצלול מנורה נופלת ושכל המנורות נופלות נגמר החצלול (הוא אמר שבהתחלה היו 5 וכשהיה יותר מתקדם בחצלולים יהיו יותר) אז שאלתי אותו אם אפשר כבר להכנס למראה והוא אמר שהוא רוצה שאני יחכה כאן בזמן שהוא מראה לי עוד משהו וכבר מנורה אחת נפלה ובסוף הוא הראה לי תמונות של מכוניות ואני רציתי להכנס למראה אבל הוא לא הרשה לי ואז נפלה המנורה האחרונה ונגמר החצלול. עוד כמה חצלולים כאלה ואני כבר מומחה

romikili

New member
חחח איזה תותח!!

אני ממש מקנא בך. אני מת לחלום שוב חלום צלול ולהיכנס למראה! מדהים כמה שכל העסק מורכב ומקשה עלינו להיתנהל בחלום. תנסה לשלוט בחלום עד הפרטים הקטנים ביותר, ולא לתת לאנשים שאתה יודע שאתה יצרת אותם, להרוס את החלום! בהצלחה אחי ;)

makron2

New member
שלום...

יפה מאוד והכניסה למראה הייתה מבדרת בטח. לאחר החלום הראשון ביצעת אוטוסוגסטיה(שיכנוע עצמי)מיילד זה משהו קצת שונה. חשוב מאוד להגביר צלילות ולבצע בדיקות מציאות ברגע שנכנסים לחלום ולאורך החלום - טוב עשית. "נפלה המנורה האחרונה ונגמר החצלול" לדעתי האישית רצוי לסמוך על מידע של דמויות חלום בערבון מוגבל,הזמן בחלום צלול פחות רלוונטי בעיקר בגלל שאפשר לחזור לחלום צלול ולחוות רצף של חצלולים - במידע שקראתי ועזר לי מאוד לרצפים יש לבצע מיילד או אוטוסוגסטיה ומייד שמתעוררים מחצלול אחד יש להשאר באותה תנוחה ולבצע ויילד(או ההפך במדיה והווילד קדם). "עוד כמה חצלולים כאלה ואני כבר מומחה" - כמה זה יכול להיות כמה מספרים
- בכל מקרה בדיקות והגברות זה החלק החשוב - בעקבותם ההבנה משתנה לגביי מהות המצב.

למעלה