חלום צלול ראשון

gabbaybar

New member
חלום צלול ראשון

שלום! לפני כחודש קראתי מאמר ארוך על חלומות צלולים, הנושא עניין אותי מאוד אחרי שראיתי את הסרט "ההתחלה" עם ליאונרדו דה קפריו. החלטתי לעזוב את הנושא כי בעצם להתחיל לכתוב יומן חלומות כשצריך לקום לב"יס זה קצת בעייתי. יום אחרי שסיימתי לקרוא את המדריך במלואו חוויתי שיתוק שנה באמצע הלילה. אך לא נלחצתי מכייון שהכרתי את התופעה מהמדריך. מאז לא ביצעתי שום בדיקת מציאות מכל סוג, או יומן חלומות כלשהוא! אתמול בלילה הלכתי לישון וחשבתי על חלומות צלולים.. פתאום באמצע החלום חשבתי לעצמי "רגע אולי אני חולם?" לא יודע איך הסקתי את המסקנה הזאת אבל פשוט חשבתי על זה.. החלטתי לבצע בדיקת מציאות הסתכלתי על טקסט הזזתי את הראש קראתי אותו שוב והוא השתנה!! מיד חוויתי שיתוק שינה ואז חזרתי לחלום בידיעה שאני חולם... היו שם כמה חברים שלי הכל היה מוחשי והתחלתי להגיד להם אני חולם!! אי בתוך חלום צלול הם לא ממש הבינו מה אני רוצה.. ואז פשוט ישבתי על הריצפה ועצמתי עיניים רציתי לצאת משם, להתעורר אחרי חצי דקה התעוררתי. זה היה דיי מלחיץ וזה נוגד את כל מה שכולם אומרים עם הבדיקות מציאות וכל זה.. מישהו יודע אולי איך זה קרה? זה בין הדברים הכי מוזרים שקרו לי....

makron2

New member
שלום וברוך הבא...

היה דיי מלחיץ - קורה,עם הזמן החוויות משתפרות. זה נוגד את כל מה שכולם אומרים עם הבדיקות מציאות וכל זה.. - לפי מה שהבנתי ממה שכתבת אז הבדיקה עבדה..."הסתכלתי על טקסט הזזתי את הראש קראתי אותו שוב והוא השתנה!!" - אפשר ורצוי לשלב עוד בדיקה במידה ועדיין מטילים ספק. מיד חוויתי שיתוק שינה ואז חזרתי לחלום בידיעה שאני חולם... - במידה ומתעוררים מחלום צלול ורוצים לחזור אליו מהר זה עוזר להשאר באותה תנוחה. הכל היה מוחשי והתחלתי להגיד להם אני חולם!! - באופן עקרוני זה דיי מיותר לומר לדמות שאתה חולם ובמידה וכן עדיין יש לשמור על המודעות שמדובר על דמות חלום לאורך החלום.

gabbaybar

New member
זה לא קצת מוזר?

תגיד זה לא קצת מוזר שחלמתי חלום צלול בלי לבצע בדיקות מציאות קבועות?! האמת שדיי התרגשתי מזה שחלמתי חלום צלול לכן אמרתי את זה לחברים בחלום.

Esho

New member
בכלל לא מוזר

גם החלום הצלול הראשון שלי היה ללא בדיקות מציאות קבועות. זה היה מיד באותו הלילה אחרי שמצאתי את הפורום הזה, וקראתי המון על הנושא ממנו. מסתבר, שעצם ההתעסקות וההתרגשות הראשונית מהנושא מביא לחלומות צלולים. אבל לא בתדירות קבועה. ולכן, תמיד כדאי לעשות בדיקות מציאות ולערוך יומן חלומות בשביל לקבע את המודעות לחלומות. זו ההשערה מהניסיון האישי שלי.

למעלה