חלום צלול ראשון שלי..

Justme22

New member
חלום צלול ראשון שלי..

שלום ידידי, חודש שעבר מצאתי את עצמי נמשך לפורום הזה, והדבר גרר אחריו התעניינות מחודשת בנושא החלומות הצלולים. לא שאי פעם הצלחתי, אבל קשה לא לשים לב לעוצמה שיכולה להיות לשליטה בחלומות שלך. ומאז לא חשבתי על זה... עד לפני כמה ימים. לא ניסיתי שום דבר, ואפילו לא חשבתי על זה לרגע, לא לפני החלום ולא במהלכו. לא רשמתי בחיי יומן חלומות, ואת האמת אני גם בדר"כ לא זוכר את החלומות שלי. וזהו, חלמתי חלום אשר במהלכו הוא הפך להיות חלום צלול לחלוטין. מדהים, לדעתי, עד כמה אמיתי היה החלום, ואת העוצמה המציאוית שהייתה בו, דבר שלא ניתקלתי בו עד עכשיו, למרות שבעבר היו לי חלומות שידעתי בוודאות במהלכן שאני חולם. אז אם למישהו יש כוח ל- 4 עמודים שרשמתי באותו היום, אשר מתארים את החלום הצלול הראשון שלי. הרי הוא לפניכם. (ועכשיו אני שוקל ברצינות לכתוב יומן חלומות.... למישהו יש אולי עט?) שבוע טוב לכולם.
(ותודה)

LucidGuess

New member
משהו משהו! ../images/Emo13.gif מדהים!

חלום צלול ממש מדהים לדעתי, כמה זמן הוא נימשך לדעתך? זה עשה לך אז תאבון להתחיל לעבוד איתנו על השיטות לחלומות צלולים? בכל מקרה, בהצלחה! וטוב ששיתפת אותנו בחוויה הזאת! Lucid

Justme22

New member
עצה מעולה!

עצה מעולה! צריך באמת גם לרשום לעצמך הערכת זמן לחלום. בקשר לחלום, לדעתי משהו כמו חצי שעה. אני יודע שזה נשמע הרבה, אבל לא סתם - החלום הזה היה ארוך. כמה הערות: א. לפני החלום ישנתי כ- 6.5 שעות, קמתי והייתי עירני לחלוטין במשך שעתיים ואחר כך הלכתי לנוח שוב פעם. נרדמתי, ואחרי כשעה העירו אותי לשאול משהו - החלום בעצם מתחיל אחרי שנירדמתי שוב. ב. ביום למחרת, הופתעתי לגלות שאני זוכר את החלום האחרון שלי ללא איבוד פרטים או מידע מהחלום.... לדעתי יש קשר בין החלום הצלול ובין יכולת הזיכרון המפתיעה ביום למחרת. תודה, ערן.

eitangefen

New member
מדהים

חלום ממש ממש יפה תתחדש או משהו בסגנון תדע שאני באמת מקנא בך

EshedI

New member
פשוט מדהים

איזה חלום מגניב!! אני מת לחלום עוד חצלול
בהצלחה לכולם!!

IVP

New member
כל הכבוד!../images/Emo45.gif