חלום צלול קצרצר.

Variety

New member
חלום צלול קצרצר.

היי, טוב, אז כרגיל בחלומות התעופה שלי - פתאום - בלי שום סיבה נראית לעין - הפכתי לצלול ועפתי במהירויות אדירות! זה לא היה הרבה זמן כי זה היה ממש לפני שהעירו אותי - אבל, היה שווה! Variety-

shabaz

New member
לא קשור לשלך, אבל

גם לי היה חלום צלול... ורציתי לכתוב אותו פה, אבל שכחתי ממנו לגמרי... אז איתכם הסליחה... אתה אוהב לטוס במהירויות אה? למה שלא תנסה הטלה אסטראלית פעם?

Cheetah

New member
גם לי היה

חלום צלול שבו ניסיתי לעבוד על השיטה שלי להגברת צלילות, ניסיתי לעוף למעלה לתוך התקרה(בשביל לעוף לחושך, לא משנה), אבל זה לא עבד וכשעפתי למעלה התקרה התרחקה ממני, ועפתי מהר יותר והתאמצתי יותר אבל כל הזמן התקרה התרחקה זה הרס לי דברים. בעיות קטנות ועוד בעיות קטנות יותר אבל אני עובד על זה

Variety

New member
ניסיתי והצלחתי!

זה היה אחת החוויות המדהימות שהיו לי! פשוט לא יאמן! Variety-

Cheetah

New member
תספר

הכי טוב שאתה יכול גם אם זה היה למשך כמה שניות בלבד

Variety

New member
טוב....

אז ככה זה היה: היה לי חלום צלול (אני כבר לא זוכר מה היה בו), והחלטתי לצאת מהגוף - שזה מה שאני רוצה. הסתכלתי למעלה - והתחלתי לעוף מהר ככל שאני יכול - פשוט התמתחתי כמו סופר-מן והאצתי יותר ויותר. אחרי כמה שניות של תעופה מדהימה ממלאת אדרנלין - הכל נעשה שחור ונראה לי שלשניה אחת איבדתי צלילות. ואז - בבת אחת יצאתי מהגוף שלי כאשר אני מקביל אליו בדיוק בדיוק מעליו בערך איזה מטר וחצי או מטר וקצת - משהו כזה כאשר אני רואה את התקרה של החדר שלי! ההרגשה הייתה כאילו אני מחובר לגוף שלי באלפי גומיות מאוד מתוחות והרגשה של חשמל זורם בכול הגוף שלי. ניסיתי לרחץ גבוהה יותר - כדי להתרחק מהגוף. אבל לא ידעתי אז את כל מה שאני יודע היום אז לבסוף הפסקתי - נכנעתי למשיכה חזרה. באותו הרגע פשוט נשאבתי במהירות ממש אדירה לגוף חזרה והתעוררתי. הכל היה פשוט מדהים בצורה שלא ניתנת לתיאור במילים. הקטע שנשאבתי חזרה לגוף. ההרגשה הזאת - אני יכול עדיין לדמיין אותה. זה שונה מכל תעופה בחלום צלול - ההרגשה כאן הייתה הרבה הרבה הרבה יותר חזקה. אני מתאמן להצליח מערנות. אני יודע שאני יכול כי כמעט כמעט הצלחתי כמה פעמים מערנות לגמרי (זה היה מחלום). Variety-

Cheetah

New member
אתה מתקדם לאנשהו...

היו לי הרבה מאוד מקרים שדומים למה שאתה תיארת ועוד כמה מסעות חלקיים כאלה שנקטעו מהר, אני חושב שעדיף שאני לא יספר לך על דברים אחרים שיכולים להשתבש, כי לדעתי וממה ששמעתי מחוויות של אנשים אחרים, יש סיכוי מסויים שאם לא תשמע על דברים כאלה זה לא יקרה לך. בכל מקרה תמשיך לנסות, יש לך מזל שהצלחת לחוות משהו, אם לא היה לך חוויה כזאת יכול ליהיות שלא הייתה מוצא את המוטיבציה להשקיע ברצינות בזה כמו שרוב האנשים כאן שיודעים שאולי יש כזה דבר, וחושבים שזה אולי יהיה נחמד אבל לא מוצאים את הכוח רצון הדרוש, וזה חבל.

RedUri

New member
גם לי

יש הרבה פעמים חלומות צלולים קצרים כאלה. בפעם האחרונה שזה קרה רק פוצצתי את הראש של המורה שלי לספרות, כזה כמו בלון שהיא מתחילה להאדים והכל.... ובקשר לבעיה אחרת. איך אני משפר את היכולת של זכירת חלומות לפני כמה לילות קמתי בבוקר ואמרתי לעצמי "וואי איזה חלום מגניב, שווה פחד", ואני בא להזכר בו ו....כלום, פשוט כלום, נמחק לי לגמרי מהראש. נ"ב: בבקשה אל תגידו לי בקשר ליומן חלומות, לא היה לי כוח לזה ולא יהיה לי כוח לזה, בקושי עשיתי מחברת לדברים שאני כותב.... בתודה מראש אורי

למעלה