חלום צלול מקולקל

BislYMeN

New member
חלום צלול מקולקל

שלום לכם =] היום חלמתי חלום, ופתאום נחתה עלי ההבנה שאני בחלום. וישר עפתי באוויר, לא רציתי או ניסיתי, זה פשוט קרה... הבעיה היא שלא יכלתי לשלוט על כלום, גם לא על עצמי. לא יכלתי לרדת מהאוויר אם רציתי, ניסיתי לזמן אנשים... ללכת למקומות שרציתי גם היה קשה... ובפעם הקודמת [הראשונה ] שזה קרה לי גפ רק עפתי, לא יכלתי לשלוט בכלום ולא לזמן אנשים או לעשות מה שבא לי בשני החלומות הייתי די צרוד ולא יכלתי להגביר צלילות ולא היה ערך למה שעשיתי או אמרתי. אשמח אם תעזרו לי להבין מה הייתה הבעיה. החלימה הצלולה נוצרה מעצמה, לא ניסיתי לחלום או עשיתי משהו כדי שזה יקרה.

silverhawk

New member
לא מקולקל, סתם בעיות שליטה. ../images/Emo13.gif

גם לי קרה בעבר שהתחלתי לעוף ופשוט איבדתי שליטה. התחלתי להאיץ יותר ויותר ולהגביה מעלה מעלה ללא יכולת לשלוט בכך. אבל מה - יש שיטות למנוע זאת. השיטה שאני פיתחתי ושעובדת לי תמיד הולכת ככה: היא התחילה ע"י הארכת הידיים כאשר רציתי לעוף לאן שהוא, או, לחילופין, איבדתי שליטה במהלך התעופה. פשוט הבטתי לנקודה שאליה רציתי להגיע או לבניין גבוה כלשהו בדרך ושלחתי אליו יד. היד התארכה במהירות עד שתפסה את המבנה ואז משכתי את עצמי אליו (או עצרתי את ההתקדמות הלא נשלטת). לאחר מכן שיכללתי את השיטה כך שהיא פעלה באמצעות המבט. פשוט הבטתי לנקודה אליה רציתי להגיע ועפתי לעברה (זה פתר לי גם את הבעייה שלעיתים התקשתי לעוף כלל). בקיצור, הרעיון הוא למצוא שיטות שיעזרו לך בביצוע המשימות שאת מעוניינת לעשות. זה יכול להיות באמצעות האצלת כוחות על חפץ, באמצעות אדם אחר, באמצעות המחשבה או באמצעות כל דבר אחר - פשוט תמצא מה עובד בשבילך.
ובנוגע לשיטות להגברת הצלילות - כנ"ל. ישנן הרבה שיטות - מצא את זו שעובדת לך.

BislYMeN

New member
תודה רבה.. אבל

תודה ! אבל הבעיה היא שגם דברים כאלה אני לא יכול לעשות.. אני אנסה את זה אבל בחלום הבא, אם יהיה P:

silverhawk

New member
תעבוד על בדיקות המציאות ועל השיטות

להגברת הצלילות. זה יגביר מודעותך ואת צלילות החלום, ויגדיל את סיכוייך לשלוט בו ברמה טובה. ובכל מקרה - עניין של ניסיון.

למעלה