חלום צלול? מפחיד

Acidwings

New member
חלום צלול? מפחיד

חלמתי שהייתי במסיבה אצל ידיד שלי, ופתאום ב3-4 בבוקר אמא מתקשרת אליי וצורחת לי לחזור הביתה. הגעתי הבייתה ואמא צרחה עליי ברמות שאני לא מכירה. היא הייתה מפחידה בטירוף, היא הסתכלה עליי כאילו היא הולכת לרצוח אותי ופחדתי ממנה, ניסיתי להתרחק ממנה... התקשרתי לכל מיני אנשים שיעזרו לי אבל אף אחד לא ענה. היינו בבית באמצע הלילה ועמדנו ליד החדר שלי,היה המון רעש בבית מצעקות ומטלוויזיה. פתאום הבעל שלה יצא מהחדר שלו, קם כאילו זה בוקר רגיל. צרחתי עליו "מה?! אתה כאן?@ למה לא ענית לי לטלפון?! איך לא קמת עד עכשיו?!". הוא לא ענה ואז שמעתי את אמא שלי קוראת לי מהחדר שלה- אבל זה לא הגיוני כי היא עומדת פה איתי. הבנתי שמשהו לא הגיוני ו-הופ אולי אני חולמת? ספרתי אצבעות והיו לי 7, והחלום היה כל כך מפחיד שלא רציתי לעשות כלום מלבד להתעורר. אמרתי לעצמי שאני אתעורר עכשיו והתעוררתי- מצאתי את עצמי במיטה בדיוק כמו שאני קמה בכל יום,במיטה מתחת לשמיכה ורואה מטושטש בחושך בלי המשקפיים,אמצע הלילה. ספרתי שוב אצבעות וגיליתי שיש לי 6, אמרתי לעצמי שהפעם אני התעורר, ושוב מצאתי את עצמי במיטה סופרת אצבעות מתעוררת סופרת אצבעות כמה פעמים-בכל פעם היו לי 6-7 אצבעות וכבר התחלתי לפחד שאני לא מצליחה לצאת מהחלום הזה! זה היה מפחיד! עד שבסופו של דבר הייתה לי סחרחורת והתעוררתי באמת- ספרתי 20 פעם שיש לי 5 אצבעות כדי להיות בטוחה ואשכרה פחדתי לחזור לישון...

אני פשוט פותח עיניים חזק

ברגע שאני פותח חזק את העיניים אני איכשהו פותח אותם ומתעורר במציאות... פעם אחת גם קצת כעסתי על עצמי, כי היה לי חלום שחשבתי שזה חלום, וכדי להוכיח לעצמי, במקום לבצע בדיקת מציאות פתחתי חזק את העיניים, והתעוררתי...

Acidwings

New member
אינ לא ניסיתי לפקוח את עיניים

אבל אמרתי "עכשיו אני אתעורר" וכש"התעוררתי" (עדיין בחלום) הרגשתי את העיניים שלי נפתחות וזה קרה מספר פעמים.

silverhawk

New member
שרשרת התעוררויות כוזבות

זה אכן עשוי לקרות לפעמים (לי אישית הייתה שרשרת של כ-7 התעוררויות כוזבות שכאלו בזמנו). בכל אופן, אין מה להלחץ - מדובר בחלום ככל חלום אחר. זאת ועוד, שאם את כבר מודעת לכך, מן הסתם עדיף לנצל את החלומות הצלולים ככל הניתן. אם בכל זאת את מעוניינת להתעורר, ההמלצה שלי היא לשכב על מיטה כלשהי בחלום, לעצום עיניים ולספור לאחור מ-5. רוב הסיכויים שכשתפקחי את העיניים, תגלי שאת ערה (אם כי אף כאן, ייתכן ותתעוררי לחלום נוסף, אך הסיכוי יותר נמוך).

למעלה