חלום צלול ויחסי מין.

Zenith

New member
חלום צלול ויחסי מין.

האם ניתן לקיים יחסי מין מלאים בתוך חלום צלול ? מנסיון העבר שלי קיימות כמה בעיות. ראשית כל, לא הצלחתי אף פעם לראות את עצמי. הצלחתי לראות אדם כלשהו, אבל הוא לא היה דומה לי. שנית כל, מה עם הקטע הפיזי? האם משגל בחלום ישפיע פיזית על הגוף? האם ניתן "לגמור" עם שפיכה פיזית מתוך חלום צלול? (משהו כמו חלום רטוב).

Mahadi

New member
אין דבר "העומד" בפני הרצון ../images/Emo94.gif

התשובה לכל השאלות שלך היא "כן". אין דבר שאתה לא יכול לעשות בחלום צלול, וכן זה ישפיע על הרמה הפיזית, אבל בדרך כלל אתה תתעורר ברגע שתגיע להתרגשות מוגזמת וחבל. מה שקרה לי בחלומות הצלולים הראשונים זה שהתמכרתי לפיתוי לעשות כל מה שעולה על הדעת(כולל סקס), ואז הבנתי שהם טומנים הרבה יותר מסתם הנאות פיזיות. מבחינתי החלום הוא שער לעולמות ממשיים לא פחות משלנו שרובנו לא מסוגלים לתפוס בדימיוניות הכי מטורפים שלנו. אני לא אומר שאסור להנות, אני רק אומר שזו לא הסיבה שניתנה לנו היכולת לחלום חלומות צלולים, וחבל שנמצא את עצמנו מכורים להנאות פיזיות במקום לחקור לעומק את העולם הנפלא הזה ואת מה שהוא מציע לנו.

Variety

New member
תגובה

היי Zenith, טוב בקשר לזה שאתה לא רואה את עצמך, זה לא בעיה לשנות. פשוט תשנה את הגוף שלך בעזרת המחשבה. זה יחסית קל. בעקרון, אני מעדיף לחקור את התת-מודע וכאלה דברים על יחסי מין בחלום, אז בקטע הזה אני לא יכול כל-כך להגיד לך אבל קראתי בפורומים שונים שלא תמיד זה חייב להיגמר בכתם על המיטה אם אתה מבין למה אני מתכוון :) אתה יכול לשלוט בזה, זה עניין של אימון. אבל... לא ניסיתי, אז אני לא יכול להגיד לך בוודאות. אבל בהצלחה!
:) חלומות פז, Variety-

Zenith

New member
המטרות שלנו בחלומות - שונים ../images/Emo104.gif

אני חולם בשביל להנות
אתם חולמים בשביל לחקור... אולי יום אחד אני אצטרף אליכם... נכון לעכשיו, אני צריך להשלים חסכים

למעלה