חלום צלול- הפקט מוזר...!

YogevBO

New member
חלום צלול- הפקט מוזר...!

שלום, אני חדש פה בפורום שבוע שעבר קראתי את האתר של אלון ברמן, שהיה דרך אגב מאוד מענין. בכל אופן זו לא פעם הראשונה שיש לי חלום צלול בעבר היו לי כמה. אבל רק עכשיו נהייתי מודע לשיטות ולאפשרויות שיש בחלום צלול. בכל אופן הלכתי לישון אתמול בלילה בסביבות 3 וקמתי בסביבות 10 ואחר מכן נרדמתי בסביבות 12 ולשעה בלבד. חלמתי חלום שאני בבית של חבר שלי עם כמה חברים שלי, ואני מתנהג ממש מוזר, אני אומר "זה לא הגיוני" וחוזר על עצמי כמה פעמים. לאחר מכן אני מתחיל לזרוק דברים, ואני זורק בקבוק זכוכית ורואה שהוא לא נשבר. אז אני מתחיל לחשוד שזה חלום, ועדין אני חוזר על עצמי ואומר "זה לא הגיוני", עשיתי בדיקת מציאות העברתי את האצבע בתוך הכף יד וראיתי שהיא עוברת, בזמן הזה הבנתי שזה חלום צלול ואחר כך התחלתי להרגיש התכווצות וכאבים חזקים בראש, התחלתי לשמוע את הקולות של הטלויזיה, אבל לא יכולתי לזוז והבנתי שאני בחלום, אמרתי לעצמי אני חייב לראות מה אפשר לעשות במצב כזה, ואמרתי לתת מודע שלי שיביא אותי לים, התחלתי לראות שהכל נעשה כחול, ואז ההתכווצויות בראש התחזקו ולא יכולתי להשאר בחלום והתעוררתי, שהתעוררתי זו הייתה הרגשה כזו מוזרה, הרגשתי כאילו אני נשאב החוצה, נשאב בצורה מפחידה. אז זהו זה מה שהיה, סוג של חוויה.

Bluescale

New member
בלי להעליב כמובן:

שתית באותו יום אלכוהול? או יותר ממוקד - לפני השינה/האנגאובר?

YogevBO

New member
ממש לא...

הדבר המעניין הוא שהתעוררתי בכלל לא כאב לי הראש....

T r a v i s

New member
שמעתי על זה.

זה קורה להרבה אנשים שקוראים מגזין גלילאו משום מה. יכול להיות שאתה אחד מהם?

למעלה