חלום צלול+המלצה

shkool

New member
חלום צלול+המלצה

מה המצב אנשים? הכל טוב???? היום היה לי חלום צלול של איזה 10 דקות בערך... בחלום עצמו לא עשיתי כלום ורק השתמשתי בשיטה של שחר שמסתכלים על גב היד כל פעם שחפץ מסויים שמסתכלים עליו מתחיל להטשטש - וזה באמת עובד! זה השאיר אותי בחלום צלול למשך 10 דקות שלמות! הצלילות הייתה מדהימה! ראיתי את כל הקווים והקימורים של כף ידי באופן מדוייק! מלפנים ומאחור! אז מעכשיו שיש למישהו פה חלום צלול אני ממליץ שייעזר בשיטה הזאת - היא מאוד טובה!! shkool

shkool

New member
*shkool שרות הקפצות בע"מ*

אנשים!!!! תגיבו!!!!!!!!!!!!!!! אם לא תגיבו להודעה זו תוך 20 דקות, יהיה לכם מזל רע ל-7.4 שנים... לא כדאי להתגרות במזל... shkool

Variety

New member
גם אני ניסיתי

אבל היה חושך בחלום, ולא ראיתי את היד שלי, אבל זה היה בחלום אחד, בחלום אחר, הארכתי את החלום לאיזה 20 דקות חצי שעה!!!! שיטה מעולה!! Variety-

BladeRaider

New member
אני גם ניסיתי את זה...

זה די עזר לי אבל איבדתי צלילות אחר כך כי עצמתי עיניים

גם אם זה עובד...

אי אפשר לבזבז את כל החלום רק על להסתכל כל הזמן על הידיים. צריך איזה שיטה שמייצבת את החלום ומאריכה אותו וגם לעשות משהו בחלום.. ניראה לי די טיפשי לבזבז את כל החלום על היציבות שלו אלא אם זה מוביל לאן שהוא וזה יכול לעזור בחלומות האחרים... אבל לי נראה שהשיטה הכי טובה זה לדמיין שהזמן נעצר... אולי זה יכול להאריך את החלום בהרבה וגם לתת זמן לעשות מה שרוצים... דרך אג, הרבה זמן לא הייתי כאן אני אנסה להתעדכן במה שקרה...

שריר

New member
אני בעד לעשות איזה מילון או משהו כז

שנכתוב את כל מה שאנחנו יודעים ככה עד שבסוף נגיע לחלום הצלול המושלם

שריר...

תסביר את עצמך! תראו מה השעה.... זה בגלל שהיתה הפסקת חשמל איזה משאית נכנסה בארון חשמל או משהו... לא נורא נקווה שאני אוכל להירדם...

shkool

New member
well.......

אני לא כל כך זוכר את הסביבה, רק שהייתי בבית שלי בסלון, הסתכלתי על כל מיני חפצים שאני לא ממש זוכר(היה ציור בינהם), אתה היד ראיתי בצלילות מאוד גבוהה אבל כל שאר הדברים אני חושב שראיתי אותם בצלילות דיי נמוכה... עוד דבר, אני זוכר שכמעט כל פעם שהסתכלתי על כף ידי, היא התחילה לעשות מעין עיוותים שכאלה, האצבעות התעקמו בצורה לא טבעית לגל מיני כיוונים -ממש מוזר... shkool

bertcat

New member
מה עדיף?

אתה אומר שלא עשית כלום מלבד להסתכל על הידיים ועל חפצים. האם זה היה כל כך מהפנט שלא היה צורך ב"לעשות דברים"? או שאולי פחדת לאבד את הצלילות? תענה... please bertcat

shkool

New member
עשיתי גם עשיתי

אחרי איזה 5 דקות של הסתכלות על הידיים ועל חפצים אחרים החלטתי שנמאס לי, זה סתם שיעמום אחד גדול, אז החלטתי לעשות דברים אחרים, הלכתי לחדר שלי ופתחתי את המחשב, עניין אותי מה המוח שלי ייצור במחשב, ראיתי על המסך loading של משחק ובמשחק ראיתי משהו עם דרקונים ואני לא כל כך זוכר מה עוד כי הצלילות נהייתה עוד יותר נמוכה ואחרי כמה שניות התעוררתי... תן לי להבין משהו, בשביל שתהיה לי חלימה אמרתם שצריך לממצוא את הידייןם בחלום, מצאתי.......לא קרה כלום.... איפה החלימה המזד**ת שהבטחתם לי!!! אה?
shkool

למעלה