חלום עצוב...

מיטלא

New member
חלום עצוב...

כבר חלפה שנה וחצי מאז שנפרדתי מאהבת חיי ואני עדיין ממשיכה לחלום עליו... היו לי אחריו עוד 2 מערכות יחסים אבל אף אחת מהן לא הצליחה לגרום לי להרגיש כמו אז.... נפרדנו בדרך כואבת מאוד וכך גם היו התוצאות - מאוד מאוד כואבות!ולצערי אין דרך חזרה. מתי אני אפסיק לחלום עליו???אני משתגעת........

JFK1

New member
פתרון החלום(מיטלא)

למיטלא שלום קראתי בצער רב את בעיתך ואין ספק כי מדובר בענין קשה אך הפתרון אליו פשוט יחסית. אני פותר את החלומות על דרך התורה והקבלה ולא מצד עצמי על כן עליך לבצע את הענין בצורה אמונית מתוך הכרה בכוח התורה. לאור ספרי המקובלים ברור כי חברך שהכאיב לך מאד עשה ככל הנראה שימוש בדברים שאינם מצד הקדושה ויתכן אפילו שהשתמש בכוחות כישוף. כידוע כשם שיש כוח מצד הקדושה קיים כוח הפוך ולא פעם פונים אנשים בעניני אהבה לערביות שעושות שימוש בדברים קשים ונוראים. עצתי כאשר תחלמי שוב עליו תאמרי מייד בקומך "שמע ישראל ה´ אלוקינו ה´ אחד" עם נוסח קריאת שמע עד המילים "ביתך ושעריך"(מופיע בכל סידור תפילה). תוך יום או יומיים החלומות עליו יפסקו לחלוטין.בנוסף תתני צדקה בגובה ח"י(18) ש"ח לפחות לביכ"נס ותאמרי בפרוש שהצדקה הינה לביטול החלומות הללו. ישנם שני אמצעים נוספים שכרגע איני רואה לנכון להפעילם כי אני משוכנע שבכך תפטר בעיתך לצמיתות. אשמח לקבל תגובה על הצלחת הענין או לענות לשאלות נוספות או אי הבנות בתקווה כנה J.F.K

מיטלא

New member
הפתרון

הבעיה היא שלא הוא הכאיב לי אני הכאבתי לו ולכן אני חוששת שבגלל מצפוני הלא נקי שהוא לא יודע את דברי האמת זה מה שמפריע לי אולי בחלומות.... אבל תודה על העצות בכל מקרה....

JFK1

New member
תגובה חשובה

שלום לך סליחה על התערבותי אך רגשותיך אינם מוצדקים כלל ועיקר. ידוע שהחלומות הינם מסרים מעולם האמת רק שאין בכוח רובנו להבינם. הרדיפה שאת עוברת בחלומות הינה עדות לפגיעה של חברך בך יתכן כנקמה ופניה ל"כוחות זרים". הישנות חלום בעוצמות כה גדולות על פני זמן כה ממושך מעיד על כך באופן חד משמעי. עלפי ספרי המקובלים הישנות חלום מספר פעמים מחיבת ביצוע "הטבת חלום" שכן הדבר עלול להוביל לשבר נפשי עמוק. התרשמתי שמצבך עדין. אנא ממך הפעילי את הצד האמוני שבך ובצעי את עצותי גם ללא הבנה. אני מבטיח ב"ה שתראי הקלה מהר מאד מבלי שנידרש(אנו מקווים) לפעולות נוספות. אשמח לקבל את תגובתך לפניתי בהבנה J.F.K

פתרון רגשי ולא קבלי...

ייתכן שבגלל שאת עדיין אוהבת אותו הוא שוב בחלומותייך, אך כל חלום הוא אינדיבידואלי. לא מסרת פרטים על החלומות ולכן פשוט אניח שבשל הרגשות שלא עברו את מצויה בקונפליקט שלא נפתר. הדרך הטובה לפתור את החלומות היא לפתור את הקונפליקט בתוכך: להבין בדיוק מה גרם לך להתנהג כך לאהוב ליבך, להפיק לקחים ולמצות את העניין בינך ובין עצמך עד תום. ואוסיף, שלא בקשר לחלומות, שגם אני הייתי בקשר זהה שבו גרמתי כאב וצער למי שהיה אהוב ליבי אז, הערצתי אותו וגם אני האשמתי את עצמי בכל הבעיות כי האמנתי שהוא היה טוב ומושלם. לא ארצה להרחיב כי אין זה המקום (אם תרצי שאספר לך על העניין מחוץ לפורום, השאירי אי-מייל), אך הוא ממשיך לחזור בחלומותיי עד היום, למרות שאני לא אוהבת אותו כבר חודשים רבים. חלמתי עליו שלשום למעשה, אך זה היה חלום שהבהיר לי בבירור כי רגשותיי ויחסי אליו השתנו לחלוטין, למרות שלא האמנתי שישתנו לעולם. לפיכך העובדה שאת חולמת עליו היא לאו דווקא שלילית.

הרגשות מחפשות מפלט....

מיטלא היקרה!!! אהבת חייך, כמו שאת מתארת אותה, השאירה בך משקעים רבים, משקעים שכנראה ואת לא מתמודדת איתם בחיי הערות שלך(במציאות). הרגשות שלך מחפשים דרך להשתחרר, והמפלט שלהן הוא בחלומותייך. אל תדחי את ריגשותייך ועל תכעסי על עצמך ועל חלומותייך. פשוט תני להם להופיע עד שרגשותייך ידעכו. ככל שתבחשי בנושא יותר, כך ימשיכו החלומות להטריד. ואגב, ככל שתרבי להמחיש את ריגשותייך כלפיו במציאות ע"י מחשבות או שיחות עם חברה למשל, כך יפחתו החלומות. אי אפשר לברוח מרגשות, תני לזמן לעשות את שלו באמון מלא בכוחו. חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה