חלום ענק שחלמתי!!!!!

Darkmatter

New member
חלום ענק שחלמתי!!!!! ../images/Emo6.gif

זה פשוט חלום כ"כ סיפורי ומורכב. לא יאמן. למרות שחלמתי כבר על כל דבר אפשרי עם סיפורים כ"כ מורכבים. אבל זה פשוט עצום שאני חייבת לשתף אתכן... אז ככה, כל החלום מדבר בגדול על בואם של ענקים לעולם. הדבר הזה כבר קרה בעבר אז יש קבוצה מסוימת של אנשים (הגיבורים של החלום שלי..חחח...) שמתארגנים לזה ומדברים על זה. כחלק מהדברים המוזרים שקורים כלב מכניס אישה להריון (אההממ, כן, מה שאתן שומעות.). באיזשהו שלב כולם עומדים על ליד הנהר ומחכים לבואם של הענקים. נער אחד מספר להם מסיפורים שהוא שמע על איך הענקים הגיעו בפעם הקודמת. מסתבר שנוצר מן חור ענקי במים והענקים הופיעו במן הבזק לבן על המים. הם הלכו על המים. בזמן שהוא מספר את זה, הם הופיעו בשנית. ענקיים, שמנים ומחזיקים שק בידם. הם התקרבו ליבשה וכל האנשים התחילו לרוץ. היתה היסטריה וכל זה, כמובן. הענקים התחילו לאסוף אנשים בשקים. כולם מנסים להתחבא. אחד הגיבורים של הסיפור התקרב אל אחד הענקים ובסופו של דבר התחבא גם הוא. הענק גילה אותו וניסה לקחת אותו. הגיבור שלנו (חחח) שאל אותו "למה אתם עושים את זה? למה אתם אוספים אותנו?" ואז פתאום הופיעה אישה גבוהה, רזה, בעלת שיער שחור ארוך ועם אודם בצבע אדום כהה ואמרה לו "אתה תראה בעצמך" ואז באמצעות שלט היא העבירה אותו ואותה למה שנראה כ"עולם הענקים". מן בסיס כזה עם ציוד משוכלל, מחשבים ובלאגנים בעולם של ענקים. ו... זהו, התעוררתי. האמת, התאכזבתי כשהתעוררתי כי רציתי לדעת מה יהיה בהמשך. זה היה כמו סרט ממש.... מה אתן חושבות שהחלום הזה אומר??? חחחח לא נראה לי שיש משמעות לחלומות שלי.

לונה..

New member
../images/Emo6.gif

זה ממש מזכיר לי את החלומות שלי - גם אני זוכרת את כל הפרטים הקטנים (אשה גבוהה, רזה, בעלת שיער שחור ארוך ועם אודם בצבע אדום כהה) וגם הם מאוד מוזרים. שתדעי לך, פרשנים מתים על חלומות מפורטים - אני ממליצה לך ללכת לבקר בפורום חלומות, אולי יוכלו לעזור לך שם

../images/Emo44.gif אשכרה סרט!

גמני רציתי לשלוח אותך לפורום חלומות, אבל אני רואה שלונה כבר עשתה זאת ... אם תעשי זאת ויהיו פירושים מעניינים, אשמח לשמוע!

Darkmatter

New member
כמו שאמרתי...

אין פתרונות לחלומות שלי. חחחח... בהמלצתך ובהמלצת לונה, כתבתי את החלום בפורום חלומות. והנה התשובה הטיפה הזויה ואף מזלזלת(?): "חלום מוזר באמת.. אולי את רואה יותר מדי סרטי מדע בדיוני? אל תיאחזי בחלום. המשיכי הלאה."

באמת? זה מה שהם אמרו לך? ../images/Emo4.gif

אכזבו אותי! אולי בפורום ייעוץ פסיכולוגי [יש קישור מדף הבית שלנו].

ymz

New member
אם כבר מדברות על חלומות ../images/Emo199.gif

אז הלילה, יותר נכון הבוקר, חלמתי חלום מגניב. כאילו יש לי בבית איזשהו "כח" לא הצלחתי להבין אם הוא
רוח או מלאך
. בכל מקרה, קוראים לו אהרון והוא נראה בחור צעיר עם כיפה שחורה
. הוא סיפר לי שבכל בית יש אחד כזה, למשל לזה שגר אצל אחותי קוראים הילל. אבל לא כולם שמים לב לקיומם למרות שהם משאירים סימנים, כמו למשל לפעם פתאום אנחנו לא מצליחים למצוא איזה משהו
, או להפך פתאום מגלים בבית כל מיני חפצים שלא ראינו אותם קודם
. ועוד הוא הסביר לי שהם לא כ"כ מבינים את הנורמות חברתיות שלנו
. למשל, הם לא רואים משהו רע באלכהוליזם
, בגלל זה תמיד עוזרים לאלכהוליסט להשיג משקה
כאילו, לפי המילים שלו אם בן אדם כ"כ רוצה למה למנוע ממנו
שאלתי אותו איך אני יכולה לתקשר עם אמא שלי
, הוא הסביר שהדרך שלי לא נכונה ונתן דוגמה של שליחת מכתב עם יונת דואר. לא מספיק לכתוב את המכתב
ולקשור אותו לרגל של היונה, צריך גם לכסות אותו שלא ירטב. ואז שאלתי אותו איך בעצם בנוי העולם
הוא הסביר לי כמה דברים אבל לצערי כשהתעוררתי לא זכרתי אותם.
עד כאן, פינת החלומות להיום

וואוו../images/Emo70.gif

חלום ממש מגניב
ממש כיף לכן שאתן זוכרות את החלומות שלכן כל כך בבירור.. לעיתי רחוקות קורה שאני זוכרת חלום בצורה כל כך ברורה.. והם תמיד או מאוד מוזרים או נורא מפחידים...
יומטוב לכולן

ymz

New member
../images/Emo153.gifדווקא חלומות מוזרים

הן חלומות עם "בשר" אני לא מאמינה בפירושים מסוג חלמת על
- תעשי דיאטה
בחלומות המוזרים יש הרבה חומר למחשבה. בפעם הבאה תספרי, אם תרצי כמובן.

חלומות...

קיימים משחר ההסטוריה והם "מדברים" אלינו בסמלים. ישנם סמלים אישיים וסמלים אוניברסאליים. יש כאלו המובנים יותר,ואחרים שאינם מובנים לנו כלל... לעיתים קרובות הסמלים נראים מוזרים מאוד ואין בם רצף הגיוני או מוכר. החלום הוא שפה... פענוח חלומות הוא תורה שלמה וישנן גישות רבות ושונות... ככלל, הפתרון צריך להיות קרוב לליבו של החולם והסמלים יהיו בחלקם מובנים רק לו, כי הם באים מתוך עולמו. בחלום ישנם רבדים רבים, חלקם מתאים לתקופות שונות או אחרות בחיינו, ולכן לפעמים יש חלומות הדורשים "עבודת" פענוח ארוכה. לפעמים יש ביניהם כאלו שרק לאחר שנים מבינים, אם עדיין זוכרים אותם כמובן
, ולפעמים ניתן לפתור ולהבין רק חלקים המתאימים לאותה התקופה. חלומות הם כלי עבודה ממשי בהתפתחות המודעות שלנו, ומי שיודע לעבוד איתם, יכול לקבל מהם הדרכה ממשית, לצמיחה, התפתחות ומודעות אישית. הם יכולים להיות מקור עצום להשראה, תובנות, פתרון בעיות, למידה, ריפוי,ועוד... כעקרון, האנרגיות הנמצאות בחלומות "עובדות" ופועלות גם אם לא מצליחים לפענח, אם כי כשמבינים את החלום, ההבנה מוסיפה לא מעט. חלומות מכילים בתוכם המון... אך זו מערכת שלמה ולא ניתן להסבירה על רגל אחת... אז שיהיו לכולנו חלומות נפלאים...

Darkmatter

New member
אני אנסה לפרש את החלום....

הם מפחדים!!! אפאחד לא רוצה לפרש את החלומות שלנו אז אני אנסה! לא מבטיחה שיתקבלו תוצאות מרשימות, אבל אני אשתדל ככל יכולתי....
אוקיי, אז ה"כח" הזה הוא חלק ממך, מסמל משהו ב"אני" שלך(האם יש מישהו אמיתי שאת מכירה שדומה במראה או בתכונות לאותו "אהרון"?). אני חושבת שה"כח" הזה מסמל משהו של הרס עצמי שקיים בך. כן כן. ואת מקשיבה לו ככל הנראה, בגלל שהוא חלק חזק שבך, אעפ"י שהוא טועה!!! חחח זהו. אני ניסיתי.

ymz

New member
ברגע הזה הרגשתי הזדהום

עם נפתלי מטלזבל בע"מ
הא, ולא את החלום הזה ביקשתי לפרש בפורים אחר. החלום הזה הוא פירש את עצמו די יפה. אבל כ"כ שניסית.

ymz

New member
את לא רואה טלנובלה בע"מ?

לאחד הגיבורים שם יש פיצול אישיות. האישיות השניה שלו היא רוצח סדרתי.
אז כשכתבת על הכח שמשתלט חשבתי על הדמות.
מה רק אני רואה זבל טלויזיוני

למעלה