חלום על מוות

udi21

New member
חלום על מוות

לפני שאני מספר לכם בפרטים.. רציתי לשאול.. האם אדם יכול לחלום שהוא מת?.. לחלום מוות?.. אז ככה.. החלום שלי בפרטים.. חלמתי שאני נוסע עם אבא שלי ברכב מסחרי של החברה בה הוא עובד.. והיינו נמצאים באזור מדברי לחלוטין.. הצבעים היחידים שנראו באופק הם צהוב (חול המדבר) ותכלת (השמים) הרכב נעצר.. פתחתי את תא הכפפות ברכב והיה שם אקדח.. זה היה מוזר, כאילו שידעתי שיש שם אקדח.. לקחתי את האקדח ויצאתי מהרכב והתחלתי להתרחק ממנו.. אז אני זוכר שפשוט הרמתי את ידי שאוחזרת באקדח והצמדתי אותו למצח שלי ואז...... בום!.. אני זוכר את שתי הידיים שלי נפרשות לצדדים ואני נופל לאחורה.. לא עף.. אלא נופל לאחור על החול.. שוכב על הגב.. ואז קרה דבר נורא מוזר.. ראיתי את הגוף שלי שוכב על החול והתמונה התחילה להיות מלמעלה.. תוך כדי שהיא מתרחקת מהגוף ועולה כלפי מעלה.. (כיוון השמיים).. התמונה התרחקה והגוף שלי נעשה קטן יותר ויותר.. עד שפתאום התעוררתי ושמתי לב שכולי מזיע ודפיקות הלב שלי היו מהירות בצורה לא רגילה... לפי מה ששמעתי מאחרים.. חלומות הם לא סתם, הם נחלמים כתוצאה מדברים שעוברים לנו בראש.. תת מודע.. דברים שאנחנו מפחדים מהם ודברים שאנחנו מדמיינים.. השאלה שלי שוב היא.. האם אדם יכול לחלום על מותו?.. תודה לכולם.

1Spark1

New member
יש פורום חלומות. .

אבל לדעתי החלום הזה אינו נבואה אלא תוצאה של התת מודע ולכן לא, לא חלמת את המוות העתידי שלך... אבל אפשר לפרש חלום כזה, תנסה בפורום חלומות. בהצלחה

NIR MJ

New member
תשובה לחלומות אל תידאגו

אנשים שחולמים על מוות אתם לא צריכים לדאוג........... מוות בחלום מסמל משהוא,חלומות על מוות פירושו סוף למשהו ישן וסלילת דרך חדשה. רק לעתים רחוקות מוות פירושו מוות במציאות אבל בדרך כלל זה סימן לסיום של דבר ישן והתחלה של משהו חדש אם חלמתם על משהוא ואתם מודאגים שאלו אותי אני אסביר לכם

כן! חלמתי שאני מתה ורואה את ההורים

שלי מתאבלים עלי ועד היום אני נזכרת בזה ובוכה מהזעזוע. זה היה החלום הכי קטסטרופאלי שחלמתי בחיי. עד לאותו חלום חשבתי שהכי טוב זה למות לפני כולם מאשר לראות את האנשים היקרים לי מתים לפני, אבל בחלום הבנתי שזה יותר כואב לראות אנשים המומים על מותי. אין כאב יותר גדול מזה.

למעלה