חלום על מוות

YAELIP2

New member
חלום על מוות

ערב טוב אשמח אם מישהו יוכל לפרש לי את החלום הבא: חלמתי שהייתי בלויה של חבר טוב שלי ,ולא הפסקתי לבכות אך במקביל חיפשתי את בני משפחתו וחבריו ולא מצאתי.

LucidGuess

New member
לדעתי הכי טוב ש

לדעתי הכי טוב שתיפני לפורום פירוש חלומות של תפוז, זה המקום הכי מתאים לפירושי חלומות. אני לא מאמין שיש פירוש לחלומות שאת חולמת, את פשוט חולמת כי זה חלק מהתהליך הטיבעי של השינה, את לא צריכה לחפש פירוש לכל סמל או דבר שמופיע לך בחלום, את פשוט חולמת כי את חולמת, זה דבר טיבעי אצל בני אדם. יכול מאד להיות שחלמת על הלוויה של חבר שלך כי החבר הזה יקר לך, ויש לך פחד מסויים, אולי בתת מודע, שמשהו רע יקרה לחבר הזה שלך, וזה גורם לך לחלום דברים כאלה עליו, מתוך החשש הזה שמקנן בתוכך. חלום צלול שזה הנושא האמיתי של הפורום הזה, הוא חלום מאד מיוחד שבו את יודעת שאת חולמת בזמן שהחלום מתרחש, הכל לגמרי מציאותי, ואת יכולה לישלוט בחלום ולעשות כל דבר שאיי פעם חלמת עליו כשאת מודעת לגמרי בתוך החלום, זו מציאות מדומה ברמה הכי הכי גבוהה שיכולה להיות. יש קישורים בראש הדף, אני מציע לך לקרוא שם וללמוד. LucidGuess

Chaka M

New member
אני פשוט מעריץ את כל מי שבפורום הזה

כל פעם לכתוב מחדש את אותו דבר, ויש כאלה אפילו שכותבים אתה שיטות ומתמצתים אותם! כל הכבוד, בחיים לא היה לי כח לזה.

LucidGuess

New member
שמע, זה בא עם הנסיון, עם השנים...

שמע, בעיקרון אנשי הפורום הוותיקים חוזרים שוב ושוב על אותם דברים מאז שהפורום הזה ניפתח, כי כל פעם מגיעים אנשים חדשים שלא ידעו את פרעה ויש ללמד אותם את הכל מחדש, זה כמו מורה שמלמדת כיתוב א´ וכל שנה היא חוזרת על אותם דברים, כל פעם לתלמידים חדשים, ככה זה בחיים אין מה לעשות. בעיקרון היה הרבה יותר נחמד אם אנשים היו כותבים כאן קצת חלומות צלולים שלהם, זה היה מאד מעשיר את הפורום וגם עושה תיאבון לאנשים חדשים ואפילו לי, ובטוח שלפחות לכמה אנשים כל יום יש חלומות צלולים, סה"כ יש כבר קהילה דיי גדולה בארץ שמתעסקת עם הנושא הזה, רק מה, אנשים מתעצלים לכתוב, אנשים עצלנים, חבל חבל. LucidGuess

Chaka M

New member
אצלי, בכל אופן, זה לא מעצלנות

היה לי חלום צלול אחד... אבל אני פוחד שאם אני אספר זה יצא לא ברור, כמו כל ההודעות שאני מתחיל לקרוא פה. אנשים מספרים מה קרה להם בחלום, וזה ממש לא ברור. אולי זה ברור בשבילם, כי הם היו שם - אבל... את בטח מבינה אותי, אני מניח שזה גם קורה לך... אולי באמת נעשה כזה דבר, שכל פעם שלמישהו יש חלום צלול עם משהו נחמד, אולי אפילו התייעצות אם זה אפשרי או עצות על משהו לעשות - שיכתוב כאן.

t@li

New member
לדעתי דווקא מעניין כאן :)

אמנם אני חדשה.. אבל לא חסרים פה דברים כל מיני מקרים משונים, חלומות ראשונים, תיאוריות, ניסויים... תמיד מוצאים משהו חדש לדבר עליו. ועם החדשים זאת לא בעיה להתמודד ("לך לטאג ליין! לך!")

LucidGuess

New member
אז תיכתוב! תיכתוב כבר יא עצלן!!

תירוצים תירוצים תירוצים ... אין שום סיבה שזה יצא לך לא ברור, אתה יכול לכתוב כאן את החצלול בדיוק כאילו זה יומן חלומות שלך בבית, כדאי גם לירשום כאן את החלום הצלול ישר אחרי שמתעוררים ממנו וזוכרים אותו עם כל הפרטים, כי אם מחכים וכותבים אותו בפורום רק אחרי כמה שעות אז כבר שוכחים המון פרטים מעניינים. אז בבקשה להתחיל לכתוב, סוף לעצלנות.
LucidGuess

Chaka M

New member
חח, זה לא שאני לא כותב בכלל

פשוט לא כותב.. פה =] ואם כולם יתחילו לכתוב אחרי כל לילה אז קצת יהיה מוצף פה =]

LucidGuess

New member
תגיד לא מצאת תירוץ יותר נורמאלי?

"אם כולם יתחילו לכתוב אחרי כל לילה אז קצת יהיה מוצף פה" אחלה בדיחות יש לך... מתי בפעם האחרונה ראית כאן הצפה של חלומות צלולים של אנשים?? הסיבה היחידה שאני ניכנס לכאן לפורום זה כדי לקרוא חלומות צלולים שהיו לאנשים בלילה, זה נותן לי המון השראה ומוטיווציה, הייתי רוצה שתהיה כאן הצפה של חלומות צלולים של אנשים, תציף חופשי אחי, חופשיייייי חופשי. יאלה תציף כבר נו למה אתה מחכה, תציף! LucidGuess

LUCID DREAM

New member
זה לא פורום של פירוש חלומות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תגידו אנשים, מה קרה לכם
מה גורם לכם לחשוב שפורום לחלומות צלולים, הוא פורום לפירוש חלומות
אז בבקשה ממכם, לכו לפורום שאתם צריכים
ב -
LUCID DREAM

למעלה