חלום על טארות

גריני

New member
חלום על טארות

זהו "שריד" מחלום איתו קמתי הבוקר, ושאולי מעביר לי איזושהי "שיטת טיפול" בעזרת קלפים. אשמח לקרוא את דעתכם והגיגיכם עליו: החלום דיבר על שימוש בקלפי טארות שמרכיבים שם מסויים, וניתנה שם דוגמא: ר-פ-א-ל, או עפ"י מספרי הקלפים. כמובן שמיד חיפשתי את הקלפים המתאימים, מה שנתן לי את הרצף הזה: ר = שמש (הקלף האישי שלי, אגב - 19 הוא יום הלידה שלי) פ = המגדל הנופל א = השוטה ל = הצדק מה אומר בעצם הרצף הזה

זה ממש מעניין.

לא סתם חלום על קלפי טארות אלא גם עם שם ספציפי. אהבתי מאוד ! עוד יותר יפה שמופיע בשם רפאל גם הקלף אישי שלך. ואם אני זוכרת נכון אז בפריסה השנתית שערכתי עבורך גם הופיע קלף השמש, אני צודקת ? ומה זה אומר... אני חושבת שזה לא אומר אלא יותר מנער אותך :) ר - השמש, זו את. הקלף האישי שלך המעיד על כל היכולות שלך. פ - המגדל, למוטט נסיבות חיצוניות/פיזיות אשר מגבילות אותך א - השוטה, לצאת לדרך חדשה בלי לפחד ולחשוש ל - הצדק, כאשר תסתכלי לאחור ותבחני את מעשייך (המגדל והשוטה) תביני שזה היה הצעד הנכון לעשותו. מה דעתך ?

גריני

New member
מנער אותי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

ראשית - את צודקת, קלף השמש הופיע בפריסה שערכת לי (כך נודע לי שזהו הקלף האישי שלי
). לגבי הפרשנות: מאחר שהופיע שמו של המלאך רפאל, אז הייתי הולכת יותר בכיוון של לרפא (את מה שיש לרפא....) - כך שהשוטה אכן יוכל לצאת אל דרכו החדשה. 3 הקלפים הראשונים היו די ברורים לי, לא כ"כ הבנתי מה עושה שם הצדק ו-
על ההבהרה
אגב - בספרה של אליזבט הייך - הקלף המיוחס לאות ל' הוא דווקא קלף התלוי
יש לכם הערות/הארות על כך

סתם סתם סתם. ../images/Emo6.gif

לא מבין גדול באותיות אבל קבלי רעיון לחלום. ר = שמש (הקלף האישי שלי, אגב - 19 הוא יום הלידה שלי) פ = המגדל הנופל א = השוטה ל = הצדק את פרוש הקלפים כבר נתנו לך אראה לך פרוש לצורת (מבנה) האותיות. ר = את פתוחה קדימה לחיים טובים ומספקים פ = תוך התבוננות פנימית לתוך עצמך ולכשלונותיך בעבר. א = מתחילה מחדש תוך קבלת אנרגיות ממרום ומהארץ. ל = וממשיכה ללמוד ולהתפתח עם שפע רוחניות מלמעלה. זה סתם רעיון נחמד שעלה לי עכשיו בגלל הפרוש שניתן לך.

רשף כשף

New member
המלאך רפאל

בקלפי הילד הפנימי, רב המלאך מיכאל הוא שומר המטות, האחראי להשגחה העליונה, השומר על האנושיות ומציע כיוון ותמיכה לנשמות האנושיות על פני כדור הארץ. המלאך רפאל מספק תמיכה וניחומים. רפאל הוא גם שומר המטיילים בדרכם. ידיו מברכות את הארץ ובמטה הקסם הוא יוצר טבעת הגנה סביב כדור הארץ. רפאל מסמל זמן של ריפוי ותמיכה, הכרה בידע הקדום שירשת וביכולת הריפוי של עצמך אותך ואת הסובבים אותך.

טורנדו1

New member
רשף....

אהבתי מאד כל מילה שכתבת, המלאך רפאל זה המלאך שלי, ככה מקובל שפתח לי בקבלה אמר לי, וכמה שזה נכון שהוא מסמל זמן של ריפוי ותמיכה, אני לא יודעת אם גם הוא שייך למשפחת המטות אבל מה שכן, אני בת מזל אריה שהיא מלכת המטות, איזה יופי?

גריני בוקר אור לך זה מאד מעניין איך

הגעת לשם רפאל ??זה ניתן לך בחלום ???אם כן זה מאד משמעותי .. המלאך רפאל מבחינת הקבלה הוא השומר שלנו..

גריני

New member
השם אכן ניתן לי בחלום ../images/Emo13.gif

המלאך רפאל מכבד אותי מידי פעם בנוכחותו בחלום, מה שמתקבל כמובן תמיד בשמחה ובאהבה
עבורי הוא מסמל ריפוי - בקנה מידה רחב יותר (את שמו של המלאך השומר שלי אני יודעת, וזה איננו רפאל) ואני מאוד שמחה גם על הפרשנות של רשף - שמדובר בידע עתיק... כל-כך רוצה להיות כבר מודעת אל הידע הזה

גריני זה דבר גדול לחלום כשהמלאך

גבריאל מופיע זה נהדר וטוב...אני כבר שנים לא חולמת או לא זוכרת וזה ממש מעצבן,,אני כל כך רוצה לחלום על בעקר על אנשים יקרים לי שאיבדתי וזה לא הולך....את רק מקבלת ברכה....

נועָה

New member
../images/Emo68.gif גרינוש

ואני ביקשתי מסר אינטואיטיבי של קלף אחד, מה המשמעות של המלאך רפאל אצלך בחלום. והוא הופיע כמלאך פורש כנפיים ותוקע בחצוצרה, צבע שערו בלונדיני, מהחצוצרה יוצא דגל לבן שעליו צלב
אדום. קלף יום-הדין. הקלף מסמל טרנספורמציה, מבטא את החיפוש אחר רפואה רוחנית. זהו מצב הבא בסוף תהליך שבו האדם עשה שינויים, והגיע להארה
המגיעה מתוכנית האל. הקלף מציין מהפך, שינוי שנוצר בעקבות פעולה חיצונית. עכשיו זמן הגשמת תוכניות הפעולה הלכה למעשה. מסמל התעוררות, תהליך שהוא מחוץ לטבע, בלתי נתפס, נס. שמחה, קול תרועה, הצלחה בלתי צפויה. וואללה, יופי
של מסר...

גריני

New member
../images/Emo99.gifמהפך, נס, וואו../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

איזה יופי
המון
לך. יש זמנים שנראה כאילו כל היקום ואשתו דוחפים ועוזרים
ואני חושבת שהסדנא החדשה של אסנת ושלי היא "המלאך רפאל"

נועָה

New member
מה, זה ברור ../images/Emo70.gif

בעיניי זה לא נראה אירוע יומיומי פשוט, ביקור של מלאך...
חוצמזה, המלאך, שהוא מסמל את שליח החלומות, מבקר אצל אצל המסטרית של החלומות.
בפרושי החלומות הוא מודיע על תקופה של חוויות רוחניות גבוהות, אינטואיציה ויכולת שיפוט טובה. וזה נכון, היקום ואשתו עוזרים ודוחפים.
זה סימן עבורך שיש מי שמשגיח עליך מלמעלה, ותתגברי על הבעיות גם אם התקופה הנוכחית שאת עוברת קשה לך במיוחד. חלום על מלאך עשוי גם לרמז על רעיון מסחרי טוב או פתרון בעיה חברתית-משפחתית שמעיקה זמן רב, ותבוא על פתרונה בהבזק של גאונות ורגישות. הסדנא החדשה שלך ושל אסנת: גם החיה שלך, הבונה, דיבר על עשייה ועבודת-צוות...

למעלה