חלום על המיטה שלי

leeloo

New member
חלום על המיטה שלי

איזה יופי שאני מצליחה לפרש את החלומות שלי כמעט לבד כבר! ואני חושבת שהרבה מכך אני חייבת לכך- אז תודה רבה! עכשיו הלילה היה לי חלום ממש מוזר: חלמתי שאני שוכבת במיטה שלי, בלילה, ולידי שוכבת חברה שלי ועוד מישהי. שמעתי את חברה שלי אומרת למישהי שתהיה בשקט כי אני ישנה, למרות שלא ישנתי עדיין, רק עצמתי את העיניים. אח``כ שמעתי אותה מדברת על המערכת סטריאו שלי, שנמצאת ליד המיטה שלי בחדר, וקמתי כדי לראות אם היא דלוקה או לא, ואם היא מכוונת או לא לכך שהיא צריכה להעיר אותי בבוקר (כמו תמיד). ואז פתאום הבנתי שזה חלום וניסיתי להתעורר (מוזר שזה קורה, ואיך זה קורה פתאום?) ואז חשבתי שבאמת התעוררתי, כי החדר ניראה בדיוק אותו הדבר, אפילו קמתי כדי להסתכל במערכת מה השעה, אבל אז הסתכלתי קדימה וראיתי שיש מראה מולי, אבל במציאות המראה נמצאת לצד המיטה ולא מולה. אז הבנתי שזה חלום והתאמצתי להתעורר ואז באמת התעוררתי, וברגע שקמתי ראיתי את ריבוע הקסם!! כל-כך שמחתי שהוא הופיע שוב! אז באמת ניסיתי להתרכז טוב טוב ולראות מה יש בתוכו, וראיתי את המיטה שלי בציפית אחרת ממה שאני ישנה עכשיו, והתמונה בתוכו הייתה כל-כך ברורה שרציתי להמשיך ולהתסכל אבל זה קשה כי בדיוק התעוררתי וקשה להחזיק את העיניים ככה למשך יותר מ-10 שניות. אבל איזה יופי שהוא הופיע.. למה אני חולמת על המיטה שלי? אין לי מושג. מחכה לפירוש, לילו

מראה מול עצמך...

היי לילו! יכול להיות שאת צריכה לשנות רת מיקום המראה בחדר שלך. לפעמים, מזיזים חפץ קטן בחדר ומשהו מעיק נפתח בלב... כמו כן, החלום מרמז על הצבת מראה מול עצמך, עם כל המשמעויות שיוצאות מכך... חלומות פז, רואה בכוכבים.

leeloo

New member
נחמד

תודה על הפירוש! אני לא יכולה להזיז את המראה כי היא על הדלת של הארון (מחוברת) ואי אפשר להזיז את הארון, כי אין לו ממש מקום אחר... חוץ מזה, איך קורה שנהיים מודעים לכך שאנחנו בחלום, ואיך אנחנו מנסים להתעורר אבל התת מודע ``עובד`` עלינו ואנחנו חושבים שקמנו, אבל אנחנו עדיין בתוך החלום?

להתעורר....

חוית השינה וההתעוררות היא חוויה כמו כל חוויה אחרת בחיי היום יום במציאות. מן הסתם גם היא מסמלת משהו עבורנו, ולכן יש לה לפעמים תפקיד בחלומות שלנו. נסיון להתעורר בחלום יכול לרמז על ניסיון להתעורר במציאות, להבין יותר טוב את עצמנו...לצאת מהמציאות הנוכחית אל מציאות ``הגיונית`` יותר. גם במציאות הרבה פעמים אנחנו ``ישנים`` ומפספסים את העיקר. משהו בתוכנו מרגיש את זה ורוצה להתעורר. חלומות פז, רואה בכוכבים.

samap

New member
חלומות התעוררות

מה שחווית זה חלום צלול, חלום שבו אתה יודע שאתה חולם. ישנה גם אפשרות לשלוט על תוכן החלום. יש אתר מפורט מאוד בעברית שמסביר את התופעה. אם ברצונך לקבל יותר פרטים צרי קשר באיימייל

למעלה