חלום על דפש מוד

חלום על דפש מוד

הלילה חלמתי שאני הולכת להופעה של דפש מוד. כל היום הייתה לי "הרגשת" דפש מוד ואני חייבת לשתף. אוקיי זה התחיל ככה: אני מגיעה למתחם בסביבות השעה 12 בצהרים והרבה אנשים מתחילים להגיע ולרוץ לכיוון הבמה, במה שנראה כמו מגרש פוטבול אינסופי. אני רצה איתם ומגיעה לבמה. מול הבמה יש שולחונות וספסלי פיקניק, בשביל האנשים שיושבים מקדימה. אני מוצאת לי מקום ומתיישבת. בסופו של דבר מודיעים שההופעה עומדת להתחיל, ודפש מוד יוצאים מתחת לבד בצורת קונוס שנמצא מעליהם והסתיר אותם. כשהם מתחילים לשיר כולם עולים על השולחנות ומתחילים לרקוד. וכן, הם ניגנו קאבר. באמצע ההופעה, נגנת (!) גיטרה מתחילה להשתעל והם נאלצים לסיים את ההופעה ולרדת מהבמה. עשה לי הרגשה טובה למשך רוב היום. זו רק אני שמטורפת או שההופעה חילחלה גם לתת המודע שלכם?

super girl 15

New member
|מבט המום+הרמת גבה למשך דקה|...

חחח לא זאת לא רק את.. אני כבר חודשיים חולמת רק על ההופעות שלהם.. כל פעם מחדש.. החלומות האלה רודפים אותי גם במצב של עירנות.. זה ממש חפור בתת מודע של כוולנו...

little 14

New member
גמני ככה

ואצלי בכלל זה הגיע למצב שחלמי שאני שרה איתם על הבמה ויש לי באקסטייג'

super girl 15

New member
מה?! למה אני אפילו בחלום...

אין לי מזל כזה?
כניראה גם בתת מודע שלי הפנמתי שזה בחיים לא ייקרא לי.. מוחאחאחא..

DROR MJ

New member
../images/Emo10.gif חלמתי שביטלו את ההופעה

אמיתי... זה היה לפני חודשיים ככה שכחתי כבר את החלום

אנסה בקצרה לשחזר מה כתבתי:

חלמתי בתחילה, שבמתחם החדש, עולים ויורדים בשערים, בכדי להכנס אליו. לאורך החומה מפנים המתחם, יש שיירה של בוטיקים, למכירת מזכרות וזוכר שרכשתי חוברת עבה שכזו... ובשלב מסוים, איבדתי כיוון ות'צפון ואיכשהוא, מצאתי ת'צמי מול השלישיה

להזכירך משפט חכם?!../images/Emo8.gif

"לפעמים, חלומות מתגשמים..."
ואגב, בד"כ חלומות כאלו התגשמו לי בעבר... (מענין, מה זה אומר הפעם?!
)

חחחחחח אנו אבל, אבל...

עלול לשגע אותכן!
איך דודו נוהג לומר?! "אני בןאדם... משווגע!"

super girl 15

New member
../images/Emo6.gif

שעה אחת איתי ונראה מי ישתגע יותר.. אני אתה.. או ליזי!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מהמרת על ליזי

little 14

New member
עזבי תני לי 10 שניות

לקלוט איפה אני נמצאת ואני כבר מתחרפנת

יודעת, שזו שאלה קשה, לא?!../images/Emo8.gif

כי אצלי: אין שאלה שכזו, מי ישתגע יותר?! כי אני כבר מחורפן ומשוגע מתחילת הדרך
(תשאלו מי שכבר הכיר ת'שגעונות שלי)

super girl 15

New member
../images/Emo122.gifואווה...

גם היום חלמתי על ההופעה..
לפרט? חחחחחחחחחחחחחחחחחח

MeiDanG

New member
גם אני!

אבל מזמן... וגם זה לא היה ממש בהופעה. חלמתי שלא הלכתי והייתי מבואס לאללא במיוחד אחרי שראיתי במסנג'ר את הניק של מי שהיה אמור ללכת איתי: "הלכתי לדפש מוד, הפרעה למידן" (אחת הסיבות שקניתי כרטיס..)

למעלה