חלום על גוקים

nina26

New member
חלום על גוקים../images/Emo29.gif

חלמתי שבמהלך שינת הלילה נכנס לחדר חברי לשעבר הרים את המזרון והרבה גוקים קפצו מלמטה אבקש לדעת את משמעות חלומי תודה מראש

טרהלהלה

New member
אולי

הגיע הזמן לעשות ריסוס???
האמת היא שאני לא ממש מבינה בפירשון חלומות ובטח לא עבור מישהי שבכלל לא מכירה. גם לא ממש הרחבת בנושא כך שהדבר היחיד שעלה בראשי היא הגוקים בתור כל הדברים הקטנים והמעצבנים שבגללם (אולי)נפרדתם. העובדה שהם יצאו מהמיטה אולי מעידה על כך שהיו לכם בעיות בחיי המין?? בנלי אבל זה מה יש בינתיים... לפחות מנסה...

nina26

New member
../images/Emo24.gif

תודה על התגובה. פירוש נחמד ביותר, ואם להודות, נכון... מבינה גם בזה?!

טרהלהלה

New member
בזה=../images/Emo35.gif

סקס??? כן... לפחות קצת... טרהלהלה=לא פולניה... וגם כבר ממזמן לא קטינה אז... עם השנים בא הנסיון...

דנה^^

New member
ואני חלמתי..

שפתרתי תרגילים במתמטיקה!
לא קשור, אני יודעת.. ומצטערת על הקשקושים שלי אבל זה היה נורא.. במשך יומיים (שישי-שבת) חרשתי עם חברה שלי למתמטיקה- סופסוף הרגשתי שאני יודעת את החומר כמו שצריך.. בסביבות 9:30 ביום שבת היא העיפה אותי (לא העיפה אבל הבנתם למה הכוונה) מהבית שלה אחרי שהתלוננתי בפעם המליון על כאבי ראש ואחרי שגם עשינו הפסקה.. טוב חזרתי לבית, למקלחת ולישון. אח, הוי, הפלט ופלא! לא נרדממממממממממממממממתי!! :(( כל הזמן צצה לי משוואה מטופשת של המשיק והנורמל ותרגילים מפגרים במוח והוא לא הפסיק לפתור אותם.. טוב בקיצור באיזשהו שלב נרדמתי לזמן קצרצר ומה בחלום? נכון! פתרתי עוד תרגילים במתמטיקה.. :(( טוב אחרי שכבר התעוררתי ולא הצלחתי להירדם (אחח הראש.. ממזמן לא כאב לי הראש ככה) ב 1:30 בלילה החלטתי לקחת כדור לראש. אוקיי, שוב ניסיתי להרדם. לא. לא הלך.. טוב לקחתי ספר, אחרי זה ניסיתי שוב לישון עוד פעמיים ושתיהן נכשלו.. (באמצע שמתי דיסקמן אבל הבטריות נגמרו אחרי שיר 1) אחרי שכבר וויתרתי המשכתי לקרוא.. השעה כבר היתה 4:15 בבוקר.. לא....! עוד 2:45 שעות אני כבר צריכה לקום ללכת למבחן!! אוקיי עוד ניסיון להרדם.. כמה דקות ו..נרדמתי. כמובן שהיה מאוד מאוד קשה לקום ב7 בבוקר.. כרגיל, לקח לי שיעור ו10 דקות כדי להבין מה רוצים ממני... במשך שיעור ו10 דקות עשיתי סעיף אחד מתוך שאלה אחת במבחן ועוד קצת נסיון למשהו לא ברור.. זהו.. כבר ידעתי מה יהיה הסוף. ייגמר השיעור המסריח ואני אגיד למורה שאני לא מגישה את המבחן. טוב המשכתי לנסות, ממילא אני מגישה אז מה רע? רגע רגע.. ככה עושים את הסעיף הזה! שאלה שאלה מתוך 4 היתה פתורה.. המשכתי לשאלה השנייה באלגברה.. אהה בעצם המכנה מתבטל אז זה לא משנה שאי אפשר לפתוח כזה דבר! עוד תרגיל נגמר.. גאומטריה דרשה קצת יותר מחשבה וזמן אז עשיתי חצי דרך בכל אחד משני התרגילים.. המורה היתה צריכה כבר ללכת ולמרות שיש לי הארכת זמן לא רציתי לראות את המבחן הזה עוד. אז הגשתי והציפיות שלי ממש לא גבוהות (מי בכלל אומר שעשיתי את מה שפתרתי נכון?) למרות שלמדנו כ"כ הרבה והפעם היינו מוכנות למבחן! גררר אני שונאת מבחנים! בקיצור זה הזכיר לי שאלה שרציתי לדעת אם יש קשר בין מקצועות ריאלים לשינה והשפעתם על המוח.. ובקשר לקטע עם המבחנים שמתי לב שזו תבנית כזו שכבר חזרה אצלי במתמטיקה ובפיזיקה לאחרונה שבשעה הראשונה וכמה דקות אני פותרת בקושי תרגיל אחד ורק אז אני קולטת מה רוצים ממני (וזה גם בכלל לא מסובך) אז אם יש למישו מושג... (לאאאאאאאאאא!!! לא מושג!!! אני שונאת היסטוריה!!) עזבו... כבר אמרתי שאני צריכה חופש?

L i z a r d

New member
אווו....

אם ממש פתרת תרגילים זה יכול לעזור לך להיות צלולה, כי מטמטיקה זה דבר לוגי... נצלי את זה

דנה^^

New member
כן רק ש...

פתרתי כ"כ הרבה תרגילים שכבר לא שמתי לב מה אני עושה.. במשך כל אותו לילה המוח שלי אוטומטית פתר תרגילים ומשוואות שבחלום כנראה פשוט לא שמתי לב.. ולא רק זה אלא גם נורא כאב לי הראש, אולי פעם הבאה.. אני מקווה!

על הקשר שבין זה לזה

הממ. אני מכיר את אותה תופעה בהקשר של שירים. שיר שנתפס חזק וכאילו חוזר על עצמו כל הזמן במוח גם כשהולכים לישון גם כשקמים בבוקר וגם במהלך היום.. לדעתי הלא מקצועית בעליל, הגורם העיקרי לחוסר היכולת של המוח שלך ל ה פ ס י ק לפתור משוואות הוא -המתח- שבו היית לפני המבחן. הצעה שלי לפעם הבאה - תעשי יותר שיעורי בית בשוטף ולפני המבחן פשוט תקראי ברפרוף את החומר שהספקת לשכוח.. אל תתעמקי ואל תלחצי מהמבחן. אה כן, ותקחי חופש :)

דנה^^

New member
בעייתי קצת...

המערכת שלי כ"כ עמוסה (מבחינת שעות, ומבחנים) שהפעם פשוט לא היתה אף ברירה אחרת. יומיים לפני המבחן במתמטיקה היה מבחן בהיסטוריה ולפני זה עוד כמה מבחנים לא נחמדים אז למתמטיקה נשאר ללמוד רק יומיים, את החומר עצמו דווקא הבנתי אבל היו חלקים שהיו חסרים, או הכוכביות מהספר שצריך לפתור (ואצלנו המורה דואגת טוב טוב להגיד לנו בדיוק על איזה עמודים לעבור ואיזה תרגילים לפתור- והם לא מעטים בכלל), אז יצא שבשביל להספיק הכל למדתי עם חברה שלי למבחן במשך יומיים 7 שעות כל יום כמעט ללא הפסקות (2 הפסקות כל יום..).. זה היה גרוע. אני מקווה שהפעם הבאה לא תהיה כזו.. חופש? אני כל כך אוהבת את המילה הזו, ומשום מה היא כל כך זרה לי ונשמעת רחוקה.. יש אצלנו דבר מטופש שנקרא "מנות" (בתקווה שיתבטל בקרוב!) והוא גורם לכך שאחרי כמה פעמים שאתה לא בא לשיעורים מתחילים לרדת לך 5 נקודות מהתעודה וזה ממשיך ככה איזה 3 פעמים בערך ואז אוטומטית אתה נכשל. כיף אהה? עוד שבועיים בערך אני אוכל לנוח קצת, ביום שלישי יש לי מבחן בפיזיקה (אהההההההההההההההההההה! אוקיי לא להילחץ אמרת? יש דרך מומלצת?)

מוקוש

New member
מצטערת להיות הלא נחמדה פה...

(זה כבר הפך להיות רגיל... התרגלתי...) אבל זה לללללללללללאאאאאאאאאאאאאאא פורום חלומות זה פורום חלומות צלולים. פה לא מפרשים חלומות. בפורום חלומות ישמחו לפרש לך את החלום.

L i z a r d

New member
גיא ----

אני מציע שתשים הערת פורום למעלה שמסבירה בקצרה שזה לא פורום לפירוש. אם אתה לא יודע איך אתה רק צריך לשלוח את הטקסט לנטע ולבקש.....

מצטערת לשמוע שככה מקבלים

אנשים לפורום, יש משהו מטעה בשם הפורום וזה לא יפה ככה להתנפל,באמת שעד עכשיו לא ממש הבנתי מה מהות הפורום הזה . ואיפה יש פורום לפרוש חלומות ? לא מצאתי כזה בתפוז , רק בוואלה ואם אין כזה בתפוז אז הגיע הזמן שיהיה! ויפה מצד טרללה שענתה תשובה יפה ולא התנפלה. דנדוש - חברה של nina 26.

גם אנחנו מצטערים

דווקא יש בתפוז פורום פירושי חלומות והוא פורום "חלומות" שכרגע לא מתפקד באופן זמני עד שימצאו לו מנהל פורום חדש. בפורום חלומות צלולים ( כאן ) אנחנו מדברים על "חלומות צלולים" ולא מפרשים חלומות ( גם אם הם צלולים ). תודה... שלום... ולהתראות...

Chav

New member
ואני חלמתי שאנשים יפסיקו לשים כאן

הודעות שלא קשורות.. חבל שהחלום לא התגשם מי יודע.. אולי זאת נבואה? אולי לא..

למעלה