חלום על אנג'לינה

חלום על אנג'לינה../images/Emo13.gif

אוקיי, אז היה לי חלום על אנג'לינה שהיה שמח וגם עצוב: אנג'לינה קפצה לביקור בבצפר שלי (לשעבר), ואני הייתי בהתחלה נורא אדישה לזה שהיא נמצאת שם. והיא הייתה עם פמלייה של שומרי ראש. אז לא ניסיתי אפילו להתקרב אליה, כי מה הטעם, הם גם ככה לא יתנו להתקרב. ואז כשהיא יצאה מהבצפר לכיוון המקום בו היא נחה ונמצאת (משומה זה היה במין ג'ונגל קטן כזה) אני רצתי לכיוון שלה וצעקתי לה שתעצור. אבל היא התעלמה. ורק כשהיא הגיעה למקום מנוחה שלה הצלחתי לגשת אליה, והיא הייתה נורא לחוצה, ואמרה לי שאסור לי להיות פה כי השומרי ראש יכעסו. ואז היא הסכימה לדבר איתי, ולקחה אותי ביד לאיזו מן סוכה כזאת בטבע, וישבנו שם, ואני פשוט התחלתי לשאול אותה שאלות מפגרות ובאנליות כאלה, כאילו הייתי איזה מראיינת לתוכנית. ואני זוכרת שהרגשתי בחלום ש"מה אני מפגרת אנג'לינה יושבת מולי ובמקום לנסות להתחבב עליה ושהיא תחבב אותי, ואולי אני אצליח להתחיל איתה, אני שואלת אותה שאלות מפגרות שרק מרחיקות אותה ממני?!" ואז חברה שלי נכנסה לסוכה עם עוד מישהו, ואני אומרת לה "ניקול, תסתכלי מי כאן" (חברה שלי גם מכורה נפשית לאנג'לינה) והיא כזה בהלם קצת, ואז היא מתיישבת איתנו, ולא אומרת כלום אלא רק מקשיבה לאנג'לינה, וזה כאילו שאנג'לינה התאהבה בה, והיא התחילה לנסות להרשים את ניקול, וכאילו הזכרון האחרון בחלום שלי עם אנג'לינה זאת התמונה שאנג'לינה, על מנת להרשים את ניקול, לבושה רק בתחתונים מנומרות וגופייה, והיא קופצת על איזה לוח עץ כזה גדול כשהוא מאונך קצת, והיא מתחילה להתנהג כמו קוף ולקפוץ ולהתלהב...לא משהו שנראה אנושי במיוחד. אזהו...זה היה חלום ביזארי למדיי

חחח וואי איזה חלום../images/Emo6.gif

הקטע בסוף נשמע לי קצת תמוה אבל נחמד שיש לך חלומות על אנג'לינה אני לא בטוחה אם חלמתי עליה

נצל"ש שאלה

קראתי היום בראש אחד שאנג´ל רוצה לאמץ ילד מוסלמי! ונוצרי כדי שיהיו אחים למדוקס הקטן..... זה נכון???

Im The Sun

New member
חחח בואנה 90% מהנצלש"ים../images/Emo42.gif

בפורום שלך
ובקשר לשאלה... נראה לי שזה שמועות. רק עכשיו היא אימצה לה תינוקת רוסיה שתתרגל אליה קודם ואז תאמץ עוד אחד.

תקראו לי נצל"שית../images/Emo3.gif

כן יש לי הרבה שאלות נראה לי נמאסתי עליכם...

למעלה