חלום על אמא ז"ל

מרים259

New member
חלום על אמא ז"ל
רקע
גרושה, פוטרתי מהעבודה. גרה בשכירות, נישואין לא קלים היו לי, וכרגע בדין ודברים עם הגרוש שלי לבוא לגור איתו כשותפה, אני מהססת....
החלום
דוד שלי ז"ל אח של אמא ז"ל מגיע אלי לעבודה יושב על הכסא ומבקש שאתן לו מים עם קצת לימון, ואני מגישה לו.

חלום שני
אמא שלי ז"ל שוכבת על המיטה היא רוצה לקום ומבקשת ממני שאעזור לה לקום היא מסתובבת וישנה על הצד ואני עוזרת לה ודוחפת אותה מהגב לקום

טופי33

New member
החלומות קוראים לך לעשות למען עצמך ,לעזור לעצמך כיעזרת למתים

אלישבע777

Well-known member
פרשתי את חלומך גם על סמך חלומות קודמים
ושמתי לב בסוף, שהפרוש שלי, דומה לזה של טופי!

בחלום מ-20.4 את חלמת על אימך שמסדרת לך את הסדין במיטה ואת חשה כאבי גב. אז פרשתי לך, שהחלום מראה שמשא כבד מונח לך על גבך. אבל אפילו אימא (ואחיך הבכור שהיה לך כאב, לא יכולים להסיר) היו לך כמה וכמה חלומות בעבר על אימא, היא תמיד נראתה טוב, לבושה טוב, מחייכת, נכונה לעזור. כאן בחלום היא פתאום, שוכבת במיטה ומבקשת עזרה, לקום מהמיטה!!

הנה החששות ההם, התגשמו ועכשו כאבי הגב הם באמת עול כלכלי כבד במציאות. חייך עם הגרוש לך , היו קשים ביותר ועכשו את צריכה את עזרתו.
החלום על אימא זה החלום עלייך. את האימא של עצמך ואת צריכה להקים את עצמך מהמיטה. אימא בוודאי שלא תוכל לעזור לך, עכשו. את עומדת לפני החלטות קשות ודבר ראשון את צריכה לקום, או להקים את עצמך.

הדוד בא לבקר ויש לו בקשה – כוס מים עם לימון. את זה את יכולה לתת בחפץ לב. את טובת לב, ועוזרת לאחרים שצמאים לעזרתך, אבל מי יעזור לך? יש רק לימון ומים? עשי מהם לימונדה. החלום קורא לך, לעזור לעצמך, כפי שאת עוזרת לאחרים.

האם ההחלטה לשכור חדר אצל הגרוש היא החלטה טובה או רעה? לדעתי החלום אינו אומר על כך דבר. דעתי הפרטית וארשה לעצמי, באופן נדיר להגיד כאן, לאור מה שקראתי בכל החלומות הקודמים ( וגם כאן ברקע) – את מהססת??
אם יש לך ספק – אז אין ספק. ואידך זיל גמור.

אודה לך על התגובה!

למעלה