חלום על אכילת בשר

חלום על אכילת בשר

חלמתי היום שאני יושבת באיזו שווארמיה כזו
ואני כניראה רעבה
ומישהי מכינה לי סטייק בפיתה.. ואני אוכלת!!!

עכשיו סטייק שאכלתי פעם בחיים שלי ביס אחד - היה הדבר הכי מגעיל שאכלתי..

התעוררתי בתחושת גועל ודחייה ואני לא מבינה למה בחלום הסכמתי לאכול?

(אולי זה קשור למצב רוחי הירוד .. לכך שאכלתי הרבה ביומיים האחרונים וכואבת לי הבטן)

קרה למישהו מכם?

אגב זה לא קרה לי מעולם אני צמחונית כבר יותר מעשרים שנה..

מוכר וידוע

אני לא יודעת כמה זמן את צמחונית/טבעונית אבל זאת תופעה מוכרת בייחוד אצל צמחונים מתחילים. אחר כך זה עובר. (למרות שהיו לי תקופות של חלומות על אכילת בשר גם אחרי 9 שנות צמחונות. אולי זה היה קשור אז לאיזשהם חוסרים תזונתיים.. לא יודעת, בכל אופן זה כמובן לא גרם לי לחזור לאכול בשר במציאות
)

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
תבדקי את התפריט שלך למרות שחלומות הם לא האמת

הצרופה- כך גם לא תאכלי הרבה
קצת טופו או קטניות ודגנים מלאים אצלי סתמו את התיאבון יחד עם 5 ארוחות ליום בהנחית דיאטנית קלינית

ladybug6

New member
חופשי קורה... יצא לי לחלום על סלמי

ובחלום אכלתי אותו כאילו אין בזה שום דבר רע

מישהי שאני מכירה סיפרה לי פעם שהיתה צמחונית ובשלב מסוים התחילה לחלום על שניצלים. שוב ושוב ושוב. זה הגיע למצב שהיא חלמה על שניצל בכל לילה. אחרי כמה חודשים כאלה היא פשוט הלכה ואכלה שניצל, ובאותו רגע נגמרו החלומות.. (וגם הצמחונות..)
זה לא ממש מסביר שום דבר, רק שתדעי שדברים כאלה קורים :)
גם חברה שלי, צמחונית על גבול הטבעונית, סיפרה לי שחלמה שהיא אוכלת בשר וחלב כמה פעמים ושזה היה ממש מוזר..

למה?

אפילו כטבעונית טרייה גיליתי שיש פיצות טבעוניות מדהימות.
בייחוד (וסליחה על הפרסומת) זאת של השווארמה הצמחונית שאם לא הייתי אוכלת אותה שם לא הייתי מנחשת שהיא טבעונית..

ירוקית7

New member
טוב, בפעם היחידה שביקרתי שם

לא היו עדיין פיצות.
ולצערי שאר המשפחה בכלל לא התלהבה מן המקום כך שאני במיעוט.
בכל זאת לנסוע לתל אביב, למצוא חנייה וכל זה... גם ככה לא משהו שקורה הרבה (אני לא באזור למשלוחים של כלום חוץ מהפיצה של היישוב שהיא בכלל לא טבעונית וממש לא טעימה בגרסה בלי הגבינה).
משתדלת להכין לבד אבל זה לא אותו הדבר.
מצחיק שזה הדבר היחיד הלא טבעוני שאני מוצאת את עצמי מתגעגעת אליו.

אני לא חושבת שיש משהו פסול בחלומות

זה לא כאילו אנחנו מסוגלים לשלוט על זה. התת מודע שלנט עטשה מה שבא לו.
גם אם מטעמים אידאולוגים וויתרנו על כל זה, וואלה זה לא אומר שזה לא טעים... חשוב לזכור שויתרנו בגלל ההתעללות, ולא הטעם... הגיוני שהתת מודע יזכור.
מניגוד אפשר להסתכל על כמה שאנחנו חזקים שאנחנו נמנעים מהפיתויים

אני האמת חלמתי כמה פעמים שאכלתי בטעות בשר/מוצר מהחי ונכנסתי לסטרס, אבל זאת אני והאובססיות שלי...

(אגב שמתי לב שאמרת שאת בכלל לא אהבת סטייק ולזה אין לי ממש תשובה. אולי הסקרנות? לא יודעת.. רק רציתי לענות תשובה כללית לנושא. מקווה שזה לא מפריע לך)

לא הובנתי נכון

אני לא אוהבת סטייק
זה היה חלום סיוט!
אני לא מבינה מאיפה הוא היגיע
ועד עכשיו יש לי בחילה.
אני צמחונית כבר 22 שנה ואף פעם לא חלמתי על בשר...

כן הבנתי

בגלל זה הוספתי את הסוגריים בסוף וכתבתי שם שזאת הייתה תגובה יותר כללית מאשר ספציפית לנושא שלך

Gidi Shemer

New member
מצבך טוב

אני חלמתי השבוע שאני בא לביקור בארץ והמג"ד שלי במילואים מתקשר אלי ואומר לי שכל הפלוגה כבר מחכה לי בשטח ושאני צריך לארגן את כולם ליציאה לקרב תוך כמה שעות.

חלום הוא רק חלום.

RSPA

New member
כמיהה למשהו או חלימה על משהו

לא בהכרח קשורה בכלל לאותו משהו. המשהו שחולמים עליו הוא רק "כלי ייצוגי" למשהו האמיתי שיש לנו פחד מפניו, או שיש לנו בו ענין או כמיהה או געגוע אליו או...(אפשר לבחור את מה שבא לך). זה מה שאני הבנתי.
לדוגמא: מישהו שחולם על שניצל, ומניתוח החלום שלו מסתבר שהשניצל מקושר אצלו למוצר מסוים בשם "מאמא עוף". בעצם הוא ביטא געגועים למאמא שלו שנסעה לחו"ל לפני הרבה שנים ומאז לא נפגש איתה.
דוגמא אחרת: מישהו חולם המון על ג. יפית. כשמנתחים את החלום שלו מגיעים למסקנה שבעצם היא רק מייצגת את זו שהוא באמת משתוקק לה - אריאלה ממפעל הפיס...

למעלה