חלום נוסף

leeloo

New member
חלום נוסף

בגלל הפירוש הכל-כך מוצלח ונכון של החלום הקודם שלי ע``י רואה בכוכבים (סוף סוף עוד מישהו יכול לפרש את חלומותיי חוץ ממני... ולא לתת לי מן הסברים של ``את רוצה לעוף, הנשמה שלך רוצה לרחף וכו```) אז הנה חלום נוסף, ואנא פרשו אותו כאוות נפשכם (בייחוד `רואה בכוכבים`): יש לי חבר (מוזר כמה שאני חולמת על גברים, אולי זה בגלל שאין לי כרגע חבר?!) שהוא לא שיא היופי והחן (לא כמו בחלומי הקודם) אבל אני מרגישה ממש טוב שאני איתו. אני יושבת איתו על המיטה בחדר שלי ואנחנו צופים בטלווזיה, פתאום הוא קם והולך לשירותים. פתאום מתחילה הסדרה של סופרמן (ההרפתקאות החדשות) בטלוויזיה ואני מסתכלת על סופרמן וחושבת חבל שהחבר שלי לא ניראה ככה, אבל אני לא מקדישה לכך יותר מידי מחשבה. ואז עובר זמן מה (כמה חודשים או שבועות אני לא בטוחה) ואני הולכת ברחוב (שהוא רחוב די ראשי) וחושך בחוץ, יש רק מנורות שמאירות מחנויות בצד שמאל, ואני מתקרבת לטלפון ציבורי ואני מתקשרת אל הבית של החבר שלי (שאני גרה איתו שם) והוא אומר לי שהוא יוצא לסידורים ושאני יכולה לאסוף את החפצים שלי (מסתבר שנפרדנו) אז אני מנתקת את הטלפון וממשיכה ללכת. לפתע אני רואה מן בר כזה שאפשר לראות את האנשים שיושבים שם ואני רואה כזה ילדים מהכיתה שלי ואני נעמדת וחושבת אם כדי לי להיכנס אבל אני מחליטה שלא מרוב הבושה (ואני לא בוטחה ממה התביישתי, יכול להיות מזה שלא דיברתי איתם או מזה שנפרדנו) ואני ממשיכה ללכת עד שאני מגיעה לבית דירות. אני נכנסת לבניין עולה במעלית והיא נתקעת ככה שהרצפה של הקומה שאליה אני רוצה להגיע נמצאת בגובה של הצוואר שלי ואני צריכה לטפס כדי להגיע אליה. ברגע שאני יוצאת מהמעלית, יוצאת בעלת הבית מביתה ומתחילה לצעוק עליי: ``איך את מסוגלת? תראי מה עשית, תקעת את המעלית!`` אז אמרתי לה: ``כמעט נהרגתי עכשיו,למה את צועקת עליי?!``, והיא חזרה לדירה שלה ואני נכנסתי לדירה של חבר שלי שניראתה פשוטה למדי. הסלון היה קטנטן עם מדף ספרים, טלווזיה, וספה. המשכתי ללכת וראיתי את אמא שלי. אמא שלי אומרת לי שאני אאסוף את הדברים שלי ואצא. אני לוקחת שקית אשפה ומתחילה להוציא את כל הדברים שלי מהארונות באמבטיה ואני מתכוונת לצאת כשנכנסים שלושה בריונים גדולים לדירה ואני ואמא שלי בורחות החוצה מהפחד מהם. זהו לחלום הארוך. בבקשה פרשנו לי אותו. אני כבר מתכוונת לעשות ממנו סרט :). לילו

קשיים בהשגת המטרה...

היי לילו, אני רואה שהמגירה שלך מלאה בחלמות... :cool: שוב, החיצוניות בראש מעייניך, את מנסה ואפילו משתדלת להרגיש טוב בחברת הבחור שאיתך, למרות שהוא לא נראה טוב, אבל זה לא זה, בתוך תוכך את מפנטזת שהוא יראה כספידרמן, בחזרה ל``מר שלמות``. עובדה, בהמשך אתם נפרדים. מעבר לזה, חלום זה מחזק את מה שכתבתי לך בפעם הקודמת, המפגש עם בני כיתתך והמבוכה שלך מעידים על החשיבות הרבה שאת נוטה ליחס לסביבתך. עכשיו, שאין לך חבר, את מרגישה לא ``מקובלת``. בית הדירות מרמז על קשיים בהשגת המטרה. המקום שאליו את מנסה להגיע(שיכול להיות הצלחה בלימודים, השגת חבר או כל דבר אחר) נראה בהתחלה קל להשגה, לוחצים על כפתור ועולים, אבל מסתבר שיש קשיים בדרך ואת תאלצי להשקיע מאמצים ואפילו להסתכן קצת בשביל להגיע למטרה. אבל אני סומך עליך, וכמו שצעקת על בעלת הדירה, ככה נחישותך תעזור לך... עד כאן פירוש הסרט......:) חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה