חלום משותף

חלום משותף

ההורים שלי חגגו 30 שנות נישואין בליל ה- 23 לחודש, לילה לפני חלמו שניהם חלום על שטרות כסף. הוא חלם שהוא מקבל ערמה גדולה של שטרות והוא סופר אותם, היא חלמה שקיבלה ערמה גדולה מאוד של שטרות כסף מחברה. מה המשמעות לכך? האם יש משמעות לכך ששניהם חלמו על זה יחד, באותו לילה, אותו חלום??? תודה.

KEiN

New member
זה לא הכי קשור לחלומות צלולים

אבל בוא נענה לך... טלפתיה בזמן חלום אפשרית- ודיי נפוצה , האמת. אני מנחש שההורים שלך ישנים באותה מיטה- ושניהם אחריי בדיוק אותו אירוע- לא רק שזה מעלה את הסיכוי לטלפתיה- אלא גם בלי טלפתיה-יכול להיות שהם היו חולמים את אותו חלום... אם לא הבנת אני יסביר יותר....

תודה,

אחרי ששלחתי ראיתי את ההודעה שרצה "פה לא מפרשים חלומות", אבל שוב תודה בכל זאת. כן, הם ישנים באותה מיטה (עדיין) ולא כ"כ הבנתי את עניין הטלפתיה. אחרי איזה אירוע הם? איזה מין טלפתיה זו? מה מסמלים עניין השטרות?

KEiN

New member
הסבר פיצ´

מוחינו מושפע כל הזמן מגלי מחשבה אחרים המרחפים באוויר. בזמן שינה המח נמצא במין הרפיה-והוא מסוגל לקלוט יותר טוב גלי מח אחרים- כלומר טלפתיה... כדיי לתת לך את הפירוש הספציפי לשטרות- אני צריך לשמוע את כל החלום- וגם בפורום פירוש חלומות (לא פה!
).... החלומות לוב משקפים אירועים ומקרים מחיי היום יום שלנו... ההורים שלך בדרך כלל- כל אחד הולך לעבודה שלו- חוזר בשעות שונות- רמות שונות של לחץ ועומס- ולכן חלומותיהם שונים. ביום הנישאין-הם עוברים את אותן חוויות- הם ביחד הרבה- הם הולכים לאותה מסעדה וכו- ככה שיש יותר סבירות שהסמלים שבחלומם יחזרו על עצמם בשתיי מוחות שונים (גם אם אין טלפתיה) קאפיש??

תודה מס´ 2

כשיהיה לי חלום צלול אחד בהחלט אבוא לפה, מקווה שבפורום פירוש חלומות גם יש שם אנשים נחמדים
תודה!

למעלה