חלום מפחיד!!!

noname20000000

New member
חלום מפחיד!!!

שוב(כמו בפעם אחרת שסיפרתי פה על איזשהו חלום מפחיד שהיה לי על רוחות), חלמתי חלום מפחיד על רוחות. אני זוכרת שראיתי דברים מתחילים לזוז ואמא שלי כל הזמן שמרה עליי....... וכל הזמן היו מגיעים כל מיני דברים מפחידים והייתי צריכה איכשהו לסלק אותם ממני... וזה היה חלום פשוט מזעזע! אבל הוא היה נראה לי כל כך מציאותי, עד שהתעוררתי ממנו וגיליתי שזה עדיין לילה ואני במיטה והכל בסדר... והייתה לי כזאת תחושת הקלה כי זה היה חלום ממש מטריד והכל. אבל עכשיו כשאני חושבת על זה- בכל החלומות שלי שחלמתי על רוחות אמא שלי תמיד עזרה לי בהם, למרות שהיו לי רק 2 חלומות כאלו בינתיים.

yoo

New member
זו כבר מראה לאישיות שלך...תקשיבי

לפי החלום זה ברור שאמא שלך מגוננת עלייך רבות, נכון? אני יודע שרוח בחלום מסמלת חבר או חברה שאת סומכת עליהם יתר על המידה. זה נכון שאמא שלך מגוננת עלייך או הגנה עליך בעבר מפני מכר שרצה או רוצה ברעתך? או שאמא שלך חשדנית כלפי מכרים שלך ולדוגמא, אוסרת עליך להפגש איתם בגלל שהיא חוששת שהם יזיקו לך?

noname20000000

New member
...

אמא שלי לא הגנה עליי מפני מישהו שרצה ברעתי, אבל היא תומכת בי המון והיא בהחלט מגנה עליי כשצריך.......... כנראה שאני מרגישה בטוחה איתה

Galle

New member
אני לא חושב שהוא התכוון לזה..

אני לא חושב שהוא התכוון להגנה מפני מישהו שרצה ברעתך.. הוא השתמש במילה "לגונן" שאני לא ממש יודע איך לפרש את זה.. אני מפרש את המילה לגונן ככה: אמא שמגוננת, בעצם רוצה להשאיר את הילד שלה עדיין תמים וטוב. זה לא בהכרח קשור למישהו שרוצה ברעתך.. yoo, למה התכוונת?

yoo

New member
לא התכוונתי, שאלתי...

התכוונתי לשאול אם זה זה, או זה זה(לא היתה סדרה כזו?)

I am a freak

New member
קצת קשה לפרש את זה

לדעתי, יש לך כרגע פחד בחיים ממשהו שאתה לא יכול להסביר, משהו שאתה לא יכול להבין. יכול להיות שזו אדם שהכוונות שלו לא ברורות, או סיטואציה או מקרה או תקופה שעוברים עליך, וגורמים לך להרגיש חסר אונים וחסר יכולת הבחנה. הפיתרון, הפעם, לא נמצא אצלך. אתה צריך להיעזר במישהו כדי לעבור את זה. אם תלך לבד- תפסיד. בהצלחה, הפריק.

למעלה