חלום מעניין...

reuven2000

New member
חלום מעניין...

חלמתי חלום שמאוד מאוד מסקרן אותי. בחלום עומד איש בסביבות גיל ה- 50 , נראה מכובד , בעלך זקן ארוך. מעט מרתיע אך יחד עם זאת, כשהסתכלתי בפניו, הם נראו כטובות. האיש הזה החזיק ספר קדוש. הוא עמד כמו על במה והיתה מסביבו הילה. בחלום חבר שלי ואני עמדנו מול האיש וחבר שלי לפתע חטף את הספר מהאיש הזה והתחיל לברוח במעגלים כשאני אחריו והאיש רודף אחרינו. רצנו הרבה זמן מבלי שהאיש תפס אותנו אבל הוא היה מאוד קרוב אלינו ואז לקחתי את הספר מידו של חבר שלי, נעצרתי והבנתי שהדרך הטובה ביותר לפתור את הבעיה היא לבקש את הספר. שאלתי את האיש בנחמדות אם אני יכולה לקחת אותו והוא אמר בפשטות: כן. מאוד מסקרן אותי פתרון החלום. אשמח לשמוע דעתכם. שבת שלום.

JFK1

New member
פתרון החלום לראובן

שלום לך בטרם אתן את הפיתרון הדגיש כי אני פותר חלומות עלפי התורה וספרי המקובלים. אין ספק כי ניגלה בחלומך צדיק שהגיע אליך עם מסר. יתכן שלרחרונה חוויתה עליה רוחנית או רצון להתקרב לרוחניות שבה לידי ביטוי בבקשתך לקבל לידך את הספר הקדוש. החלום נושא מסר של פיוס והושטת יד למגמה זו. כך אני רואה לפרש א, החלום. אשמח לקבל תגובה על הפירוש. בברכה J.F.K

רות נ

New member
יש לי פתרון מענין בשבילך

לדעתי לחבריך קשה לפתור בעיה מסוימת והוא מנסה וחוזר חלילה ללא הצלחה , הבעיה קשורה לעוד מישהוא , לפי החלום את אמורה להבין שהדרך לפיתרון היא ללבן את הבעיה עם אותו האיש, ומתפקידך לבקש לליבון הבעיה , דרך אגב זה יכול להיות חילוקי דעות, עם גבר או אישה ,או בעיה או חוסר רצון להודות באשמה ,מול אדם אחר ואת צריכה להתערב לפתרון הבעיה, התערבות בהידברות , מעניינת אותי תגובתך תודה באיי

reuven2000

New member
מדהים

הי רות, פשוט מדהים! על אף שאני חיה את חיי היומיום שלי, היה לי קשה להגיע לפתרון שנתת לי. הוא מאוד תואם את המציאות. תודה!

reuven2000

New member
דרך אגב....

יכול להיות שזה היה נבואי? כי לא מזמן נפרדתי מחבר שלי לאחר שאכן הבעיה הזאת הפריעה לנו להמשך הקשר.

למעלה