חלום מעניין שהיה לי.

American Girl

New member
חלום מעניין שהיה לי.

את החלום חלמתי בלילה של לפני תשעה באב. אחלמתי שאני מתחקשרת בטלפון לא זוכרת לאן אבל בחלום כאילו ידעתי לאן היתקשרתי. וענתה לי אחותה של סבתא שלי ז"ל היא נפטרה לפני שאני נולדתי ולא הכרתי אותה, וביקשתי ממנה שתעביר לי את סבתא שלי ז"ל שגם נפטרה וזה מאוד דחוף כי אני צריכה להגיד לה שאני אוהבת אותה (במציאות יש לי ייסורי מצפון שאולי לא אמרתי לה מספיק שאני אוהבת אותה) וכשהיא ענתה אז מיד ידעתי שזו אחותה של סבתא שלי,והיתחננתי בטלפון שתביא לי לדבר עם סבתא שלי לפני שיהיה מאוחר... אבל היא אמרה שהיא לא יכולה או שהיא לא רוצה שאני לא זוכרת במדוייק... ואני זוכרת בחלום גם את אח של סבתא שלי שמת כשהייתי קטנה וגם אותו אני לא זוכרת. אני לא זוכרת היכן הוא היה בחלום, אבל הכל היתרחש דרך הטלפון. ובסופו של דבר היא לא העבירה לי את סבתא שלי וקמתי...

dejavue

New member
אל תעני את עצמך..../images/Emo41.gif

בגלל שלא הספקת להגיד לה שאהבת אותה.. היא יודעת! ואולי החלום זה הדרך שלה לנסות למסור לך שהכל בסדר איתה ושהיא יודעת את הרגשותייך... אל תתמרמרי על העבר, תלמדי לעתיד- אל תשאירי קצוות פתוחים- תמיד תאמרי את מה שעל ליבך..

American Girl

New member
תודה../images/Emo24.gif

מקווה מאוד שהיא יודעת.... ויש לי תיאוריה בקשר לחלום הזה שאולי בעצם היתקשרתי אל העולם הבא...? זה נשמע מטופש אבל זה מה שניתן להבין מהחלום היתקשרתי למקום שבו סבתא שלי והאחים שלה נפגשו. זה יתכן?

למעלה