חלום מסעיר במיוחד

leeloo

New member
חלום מסעיר במיוחד

חלמתי בלילה חלום כל-כך ארוך וכל-כך מורכב, שכשקמתי בבוקר חשבתי ``וואו, את החלום הזה לא כדאי אפילו לנסות לרשום בכתב, יותר מידי מורכב``. אני יודעת שזה היה אולי אחד החלומות הכי חשובים שאי פעם חלמתי בחיי, חלום שמאוד מאוד הסעיר אותי, וכשהתעוררתי הרגשתי כאילו הוא נמשך כל הלילה, ואכן התעוררתי כמה פעמים בלילה, וכשחזרתי לישון החלום המשיך. הבעיה היא שמרוב מורכבותו וחלקיו המגוונים, אני לא זוכרת אותו. אני אפילו לא מנסה כי אני יודעת שזה יהיה קשה מידי. אני רק זוכרת שמישהי שפעם הייתה החברה הכי טובה שלי ועכשיו היא אחד מהאנשים הכי שנואים עליי, הופיעה בחלום שלי ובחלום שלי הייתי מודעת למה שהיא עשתה לי שגורם לי לשנוא אותה כל-כך, אבל בחלום משום מה חשבתי ``נו מילא, זה שייך לעבר``, ובמציאות אני ממש לא בגישה כזו, כי מה שהיא עשתה זה בלתי נסלח. יש הסבר מדוע אני לא מסוגלת לזכור את החלום, מדוע הוא היה כל-כך מורכב, איך הוא הלך בהמשכים, ומדוע חלמתי שאני סולחת לאותה ``חברה לשעבר`` שלי.. דרך אגב, נעלמו עקבותיו של ראוה בכוכבים*, כל היודע על מקום הימצאו של פותר החלומות הידוע והמוצלח מתבקש להודיע למשטרה בהקדם.

אולי

New member
גם אני חולמת

על החברה הכי טובה שלי לשעבר, שכבר כמה שנים היא האדם הכי שנוא עליי, ואני לא מדברת איתה מילה... כל השבוע בערך היא הופיעה בחלומותיי, כשבכל חלום היא פולשת יותר ויותר לחיי - היא מופיעה בבית ספר שלי, בבית שלי וכ`ו. אולי גם יהיה פיתרון בשבילי, למרות שדי התייאשתי מהענין... (כבר שלחתי שני חלומות מפורטים - ואף לא תגובה אחת...)

אני מנסה למלא מקום הרואה* בינתיים :cool:

החברה שהסתכסכת איתה פולשת לך לפרטיות בכל מקום, אפילו בבית. ייתכן שאת מרגישה מאויימת על ידי גורמים מן העבר וחשה שהם פולשים לך לפרטיות. או אולי מפחדת מפלישה לפרטיות, לא רק על ידי אנשים מהעבר אלא על באופן כללי. אולי החלום בא לסמן על קונפליקט לא פתור, שאם לא תפתרי אותו ותפיקי ממנו לקחים, הוא ימשיך להציק ולהפריע לך בחיי היומיום השלווים... מקווה שעזרתי, אני לא יודעת איפה רואה בכוכבים אבל קיבלתי ממנו כמה פידבקים חיוביים כשפתרתי לאנשים חלומות... אז אני מנסה לפתור במקומו עד שיחזור :)

אולי

New member
וואו

איך את עושה את זה??? איך את מצליחה לפתור חלומות? אני כותבת כמעט כל חלום שלי (אני אפילו בד``כ זוכרת את כולם) - וכמעט אף פעם לא עולה על משמעותם (חוץ מפעם אחת שזה היה ממש שקוף). אפשר להגיד שקלעת בניתוח שלך (זה אפילו מתקשר לי לעוד חלומות...). חשובה לי מאוד הפרטיות, ותמיד יש לי את הפחד הזה (גם רוב חלומותיי מתרחשים בבית, או בזירה כלשהיא שאני בטוחה שהיא הבית שלי...). אפשר להגיד שיש לי התעוררות כלשהיא שבאה מהעבר, בעיקר בכיוון הרגשי שמייאמת עליי... ויש לי קונפליקט מאוד לא ברור שקשור לחברה בכלל... אין מילים. אני רוצה גם!!!!!!!!!!!!!!!

חלומות על חברות ``לשעבר``

לפעמים יש חלומות מורכבים ומשמעותיים, כנראה החלום באמת משמעותי בשבילך ובא להעביר מסר חשוב. לפעמים מתעוררים באופן חלקי וכשחוזרים לישון החלום ממשיך, כי ההתעוררות לא הייתה מלאה והמשכת לחשוב על החלום כל הזמן. היה לי חלום כזה לפני כמה ימים... אבל גם אני לא הצלחתי לזכור הרבה כשהתעוררתי. בכל מקרה, בחלום החלטת לסלוח ולשכוח את החטא של חברה שפגעה בך מאוד. ייתכן שהחלום בא לומר לך שעלייך להשלים עם העבר, ואפילו אם לא תסלחי לה ותהיי חברה שלה- ייתכן שכדאי פשוט לשכוח ממנה, להפיק לקחים מהקשר איתה ולעבור הלאה. אפשרות שניה, שגם מתאימה לבחורה השניה שחולמת על חברה ישנה, היא שהחברה הישנה מסמלת משהו בשבילך, אולי חלקים מסויימים אצלך (אולי היא מייצגת צד יותר שמרני ומחושב או יותר פרוע ונועז?) והחלום מסמן שהגיע הזמן להשלים עם הצדדים האלה שבך ולתת להם מקום בחייך למרות שזה קשה... לכן הם באים בדמותה של מישהי שקשה לך לסלוח ולהשלים איתה.

ל``צד שמנגד``.......ולכולם.

שוב אני מודה לך על העבודה הטובה שאת עושה בפורום זה, ואפילו ממנה אותך לסגנית ראשונה בפתירת חלומות בפורום זה(רק אם את מעוניינת, כמובן...). בזמן האחרון אני עסוק בפתירת בעיות שקשורות במציאות, כך שקשה לי לתת תשובות לכולם. בכל מקרה, אני שמח על עזרתך.....ובינתיים, רוחי מרחפת מעל הפורום, נוגעת לא נוגעת, אך עוד אשוב....:) חלומות פז, רואה בכוכבים.

ידיד היקר...

מזמן לא הייתי כאן.. בפורום שלך... ונכנסתי עכשיו... משום מה. סתם... כי התגעגתי להודעות איכותיות... ופתאום... רואה רוחות רפאים... ;-) המון חלומות בזמן האחרון... ו... ...תערוכה! :cool: לא כל כך התכוונתי לספר על חלומות... אבל לנוכח רוחך המרחפת... אספר על אחד מהם, שקשור לחלום מהעבר... שוב אודות בתי האמצעית, ושוב מוטיב ישן... הפעם היא ``נעלמת`` לי... אני הולכת ברחובות, במסדרונות, מחפשת אותה, וצועקת בקול את שמה מעומקי הנשמה... יום יומיים שלשה... ולפתע.. מגיעים אל הבניין שבו הייתי שלשה טיגריסים... אחד לבקן... אני נבהלת קצת.. טיגריסים נחשבים לאויב הטבעי של האדם... ואז, אחד מהם עומד בדלת (הלבקן) כמו תלמיד בכניסה לחדר מורים ומסמן לי בראשו. אני מבינה שהוא קורא לי ללכת אחריו. אני נורא מפחדת מהטיגריסים. אבל הולכת אחריו. הוא מוביל אותי אל... בתי! והיא הולכת לה ליד הטיגריסים, מגיעה אלי שמחה וטובת לבב.. חושבת לה שרק חצי שעה עברה מאז ש``נעלמה`` לי.... וחוץ מזה... אני חשה ששלומך אינו כתמול שלשם. משהו עובר עליך... נוגעת לא נוגעת ברוחך המרחפת...

שלום שלום.....

היי נוגעת לא נוגעת!!! הרבה זמן לא שמעתי ממך....היום חזרתי לחופשה קצרה ממילואים ארוכים, ארוכים חמים ומעייפים. דפדתי בין דפי הפורום, וחיוך רחב של שמחה עלה שנתקלתי בהודעתך...כן...מה לעשות....מתגעגעים קצת.....:) אשר לחלומך, ובכן דאגה, יקירתי, דאגה עמוקה לבתך האמצעית יושבת לה עמוק בראשך. יכול להיות שהדאגה קשורה איך שהוא בלימודים שלה, אבל זה יותר עמוק מזה. כנראה שהיא שונה באיזה שהוא אופן משאר ילדייך, וחולמך אפילו מרמז על חרדות ממומים מולדים, שאת משייכת אליה משום מה. שימי לב שבחלומך את מציירת שלושה ימים ושלושה טיגרסים, אחד מהם שונה ומפחיד. הוא זה המבטא את החרדות שלך בכל מה שקשור לביתך האמצעית. הדאגות המרובות שלך מאריכות את זמנך(הלא איכותי) ומקצרות את חייך.....:) בעוד ביתך חיה במציאות אחרת ולא מודעת כלל למה שעובר עלייך(כך את מרגישה). חלומות פז, רואה בכוכבים.

נכון, מתגעגעים... ../images/Emo24.gif

וכרגיל.. אתה רואה דרכי... כנראה שדאגה עמוקה לבתי האמצעית יושבת לה עמוק בראשי... וכן, זה יותר עמוק מלימודים. ויום אחד... בין הזמן שכתבתי את החלום הנ"ל לבין היום - אמר בעלי פתאום משהו שהוריד לי את האסימון בצליל מחריש אוזניים... "אני נורא דואג לה..." , אמר, "מצד אחד היא כל כך יפה (ובאמת היא יפה באופן יוצא דופן !!) מצד שני היא כל כך "פתוחה" ומדברת בחופשיות עם כל אחד, במין תמימות בוטחת שכזו..." ... תצרף את זה לעובדה, שקשה לי להגיע אליה - כי היא גם עקשנית.., עצמאית וחושבת שתמיד יודעת טוב ממני מה טוב... כשכולה בת 9... כשזה משהו מתמשך... כי גם כשהייתה בתוכי, לא הצלחתי "לחוש" אותה (את האישיות שלה?, את הרגשות שלה?) - כמו שהצלחתי עם הבנים(!) וכיניתי את העוברה הזו, עוד כשהייתה בתוכי - ´אניגמה´ - חידה... תודה לך, איש יקר.

ANUBIS

New member
ANUBIS

אם את רוצה לקבל תשובה ולפענח את החלום שלך תעני לי על שאלה אחת בבקשה ואני אנסה לפענח לך את החלום כי במקרה שלך כנראה קיבלת את החלום הזה ממאגר שמסתובב סביב צירו...כלומר......מין מחסן שמעלה לפעמים פלאשים או חלומות אם תרצי שבאים להסביר לנו (בקודים מוסתרים) את ההתנהגות ואת החשיבה של כל אחד ואחד לעצמו.שזה הדבר הכי קל לפי דעתי לפענח. ולשאלתי.... את אמרת ואני מצטט ``בחלום שלי הייתי מודעת למה שהיא עשתה שגורם לי לשנוא אותה`` אצלי זה מתפרש שאת לא יודעת או לא בטוחה לגבי מה בדיוק היא שנואה עלייך. האם את כן יודעת למה את שונאת אותה? ואם כן תרשי לי לחטט לעומק ולשאול לסיבה למה אותה חברה שנואה עלייך

ANUBIS

New member
לילו....

לפי דעתי עד עכשיו אני מקבל את הרושם שאת עדיין ``בחשבון פתוח`` עם החברה שלך שאת לא אוהבת. ועצם העיניין שזה עדיין מסתובב אצלך בראש ומן הסתם אם בראש אז גם בחלום מסביר שעדיין לא סגרת את המעגל ביניך לבין החברה שלך. יש עוד משהו פתוח בניכן שמפריע לך לדבר איתה או לפנות אליה עם קו תקשורת ברור

leeloo

New member
תיאור מדויק

הקטע הוא שאני מאוד מאוד מודעת למה אני שונאת אותה, וגם הרבה אנשים אחרים שונאים אותה מאותן סיבות שאני שונאת אותה + עוד כמה דברים מאוד מכוערים שהיא תמיד עושה. היא ילדה נחותה ונלוזה מבחינתי, ולסלוח לה מבחינתי זה דבר שאינו בא בחשבון, כי לא מגיע לה שיסלחו לה. כנראה שיש משהו פתוח, כי היא כל הזמן מנסה להתנצל, אבל היא לא מבינה שעל דבר כזה אי אפשר לסלוח, ומה שהיא עשתה מראה על האישיות המגעילה והמכוערת שלה, ואני פשוט לא יכולה לסבול את נוכחותה לידי אפילו לשנייה אחת. יכול להיות שבגלל זה העניניים פתוחים בינינו, כי אני פשוט לא מוכנה לסלוח לה, אולי אני חשה יותר מידי נבגדת מצידה, ולכן אני מדמיינת לעצמי מן עולם אוטופי שבו הדבר שהיא עשתה לי אינו כל-כך נוראי.

ANUBIS

New member
לילו.......

גברת אני שמח להודיע לך שלפי דעתי אין צורך שמישהו יפרש לך את החלום שלך את יכולה לקבל זווית נוספת מאדם אחר אבל אני חושב שערוץ המודעות העצמית שלך פתוח לרווחה ואת סופגת את הכל כמו ספוג של מקלחת סוחטת אותם ובוחנת כל טיפה שיורדת מהספוג עם זכוכית מגדלת ומדייקת באיבחון סליחה על המטפאורה תביני אותי את תדעי על מה אני מדבר ואני בטוח שאת כן יש לך את זה את יכולה לעזור לרואה בכוכבים לפרש כשהוא עסוק בהמלצה שלי להתראות.... אנוביס :cool:

leeloo

New member
וואו, אני מסמיקה...

תודה רבה לך על המחמאה (בהנחה שזו הייתה מחמאה), אני מבינה בדיוק על מה אתה מדבר, גם אני מרגישה ככה על עצמי, וגם ההורים שלי מעידים עליי זאת. האמת שהיו כמה פעמים שניסיתי לפרש חלומות של אחרים, אבל פרשתי מהתפקיד הזה, כי זה יותר נחמד כשפרשים לך... :cool: אני תמיד מפרשאת החלומות שלי, ובודקת האם ההבחנה שאחרים נתנו לי היא מדויקת כמו שלי, או שלא שמתי לב לדברים מסוימים שמפנים את תשומת ליבי אליהם. תודה רבה, לילו

למעלה