חלום מול מציאות....

EastGirl83

New member
חלום מול מציאות....

מתוך סקרנות.... מה אתם מעדיפים? לחיות בחלום, מתוך תשוקה כלפי מישהו, וזה נותן לכם אנרגיות והמון תשוקה לחיים, ויוצאים יותר, ומרגישים את החיים....(ועדיין לא נעשה שום צעד על מנת לבדוק אם זה הדדי) או לוותר על החלום הזה, ולהמשיך הלאה בחיים, כאשר מסתכלים על המציאות ורואים שכרגע אין את הזוגיות שאותה רוצים וכולם מסביב בזוגיות, והתחושה הזאת, היא סוג של מאבק יום יומי, מבחינת התחושות והאנרגיות.

loving angel

New member
להגשים את החלום

למרות שיש סיכוי לפעמים שהוא לא יתממש. לדעת שלפחות ניסית! :) והכי חשוב, לשמור על גישה אופטימית ולא לתת לשליליות לחלחל למחשבות (למרות שלפעמים זה קשה...אבל בהחלט אפשרי!)

תשובה

זה לא תלוי בהעדפה. אם אוהבים ורוצים מישהו, זה בלי שליטתנו. כשפוגשים מישהו מתאים שנוצרים אליו רגשות, באופן טבעי מתחילים לרצותו ואם לא מתממש מצטערים. חשוב להשתדל ליצור קשר עם האנשים החשובים לנו.

Megie

New member
לא זה ולא זה

זה חייב להיות או שחור או לבן?! אני אהיה בזוגיות מתוך רצון אמיתי ולא כי הסביבה מכתיבה או כי זה צורך קיומי. ואם אני לבד אני אהנה מזה ואמצא דרכים למלא את החלל שנוצר-ככה שבפועל הוא לא יהווה חלל אלא חלק מלא, פשוט לא בבן זוג.. וכשיגיע האחד, אני אשלב אותו בחיי, במציאות שכבר קיימת. ללמוד לחיות עם מה שיש ולהינות מזה, זה השיעור הכי חשוב בחיים, כל השאר זה רק תיפאורה בה אפשר להיעזר כדי להפוך הכל לעוד יותר טוב. וחלומות נועדו כדי להציב מולנו מטרה להגשים, זה הופך את המשחק למעניין יותר ומאתגר, ככה את צריכה לחיות... לחיות בתוך חלום לא ממומש רק יתסכל ויוריד את הטעם מהמציאות.

למעלה