חלום מוזר...

חלום מוזר...

בחלום חלמתי שחוליית מחבלים הגיעה לבית שלי כשכל המשפחה שלי רואה טלויזיה. הם באו איימו עלינו ורצו להרוג אותנו ואז הצעתי להם אם הם רוצים קפה... אז הם שתו וסיפרו בדיחות... על ערבים והם היו די מצחיקות למרות שאף פעם לא הכרתי אותם... לא זוכר אותם אבל זה ממש בעסה... אני רק זוכר שממש צחקתי ואז הגיעה עוד חוליה של מחבלים והם איימו על החוליה הקודמת אבל אז הם שוב בציעו להם לשתות וישבו עישנו נרגילה חומוס צ´יפס סלט רוצה בובת בוגימון? וכאלה... ואז היתה הפסקת חשמל והם פחדו אז הם אמרו להם שהם פוחדים שאולי יגיעו לשם מחבלים... חלום מצחיק ומאוד מאוד מוזר... וכל החלום הזה היה איזה שעה...

BladeRaider

New member
ובכן...

גם לי היה חלום שבו מישהי אמרה לי את הייבוש המושלם, ולא זכרתי אותו. טכנית יכול להיות שהם אמרו :" איקי איקי קצ´ונג" (כל הזכויות שמורות למונטי פייתון) ואתה היית משוכנע שזה בדיחות מצחיקות על ערבים

עם כבר מונטי פייטון...

אולי הם אמרו אנחנו המחבלים שאומרים "ני"... וצחקתי מיזה... חבל שאני לא בוכר מה הם אמרו כי אולי אלא הם הבדיחות המושלמות... בכל אופן זה היה ממש מצחיק... אני אפילו חושב שהתעוררתי עם חיוך...

BladeRaider

New member
כן, אבל פעם השניה שפוגשים אותם

הם אומרים "איקי איקי קצ´ונג" aiki aiki katchung

Real Dream

New member
אל תדאגו שניכם

מיניסיון, דברים שמצחקים בחלום לא מצחיקים במציאות. המחבלים יכלו להגיד גם "יש אנשים ערביים ויש אנשים ישראליים" בתור בדיחה, ואתה צחקת מזה. ככה זה בחלומות

למעלה