חלום מוזר.........

• פותח הנושא ק!
  • פורסם בתאריך

ק!

New member
חלום מוזר.........

יש לי מין חלום שכל הזמן חוזר על עצמו,כמעט כל לילה,אני חולמת שאני נמצאת בחדר שלי ואני מנסה להרים את הראש ולא מצליחה ואני מנסה לצעוק ולא יוצא לי קול ואז אני מרגישה שמשהו מושך אותי למעלה ושהרגליים שלי באוויר כאילו חלק ממני יוצא וחלק נשאר ואני מנסה לזוז כל הזמן ולא מצליחה,אני כל חולמת על המקום שאני נמצאת בו בצורה שהוא נראה באותו רגע למשל אם נרדמתי עם אור דולק אני חולמת את זה כשבחלום האור דולק.... מוזר לי שאני לא מצליחה להתעורר מהחלום הזה כי כל פעם שאני חולמת אני מודעת לכך שאני חולמת ואם זה חלום מפחיד אני אומרת לעצמי להתעורר ואני מתעוררת. אני בדרך כלל מצליחה לקום רק כשאני מדמיינת את הגוף שלי או כשאני חושבת על זה שאני רוצה שזה יפסק.... לפני כמה ימים סיפרתי לחברה על זה והיא אמרה לי שזה לא חלום ושאני בעצם ערה או משהו כזה.... מישהו יכול להגיד לי מזה ואיך מפסיקים את זה? תודה

זוהי

New member
ל.....ק (??!)

היי :) אני לא משהו בפיצוח חלומות אבל... יש פורום (עוד אחד) על חלומות - גוד לאק ו....בקשר למה שאני חושבת נראה לי שהחלום שלך זה משהו שקורה בעקבות טראומה בעבר או משהו שאת מפחדת ממנו... רגליים באויר?! לא יודעת מאיפה זה בא אבל.... בהצלחה יש כאלה בפורום שידעו לענות לך זוהי שכל מילה שלה צריך לקחת בערבון מוגבל

למעלה