חלום מוזר

חלום מוזר

הי לכולם האם מישהו יודע מה פירוש הדבר (ואולי בכלל אין לזה פירוש)שכל הלילה ליווה אותי צב???

Skiter

New member
ללא קשר..

אין כזה דבר אירוס יש רק איריס וזה בדוק!!!!!! דבר שני היה כאן אחד שאמר שזה לא פורום פירוש חלומות רק דבר אחד לומר לך - (אפילו שנאי חדש) לפי דעתי זה חוצפה מצדך, כן כן מצדך שאתה ככה אומר לאנשים קודם כל אתה יכול להסביר להם ומה זה מפריע לך שכותבים אתז ה פה.. למשל בפורום ה"פ (הפורום שניא אחד מהמשתתפים הדי ותיקים שם) כל שבוע בערך יש הודעה חדשה בשם: "מתי יוצא הספר החמישי" וזה מעצבן - כי אנשים לא טורחים להסתכל בכלל, פה זה שונה כאן לאנשים אין איפה לכותב את זה אז הם כותבים את זה פה!!!!!! וזה לא נרוא כי די מעניין לפי דעתי...

Chav

New member
אה

אם זה מעניין אותך אז למה שלא תפתח פורום פירושים ותפסיק לפרש כאן? רוב אנשי הפורום לא יודעים לפרש חלומות, מה גם שזה פשוט לא המקום לכך. זה פורום חלומות צלולים, ואומנם בעזרת חלומות צלולים אפשר גם לפרש חלומות, ווריאטי דואג לציין את זה בכל תגובה. אבל די, אתה לא צריך לפרש בפורום הזה, זה רק מביא לכאן עוד אנשים שחושבים שכאן זה פורום הפירושים. ובלי שום קשר, אני חושב שרק הבן-אדם שחלם את החלום יכול לפרש אותו, רק הוא מסוגל לדעת למה זה מתקשר, ולא צריך להתייחס לכל דבר אידיוטי שקורא בחלום בתור מסר משמיים. אני חלמתי הלילה שיש כלב שמדבר איתי בסגנון איזה ספר אחד שקראתי.. הדבר היחיד שזה אומר בעיני זה שהספר חלחל לתת-מודע שלי והמוח שלי ניסה לפרש אותו. אז די, אם אתה כל כך אוהב לפרש את זה תפתח פורום פירושי חלומות.

Skiter

New member
2 דברים..

1. למה פורום חלומות נסגר? בעצם שלושה דברים.. 2. אין לי ניסיון בפירוש, ואני לא מומחה בזה זה סתם נחמד.. 3. לפי מה שראיתי אתה היחיד שזה מפריע לו שמישהו מבקש לפירוש חלום ואתה היחיד שצועק עליהם , ולפי דעתי אם מצד המנהל זה בסדר אז מה הבעיה.. אולי במקום לצעוק תסביר...

roy758

New member
תראו לאן הגענו!!

שאנשי פורום רבים על זה שבאים לפה אנשים ורוצים שנפרש להם את החלום!?? דבר מאוד פשוט! ת-ת-ע-ל-מ-ו
הם ייכתבו "מה חלום זה אומר" ואל תגיבו, אם הם יקפיצו, אל תגיבו הם יילכו לבד! -זה הכל- אה ולשקד -ארמ- פורום חלומות נסגר בגלל שהמנהל פרש או משהו כזה בקיצור אים מנהל , הם מחפשים אבל אם תסתכל(ו) קצת אחורה יש קישור לפורום הוא פשוט לא מופיע ברשימת הפורומים הרגילה oOרועיOo

למעלה