חלום מוזר שחלמתי***

Sparkling sky

New member
חלום מוזר שחלמתי***

הייי (:) לפניי שבועיים חלמתי חלום ממש מוזר : תיהיו נחמדים ותנסו לפתור אותו, או להגיד מה דעתכם! .. אז ככה : <כן זה ארוך> חח אני מוצאת את עצמי עומדת על נדנדה , או משהו דומה גבוהה גבוהה בשמיים , מעל רמת גן *איפה שהבורסה ובלה בלה..* אמא שלי מנדנדת את הנדנדה , מאוד חזק , ואני ממש מרגישה שאני עומדת ליפול , ואני פוחדת = ואומרת לה: אמא תפסיקי אני יפול!!.. אמא שלי רק צחקה והמשיכה לדחוף אותי חזק יותר ויותר.. אחריי זה אני חושבת לעצמי - אם זה הגיוני,, ואז לא יודעת איך הגעתי למסקנה שאני נמצאת בתוך חלום של עצמי... אז מה שעשיתי זה - "השתחררתי" מהנדנדה , ופשוט קפצתי לאוויר ועפתי לאן שרציתי , לא הסתכלתי לאחור אחר כך זה המשיך להיות חלום צלול , ובעצם עפתי מעל העננים , הבתים , ממש כמו סופרמן (:) החלום נגמר שנגעתי באחד הבנינים - לראות איך זה... אני אשמח אם מישהו ינסה לפרש לי את החלום , או סתם יגיד מה דעתו ! תודה תודה תודה :):: יש קשר לזה שחלמתי את החלום בירח מלא?

שריר

New member
אוקי כמה דברים

חלום נחמד אנחנו לא פותרים חולמות אנחנו מתעסקים רק בקטע של הצלילות ואת יודעת מה זה אז אין צורך להסביר לך אין לי מושג אם יש קשר לירח מלא החלומות הצלולים מגיעים לך בטבעיות? וואי חשבתי על קטע מגניב לגעת בבנין ושיהיה כזה כמו מים והוא יעשה מין עיגולים כמו שזורקים אבן למים

Cheetah

New member
אני לא מפרשים

אבל נראה לי שפרויד היה אומר, שאת מרגישה שאמא שלך משתלטת לך על החיים, ויש לך רצון עז לחופש. אבל אני סתם מחרבש אני לא יודע פסיכואנליזה בשקל, ולא אוהב את הרעיון של פירוש חלומות בד"כ. אני מניח, שאני כתבתי פירוש רק מתוך שיעמום.... ובקשר לירח מלא, קשר פיסכולוגי יכול בהחלט ליהיות (מטבעם של החלומות), קשר ממשי בין הירח לחלומות... זה עניין של אמונה ולא יותר.

למעלה