חלום מוזר על לידור

חלום מוזר על לידור

רותי יקירה שלום רב!! השבוע התעוררתי ב5 וחצי לפנות בוקר בבהלה מחלום מוזר ומפחיד על לידור והנה החלום: אני מוצאת את עצמי רצה בשדה פתוח עם נוף מרהיב על שפת ים שהמים בצבע זהוב, שדה עם פרחים יפים,פרפרים שמש בחוץ,בקיצור הנוף מרהיב.אני שומעת את לידור קורא לי אמא אמא וקולו מאוד נעים לי ואני מתחילה לחפש אותו בין העצים היפים והוא יפה כזו שאי אפשר לא לראות אותו.הוא היה נוצץ,לבוש יפה,השיער שלו התנופף ברוח ואני שמחה לרוץ אחריו כשהוא קורא לי אמא,אמא,אני פה,אני מגיעה אליו ואני מחבקת אותו חיבוק דוב(חיבוק של אמא לבן).לתדהמתי אני רואה את לידור מקרוב פושט את עורו כמו שבחור מתפשט ואז אני רואה עור של אדם מבוגר מאוד עם הרבה קמטים.עור של אדם מבוגר שכולו קמטים קמטים.העור של לידור הרך של ילד נעלם.ואני מתחיל לצרוח בבהלה לא יכול להיות,אני לא מאמינה ואני פשוט בהתקף חרדה ואז הלשון של לידור קשורה בחוט לבן והוא לא יכול להסביר לי מה קורה כי אני צורחת,לאחר שניה של ממש אני רואה תינוק קטן שמחותל בטיטולים ויודעת שזה לידור אך בגלל שאני בבהלה ובוכה אני צורחת לא רוצה אותו ורצה משם במהירות.אני רצה ורואה את עצמי מזיעה עולה במדרגות ופוגשת את דר' דועא שהיא היתה המחליפה של הפר' של לידור בזמן המחלה. אני מתחילה לספר לה על כל המקרה של לידור והיא צוחקת ועונה לי אני לא יודעת יש לי הרגשה שהרופא חושבת שהשתגעתי מה את רוצה.אני אומרת לה בחלום לא חשוב יש לי 36 או 40 שקל בדיוק אני אסע במונית ספשייל הביתה ואני מחכה למונית וחוזרת הביתה.הייתי בפנאיקה בחלום וגם שהתעוררתי מהחלום. רותי יקירה קמתי בבהלה.החלום מפחיד אותי מאוד עד מוות.מה זה אומר?אני ראיתי את לידור ב 3 מצבים. ילד שלי שאני מכירה,אדם מבוגר עם קמטים רבים ותינוק קטן. רותי התעוררתי בבהלה ואני מאוד פחדתי.האם יש לך מושג לגבי פירוש החלום? אני לא מבינה את פשר החלום? בתודה מראש רחל
 
סליחה שאני עונה אבל זה די שקוף

לדעתי לידור מראה לך על הגלגולים האחרים שלו על מנת שתביני שהוא לא רק הילד שלך היה אלא עוד דברים (שאולי גם היו משותפים אתך) וזה שאת צורחת ככה והוא לא מצליח יותר לדבר זה בגלל שאת לדאבונו לא מפסיקה להתאבל עליו ולסבול בגלל היעדרו ולא מקבלת את זה יותר בהבנה ולשחרר במשמעות שהוא לא היה רק שלך אלא ישות עצמאית שכבר לא נוטלת או אמורה ליטל חלק בחייך ובוודאי שלא בצער כזה.
 

רותי 11

New member
יקירה טופי פירשה מאוד יפה

את החלום ואני רק יכולה להוסיף על זה שהוא מראה לך את המקום שבו נשמתו נמצאת שזה כמו שציינת מקום מרהיב ביופיו, טוב לו שם הוא קורא לך כי הוא תמיד בקשר איתך, אבל הוא באמת מראה לך גם מראות אחרים שלו ולא רק את לידור שהכרת, אני הייתי לוקחת את זה לעוד מקום, הקטע של ההתבגרות שלו מראה אולי שהתהליך שהוא עבר ביגר אותו כנשמה והוא נשמה מאוד עתיקה (זקנה) ולמרות הכל הוא חוזר כילד קטן לעולם הזה, ויכול להיות שהוא מראה לך שהוא עומד לחזור שוב בגלגול.
 
התחברתי מאוד לדעתך רותי

מאוד התחברתי לדעתך רותי.גם לי עושה רושם על מראה ההתבגרות שלו.ועל התחושה שהחלום השאיר בי שהוא עומד לחזור שוב לגילגול נוסף.איך אפשר לדעת אם הוא יחזור? רותי האם נראה לך בנוסף שאני כנראה מתאבלת ולא מוכנה לשחרר אותו?האמת היא שאני חושבת ששחררתי אותו ואני מאוד רוצה להמשיך הלאה בחיי למרות שתשאר לי צלקת בלב לכל החיים.אני כבר לא בוכה כל יום,למדתי להבין שהוא במקום טוב יותר ושהוא סיים את השליחות שלו,נכון מידי פעם אני בוכה וציינתי מידי פעם כי אני לא בוכה כל יום או מתאבלת כמו בעבר. היום אני רוצה הזדמנות לשקם את התא המשפחתי שלי ולהמשיך הלאה,אזכור אותו תמיד לטוב ומקווה שיגיעו ימים שמחים ושקטים. אז למה הכוונה שטופי אמרה לשחרר אותו?איך אני אמורה לשחרר אותו מליבי?למה הכוונה לשחרר? האמת שמאוד פחדתי כשהתעוררתי מהחלום אז פניתי אל לידור ואמרתי לו די אני לא רוצה ממך כלום,תנוח על משכבך בשלום. רותי יש לך עצות בשבילי? בתודה רחלי
 

רותי 11

New member
היי מתוקה

ראשית יש לי עצה בשבילך, תפסיקי לפחד כל הזמן כל פעם שאת חולמת עליו את נכנסת ללחץ, ולא משנה אם את מבינה או לא, ישר את הולכת לכיוון השלילי. לשחרר אותו זה לא לשכוח אותו, אבל לא להתעסק רק בו כמו שציינת יש לך משפחה ויש לך עוד ילדים, ולאט לאט רצוי להתמקד בהם יותר, אין מה לעשות החיים חזקים יותר מהכל. החשוב הוא שלא תדחיקי פנימה כדי להראות הנה אני חזקה ואני משחררת אותו, כי אז את תצרי מצב גרוע יותר, את צריכה לעשות את זה באמת ממקום של הפנמה והבנה.
 
כמה שאת צודקת רותי

כל הזמן אני בפחד מהחלומות או מהמסרים שהוא מנסה להעביר לי דרך החלומות. אני חייבת לעבוד על עצמי ולשחרר אותו יותר בהבנה.כי את צודקת נראה לי שאני מדחיקה פנימה ולא באמת משלימה עם המצב,אני אמנם אומרת לעצמי שאני משחררת אותו,אך הנשמה שלי כל הזמן עסוקה בו.אני מנסה להקדיש תשומת לב רבה לילדים שלי אך הוא כל הזמן בראשי.ההיגיון עובד אך הרגש שלי כנראה משתלט על הענין. אני מקווה שאצליח לעבוד על עצמי קצת יותר ובאמת לשחרר אותו כך יוטב לו ולי. ישנם ימים שאני לא חושבת עליו ובדיוק באותו הלילה הוא מופיע לי בחלום,ואז אני חוזרת אחרונית ושוב נאחזת בו. אני מקווה שהזמן יעשה את שלו.אני מאוד רוצה להמשיך את חיי בצורה הטובה ביותר. רותי יקירה האם יתכן שישנו מצב לאחר שלידור נפטר התפתח ביני לבינו סוג מסוים של תקשורת והוא דרך החלומות? מאוד קשה לי להבין את המסרים שלו כי כנראה אני עדיין לא מפותחת ברמה הרוחנית? מה מסמל המספר 40 הוא כל הזמן רודף אותי בכל מיני סיטואציות בחלומות?
 

רותי 11

New member
חמודה

חשוב שלא תחמירי עם עצמך, לאט לאט, כי ככל שתחמירי ותכעסי על עצמך שאת לא מצליחה לשחרר את תצרי עוד סוג של בעיה. ברור שיש לך איתו תקשורת תמידית והכי קל כמובן דרך החלום, והוא הראה לך שהוא יוצר איתך קשר בעוד דרכים מה שזה אומר שהוא תמיד יהיה בחייך, ואל תפחדי יום או יומיים לא לחשוב עליו, זה בסדר וזה טבעי אל תכעסי על עצמך בגלל זה.
 
אנסה לעבוד על עצמי

עבודה קשה שמצריכה כוחות נפש עצומים ממני.אני מקווה שאצליח!!! תודה רבה רותי על התייחסותך.גמר חתימה טובה וצום קל לך ולכל משפחת הפורום.
 

VERED SHEL

New member
מספר 40 בחלום

מרמז כי הגיעה לסופה תקופה שעוררה אצל החולם מצוקה נפשית וצורך בהתמודדות מאומצת. החולם את המספר 40 הגיע לסוף של תהליך מסויים ומעתה יתחיל תהליך חדש או תקופה אחרת.
 
למעלה