חלום מוזר מאוד...

חלום מוזר מאוד...

חלמתי חלום קצת הזוי-בלשון המעטה. הרקע לזה (חשוב נראה לי) היה שכבר איזה חודש לא הייתי בבית העלמין-לא יצא,וגם לא מי יודע מה היה לי מצב רוח. בקיצור,אתמול חלמתי שאני הולכת לבית העלמין לבד,ואז בכניסה אבא מחכה לי,הולך לקראתי-קצת מבואס,ואז כשהוא מבחין בי מחייך קורא לי אפילו בשם החיבה שלי (שהיה ייחודי רק לו,אפ אחד אחר לא קורא לי ככה-אני גם לא מרשה). ואז,טוב זה ממש הזוי, אנחנו הולכים ביחד לאיפה שרחבת הלויות.אין שם אפ אחד. רק אנחנו.מתיישבים על איזה ספסל-די צמוד לאיפה שנושאים הספדים. והוא מוציא מהשקית תמרים ואגוזי מלך. מתחיל לאכול מהם,ואומר לי שהיתר בשבילי. אני כולי בשוק,אומרת לו שאני לא אוכלת תמרים-זה תמיד הגעיל אותי,והוא יודע!! ואגוזי מלך מה קשור??? כולי המומה. הוא אומר לי משהו,מפטפט איתי שיחת חולין כזו של "מה נשמע, מה עושה?"כאילו חזר מחו"ל או משהו. ואז אני אומרת לו, תגיד מה התיישבנו פה? בוא ניסע לאיזה בית קפה! הוא נותן לי נשיקה,על הלחי. אומר לי שהוא בא איתי לכל מקום תמיד,מה זה משנה לאן הולכים. נורא חם אז נשב פה. כאילו הוא לא מבין איפה אנחנו ואני לא אומרת לו-משהו כזה. באיזשהו שלב של השיחה התעוררתי. אני לא זוכרת את רוב התוכן שלה. איזה הזוי נכון??? אם הוא היה בחיים הייתי צוחקת עליו על התמרים,בחיי!! והכי חשוב, עזבו את הקטע של בית העלמין,הוא באמת בא איתי לכל מקום-אפילו הוא אמר. ובחלום הוא היה בריא,והיו לו עדיין 2 רגליים. והוא קרא לי בשם החיבה שלי. היה פשוט ורגיל ואוהב-אבא שלי.

../images/Emo26.gif

נשמע חלום ממש מקסים! אני במקומך לא הייתי לוקח את החלום בכיוון של חלום הזוי הוא ממש נחמד ומצחיק הלוואי שהייתי חולם כזה חלום על אבא שלי.

eshkolit32

New member
וואי איזה כיף לחלום חלום כזה.......

תשמעי, קיבלת סימן מאבא שלך, איזה יופי.... אני מקווה שאת לוקחת את החלום מעבר למוזרות שלו אל המקום הזה שהנה, קיבל אות מאבא שלך, שהוא תמיד אתך, לכל מקום שאת הולכת גם הוא הולך אתך. מדהים איך את אומרת לו בחלום: טוב, מה אנחנו יושבים ברחבת הלוויות??... בוא נלך למקום אחר(= שוקק חיים), לבית קפה...והוא בעצם מעביר לך מסר: זה לא חשוב איפה תהיי. במקומות הנעימים שתלכי אליהם וגם במקומות הפחות נעימים שתהיי בהם - אני תמיד אהיה אתך. ולדעתי, ותסלחי לי שאני לא יכולה להתאפק ומנסה לפרש את החלום, את יכולה לקחת את הפרשנות הזאת ולזרוק לפח, כן...? זה החלום שלך... אבל עצם זה שהוא מציע לך לאכול משהו שהוא יודע שאת לא אוהבת - אולי זה מסמל את זה שאת צריכה לעבור עכשיו בחיים שלך דברים שאת לא רגילה אליהם, או דברים שקשה לך אתם, או דברים שנדמה לך שקשה לך אתם. וזה בסדר, את תתמודדי אתם, כי הוא מאחורייך, תמיד אתך, מלווה אותך בדרכים שאת הולכת בהן. מקווה שאת מבינה למה אני מתכוונת....... בכל אופן יופי של חלום, באמת. חלום על רקע חיובי לחלוטין בעיני.

אשכו' הרגת אותי לגמרי!

בחיי שלט חשבתי בכלל לכיוון הזה! איזה יצירתית את בחיי!!! יש באמת משהו מאוד מרכזי עכשיו בחיים שלי שהוא מאוד קשה לי,אבל אני אוכלת אותו כי די אין לי ברירה. ז"א אני לעולם לא אעז לבחור בברירה הזאת. ואני יודעת שגם הוא לא היה מצפה ממני לבחור בה. אז אולי זה נכון! איזה קטע,בחיי שיש משהו בפרשנות שלך כנראה. אהבתי!!! והוא באמת איתי,למרות שהוא כל כך חסר לי-אין מה לעשות, יחסר לעולם!! זה חלק מהחיים שלי החסר הזה.וחבל...! תודה לך על הפרשנות הזו!

A GIFT OF LOVE

New member
וואו

אני תמיד אוהבת לקרוא את הזכרונות/סיפורים/תאורים שלך על אבא שלך. הם כאלה חיים וציוריים עד שאני יכולה להשאב ולהיות בהם.
זה חלום מקסים לדעתי. וכתבת בסוף שבחלום הוא היה מושלם, כאילו כתבת שהוא היה האבא שהכרת לפני שהוא חלה. [''והיו לו עדיין 2 רגליים... הוא היה פשוט ורגיל ואוהב''..] אני מתארת לעצמי שהחלום הזה היה מתוק וטעים [למרות התמרים]. ואולי גם רצית להשאר בו [בטוח!], להשאר עם אבא שלך בימים הטובים.
אני מאמינה שבאיזשהו שלב נתאחד איתם. ואולי, אולי תלכי איתו באמת מתישהו [את בטח צוחקת עלי] לבית קפה. {
} זאת פשוט התפיסה שלי.
''לפעמים חלומות מתגשמים''...
תודה לך ששיתפת.

גיפט היקרה!

באמת שהחלום היה ממש כייפי-למרות שיש בו גם קצת ביעוס מסויים-בית קברות רבק!! אבל מה לא הייתי נותנת בשביל להפגש איתו באמת לכמה דקות??? לא צוחקת עלייך בכלל-אני הולכת המון לבד לבתי קפה עם ספר או מחברת כתיבה ולוקחת אותו איתי-תמיד בראש. זה לא משהו שאני יכולה לשרוד בכלל בלעדיו. הוא באמת איתי,ולמרות זאת חסר לי חסר ענקי בחיים. תודה מותק!

למעלה