חלום מוזר מאד

Skunk On Wheels

New member
חלום מוזר מאד

חלמתי בלילה שהתנשקתי עם ספייק וליקקתי לו את הפטמה, אני לא היחיד נכון?....

ס ט ל נ ה

New member
אני מקווה ש...

כן!!! איכסססססססססס ספייק מילא אם הייתה אומר ווילו או טארה אבל...ספייק???? למה????????

לiלה

New member
מוזר?

למה מוזר..... אלא אם כן אתה סטרייט
. אתה סטרייט נכון?

bewiched

New member
מה מוזר? כמו רובינו כאן(אלה אם כן א

אתה סטרייט ומופטע ואז הייתי ומרת לך ברוכים הבאי לעולם של הבי סקסואלים)

Skunk On Wheels

New member
אמממ

אני סטרייט (עד כמה שידוע לי) ודווקא לא העובדה שהייתי עם בן בחלום (ולא לא היה יותר ממה שכתבתי בהודעה הראשית), למה ספייק בדיוק?? ולמה ליקקתי לו את הפטמה???

ANGEL N

New member
אתה בטוח שאתה סטרייט?

טוב הגיל שלך הוא גיל מבלבל, אפשר להבין את זה.

Skunk On Wheels

New member
תראה, עד עכשיו לא היה לי משיכה לבני

המין שלי, כשתהיה נראה לאיפה זה יוביל אותי

WilloWAddicted

New member
חלמתי לפני כמה לילות....

שפעם ראשונה שלי אני עושה את זה עם ווילו:) (בתא טלפון:/) ואז זאנדר בא ואומר בוא נתחלף והתחלפנו... מוזר לא.?

Tristann

New member
האמת שממש לא!

גם אני.. עוד מהעונה הראשונה רוצה כבר ללקק לו את הפטמה! ו -
לעונה שישית עד בערך פרק 17 ס פ ו י ל ר א פ י ל ו ש ל א מ מ ש ק ש ו ר ל ע ל י ל ה (זהו, נראה לי שזה מספיק שורות רווח, אבל הנה עוד קצת בכל זאת) זה רק אני או שכולם מרגישים שזה הפך אותו לנורא נורא זול מאז שכמעט כל פרק רואים אותו בלי חולצה? תוחזר החולצה לאלתר!!!

sour spirit

New member
הבנאדם פשוט הרגיש חופשי יותר

בלי החולצה! מה לעשות?! חוץ מזה, כל אחד והרגשותיו/החלטותיו שלו...בערך. אלא אם כן אתה רוצה להרוג מישו, ואז די צריך להשתיק אותך...:)) אה, ומה לעשות, יש גם כאלה. הבנאדם די מתלהב מעצמו..כנראה (No killing, girls!!!)

אנשים תשלטו בעצמכם!

גאד 3 דברים- 1-אתם כולכך מצחיקים וחמודים! 2- ספייק לא כזה שווה, טוב זה רק בעיני, אני לא היתי מלקקת אותו.. 3- לחומד שמבולבל- אז מה?! אני אוהבת בנים בנות חיות מה שיבוא, טוב טו באני מתה על בנים ואת האמת היתי עושה טובות לשרה או לאליסון, זה לא עושה אותי לסבית או דו, רק אמיתית, כולנו הינו עושים0 טובות רבות לכל מיני אנשים... אין לך מה לדאוג הוא כולה, שווה. *וואו אנשים אני סטריטית, יש לי אקס להוכיח אבל אתם רוצים להגיד לי בנות- שאם שרה היתה מבקשת טובה לא היתן עוזרות לה, או בנים אם ריילי טוב טוב דיויד או גיימס היו מבקשים טובה לא היתם עוזריחם לו* *אה אני תחת השפעה של 4 שעות פסקל מז****** אז אל תקחו אותי יותר מדי ברצינות*

Bufreak

New member
השירשור הזה הוא אחד המצחיקים

שקראתי EVER. אפשר לשתף אתכם בחלום מוזר שאני חלמתי? (מה אני שואל. כאילו שאני לא אספר). חלמתי פעם שהייתי בבית ספר ואז משהו בא לי(לא זוכר מה) ועשה עליי כישוף שיהפוך אותי בהדרגתיות לאורק...היצורים האלה של טולקין. אני זוכר שתהליך האורקיות התחיל ונהייתי חזק והקול שלי השתנה. ואז צעקתי: תקראו לי ווילו מביולוגית!!! (בחלום שלי,ווילו הייתה במגמת ביולוגיה). ואז ווילו באה,חלצה לי את הנעל והחדירה לי מן מסמר ארוך וחד מתחת לציפורן של האגודל. יכולתי להרגיש את הכאב!! והדבר הזה שווילו עשתה הציל אותי ולא הפכתי לאורק. אחד החלומות הכי מוזרים שהיו לי.

Lady of Buffdom

New member
אני חולמת המון חלומות באפי

וכן, גם על ספייק.
לפעמים יש לי חלומות על השחקנים עצמם. למשל, לפני כמה לילות חלמתי שאני מתחתנת עם דיוויד אבל החתונה נכשלת (לא זוכרת למה
), ואז אנחנו מנסים לקבוע תאריך אחר, אבל גם זה לא עזר...
בסוף התייאשתי ואמרתי לו שישדך לי את ג'יימס.
אתמול בלילה חלמתי שאני באפי (כמו בהרבה חלומות שלי) ואנג'לוס מנסה לתכנן משהו evil בביצפר שלי עם עוד מישהי. אז אני בתור באפי הולכת עם זאנדר לעצור אותו, ובסוף אני לוקחת אותו איתי ומסתגרת איתו באחת הכיתות.
אבל אז זאנדר והשנייה באים לכיתה והיה סיפור שלם סביב זה שאני כבר לא זוכרת. אה, ויש לי לפעמים קטעים בחלומות עם כפילים של ג'יימס/ספייק. Don't ask. גם חלמתי לילה לפני שראיתי את פרק 6X19, שאני רואה את הפרק ו...
ידעתי שטארה תמות ושווילו תהייה רעה, אז חלמתי שטארה באמת מתה, אבל זה בעצם קורה בחצר. אז ווילו הולכת לסקוביס שיושבים סביב שולחן ומנסה לספר להם מה קרה, אבל לא ממש מקשיבים לה, אז היא נהיית רעה.

spikeslave

New member
לי יש מלא חלומות מוזרים

אבל דווקא המוזרים לא קשורים לבאפי למשל פעם אחת חלמתי שאני צריכה לקבל זריקה אבל כל הכיתה שלי באה לאגם ואז חברה שלי שחר מנסה להטביע אותי ואז אמא שלי באה ולוקחת אותי לרופא אבל הוא מזריק לי סוכריות גומי ותאמינו לי שכשמזריקים לך סוכריות גומי זה מאוד כואב!!! בקיצור החלומות שלי מראים בדיוק כמה אני שפוייה

למעלה