חלום מוזר בטירוף!!!

חלום מוזר בטירוף!!!

אז ככה: ההורים שלי היום נסעו לאח שלי ואני הלכתי לי לישון השעון צילצל לאחר כמה שעות, הייתי עייפה והמשכתי לישון ואז חלמתי שאני קמה ורוצה להתקלח, בד``כ שההורים שלי לא בבית אני יוצאת מהחדר שלי ערומה, בחלום יצאתי עם, תחתונים וחזיה למקלחת ואז גיליתי שאבא שלי ואמא שלי בבית, עכשיו אמא שלי רואה טלויזיה בסלון ואבא שלי בחדר ליד החדר שלי ואיך שאני קולטת שהוא שם אני חוזרת מייד לחדר שלי...לובשת חלוק וחוזרת למקלחת. ויש רוחות מטורפות בחוץ ואני מגלה שהדלת של המקלחת יצאה ממקומה והיא לא נסגרת טוב ואני אומרת לאבא שלי וזה לא מעניין אותו, אז אני איכשהו מצליחה לסגור קצת את הדלת של המקלחת ואז אני פונה לאמבטיה ורואה שבתוכה יש מתלה כביסה מאלומניום והמגבת שלי תלויה עליה, אני מוציאה את המתלה ומרגישה שהמגבת רטובה אבל בכל זאת אני מחליטה להתקלח... וזהו זה החלום, התעוררתי מטלפון. ואגב...מה זה אומר שחולמים על מישהו שמת??? כלומר מדברים איתו... מלכתוש

הפרטיות במבחן...

הי מלכתוש! הפרטיות שלך מאוד חשובה לך, אפילו בחלום התת מודע שלך ידע על המצאות הוריך בבית ולא נתן לך לצאת ערומה ולהיחשף. החלום יכול לרמז על קשיי חשיפה בפני הוריך בכלל ובפני אביך בפרט.(חשיפה רגשית כמובן) מעבר לזה יש רמזים לכך שאביך פחות מכבד את הפרטיות שלך, למרות שאת מבקשת ממנו לעשות כן, הוא מפגין אדישות שמפריעה לך. המגבת הרטובה אולי מרמזת על עצם העובדה שאת מכניסה את עצמך, כאילו בכוונה, למצבים מביכים, הרי כשתסימי להתקלח יהיה עליך לבקש ממישהו מגבת יבשה, אולי את מנסה לבחון את הוריך. בקשר ל``מישהו שמת``, זה תלוי מי הוא ועל מה אתם מדברים, הוא יכול לסמל משהו בחייך העכשוים, הוא יכול להעביר מסר מהתת מודע העליון שבך, הוא יכול אפילו לתקשר איתך מעולמות אחרים..... חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה