חלום מהתחת

• פותח הנושא KEiN
  • פורסם בתאריך

KEiN

New member
חלום מהתחת

היום בלילה, ניסיתי ווילד אחרי 4 שעות שינה, משהו זוועתי, לפניי השינה עשיתי היפנוזה חזקה וארוכה לזה שאני יזכור חלום אחד במלואו... התעוררתי למשמע השעון המעורר לאחר 4 שעות, ואז אמרתי לעצמי ´אוי אני בכלל לא עייף´ סביר להניח שאני לא ירדם עכשיו- ואז נרדמתי ללא ווילד.... קמתי בבוקר ב11 ואז רציתי לנסות עוד פעם ווילד- ואמרתי לעצמי ´אוי אני בכלל לא עייף´ ונרדמתי שוב ללא ווילד, כשהתעוררתי זכרתי חלום ארוך ומיגעעע!!! חלום שהמשיך מהבוקר עד לצהריים היו בו איזה 4 מקומות התרחשות עיקרים משהו מהתחת- משהו ארוך ומיגע... בקיצר היו שם פשוט טונה של דברים אדיוטים ולא הגיונים שאני בטיפשותי לא שמתי לב... הנה למשל כמה: קיבלתי מכתב שכנראה לא הייתי צריך לפתוח, פתחתי אותו והיה כתוב שם משהו בשפת תנך מסובכת- זהיתי את השם שלי כמה פעם שמה- והמכתב היה בעברית, אבל לא הצלחתי להבין בשקל מה הוא רוצה ממני- למרות זאת כשהחזרתי את המכתב למעטפה ידעתי בדיוק מה הרעיון שמאחוריי המכתב ומה המסר שהוא ניסה להעביר לי...
עוד- עבר ליידי שוטר במכונית משטרה ועושה לי סימן עם היד לעמוד במקום ולחכות לו, אני מתפלל מכל ליבי שהוא לא מתכוון אליי ושזו סתם טעות, ואז השוטר פשוט נכנס לאיזה מצב מקולקל, כאילו יש לו באג במערכת ממשיך ליסוע ולעשות סימנים לאוויר (באותו זמן הנחתי כי הוא באמצע אימונים)- הוא קפץ בסערה מהאוטו שלו והתגלגל החוצה בעוד שהמכונית שלו ממשיכה ליסוע עד סוף הרחוב והוא רודף אחריה בצעקות (מוזזזרררררר)... בכל מיקרה, א-נ-י אדיוט!

LucidGuess

New member
אתה לא אדיוט

בעצם אולי אתה כן
שכחת שבחלומות החלק הלוגי של ההגיון במוח הולך גם לישון?? איך מעירים אותו?? בעזרת בדיקות מציאות כמובן!!
גם לי היו כמה חלומות מאד נחמדים הבוקר, החלום האחרון היה כמו קטע מסרט של נשיונל ג´אוגרפיק, היה שם איש אחד נחמד, קצת שמנמן, שחקר את איזור הקוטב הצפוני, המשוגע הזה שחה במים הקפואים בין הקרחונים ואסף כל מיני דגימות של מים ואצות, הוא שחה רק מיכנס קצר, והוא כל הזמן חייך ודיבר בעליצות כזאת כאילו הוא מאד מאושר. נהייה לי קר בחלום רק מלהסתכל עליו.
לוסי

Snow Girl

New member
גם לי היה היום חלום מאוד "מציאותי"

חלמתי שאני בבצפר במקום שאמור להיות הכיתה שלי אבל זה ממש לא היה אותו מקום... ואני מסתכלת מהחלון שדרכו אני יכולה לראות את הכיתה השנייה ומה אני רואה אותם עושים?? יוריד אחד על השני באקדחים וצוחקים... ואני בכלל לא חשבתי על לעשות בדיקת מציאות! אה ועוד משהו מאוד מעצבן שקרה לי היום... התעוררתי בבוקר ורציתי לחזור לישון. אז לא היה לי כוח לעשות ווילד או משהו אז סתם אמרתי לעצמי שאני יעשה בדיקת מציאות בחלום. אני חושבת שכן הצלחתי ווילד כי כשנכנסתי לחלום הדבר הראשון שחשבתי עליו היה לעשות בדיקת מציאות אז הסתכלתי על שעון שהיה שם והשעה השתנתה. אז הייתי ציכה לעשות משהו בחלום (אחד מהפעמים שאתם יודעים מה המשימה שלכם למרות שלא אמרו לכם) אז סתם התחלתי לעשות אותו ואיבדתי צלילות
אחרי כמה זמן התעוררתי, חזרתי לישון ושוב ניסיתי את זה... אחרי זה באמצע החלום עשיתי בדיקת מציאות ושוב הייתי צלולה ואז נראה לי שהסתכלתי לאחד הצדדים ואיבדתי צלילות!
אחרי כמה זמן התעוררתי וניסיתי שוב וזה שוב קרה! אז התיאשתי וקמתי... אוף זה היה כל כך מעצבן!

fcfighter

New member
תגידו, קראתי

שאפשר להעיר את החלק הלוגי במוח ע"י פתירת תרגילים במתמטיקה בזמן חלום צלול. כי למרות הזיהוי שאנחנו בחלום אנחנו עדיין לא מודעים לגמרי.

Variety

New member
יצירת חלומות צלולים

היי, התרגילים במתמטיקה לדעתי באמת יכולים להיות כלי מאוד יעיל לחלומות צלולים. אם נעשה את זה כהרגל (ע"י להזכיר לעצמנו לפני השינה) שכל פעם שנזהה שאנו חולמים אבל בעצם זה חלום צלול מדומה, אפשר להפך הרבה מהחלומות המדומים האלה לחלומות צלולים ברמה גבוהה. לי קורה הרבה שיש לי חלומות צלולים שהם או מדומים או ברמה נמוכה וזה מאוד מעצבן.

מוקוש

New member
תחת?../images/Emo12.gif איך אתה מדבר!

חצוף
"קיבלתי מכתב שכנראה לא הייתי צריך לפתוח, פתחתי אותו והיה כתוב שם משהו בשפת תנך מסובכת- זהיתי את השם שלי כמה פעם שמה- והמכתב היה בעברית, אבל לא הצלחתי להבין בשקל מה הוא רוצה ממני- למרות זאת כשהחזרתי את המכתב למעטפה ידעתי בדיוק מה הרעיון שמאחוריי המכתב ומה המסר שהוא ניסה להעביר לי... " זה סימן ברור?!?!? זה?!?!?!? היו לי פילים ורודים ומרקדים, איש חילזון, מכוניות מעופפות, חיות מדברות, סוסים שעפים, קרנפים ששותים תה (חלום משעשע, רק חבל שלא הבנתי שזה חלום
), ערפדים, סירות ששטות על היבשה- ובאף אחד מהמקרים הנ"ל לא שמתי לב שזה חלום. מכתב שלא הבנת מה כתוב בו בהתחלה ואז זה התבהר לך, ושוטר שאיבד את שפיותו לפתע, הם לא סיבה לכעוס על עצמך
.

KEiN

New member
זה סימן !!

כשחולמים הצד שקורא לא עובד, לכן לא הצלחתי להבין כלום מהמכתב המוזר............ הייתי צריך להבין שחוסר יכולת קריאה משמעה חלום, כוש-אמוק!

מוקוש

New member
נו באמת!../images/Emo6.gif

אתה מצפה מעצמך, כשאתה על סף הכרה, לחשוב:"היי, אני לא יכול לקרוא! זה לא כי אני עייף או שהמכתב הזה לא ברור, אני בטח חולם!"
הגזמת קצת

למעלה