חלום מהלילה

dory30

Well-known member
אני בן 39, רווק, עוסק בתחום הספרים ובחל"ת (למרות שמעשית אני עובד). חלמתי שהייתי בברזיל והטילו עליי להשיט ספינת מירוץ עם עשרה תוכים באמזונס. תוך כדי הנסיעה, לחצתי בטעות על כפתור שפותח את הכלוב וכל התוכים ברחו.

אלישבע777

Well-known member
ני בן 39, רווק, עוסק בתחום הספרים ובחל"ת (למרות שמעשית אני עובד). חלמתי שהייתי בברזיל והטילו עליי להשיט ספינת מירוץ עם עשרה תוכים באמזונס. תוך כדי הנסיעה, לחצתי בטעות על כפתור שפותח את הכלוב וכל התוכים ברחו.
שלום דורי,

כדי לפתור חלום זה אני צריכה פרטים נוספים, ככל שתוכל לתת. המידע שרשמת, הוא אותו מידע מחלומות קודמים. כתוב מה לדעתך עורר חלום זה. וכן פרטים על ארועים שקרו לפני החלום, או מחשבות/משאלות/שאלות המעסיקות אותך. וכך גם בחלומות הבאים.

dory30

Well-known member
כרגע מעסיקים אותי בעיקר דברים טכניים, הקשורים למחשב הנייד שקניתי. אני לא מאמין שהחלומות מושפעים באופן ישיר ממה שאנחנו חווים במציאות. פעם חלמתי שדודה שלי ובן דוד שלי הפכו מבני אדם לסוסים, זה אמר משהו? אם כבר, אגיד שאולי אני חושש שאחריות מסוימת שנותנים לי גדולה מדי. נתנו לי לשנע תוכים בסירה ופישלתי. אגב, אין לי רישיון לכלום כך שזה עוד יותר תמוה שבכלל שקלתי לבצע את המשימה.

אלישבע777

Well-known member
כרגע מעסיקים אותי בעיקר דברים טכניים, הקשורים למחשב הנייד שקניתי. אני לא מאמין שהחלומות מושפעים באופן ישיר ממה שאנחנו חווים במציאות. פעם חלמתי שדודה שלי ובן דוד שלי הפכו מבני אדם לסוסים, זה אמר משהו? אם כבר, אגיד שאולי אני חושש שאחריות מסוימת שנותנים לי גדולה מדי. נתנו לי לשנע תוכים בסירה ופישלתי. אגב, אין לי רישיון לכלום כך שזה עוד יותר תמוה שבכלל שקלתי לבצע את המשימה.
החלומות מאוד מושפעים מהמציאות! מהעבר, מההווה וממחשבות על העתיד. אותו חלום יכול להופיע במועדים שונים ויהיה לו פרוש אחר!! אם פעם חלמתי על זה שאתה ובן דודך הפכו לסוסים, זה לא אומר היום שום דבר!! אבל זה אמר הרבה - ביום החלום ואולי קצת אחרי החלום. אחרי כמה ימים, החלום אינו ממש רלבנטי. החלום הוא ביטוי זמני, לעכשו, מה מעסיק את החלום. הרקע שנתת לי אינו מספק לי ממש אינפורמציה לגבי החלום. אנא כתוב לי מה מעסיק אותך בקשר למחשב הנייד. לפחות יש כאן איזה שהוא מידע חדש. בקריאה שניה של מכתבך, אני חושבת שאתה פתרת בעצמך את חלומך!! בעתיד, אנא תן לי יותר מידע, אם תרצה בפרוש רציני. אני מקדישה זמן לפרוש ולפעמים הרבה זמן, והכל בהתנדבות!! אז תכבד את בקשתי.

למעלה